35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:No nie pomaga
moze za malo ??
Ide sobie dolacefcia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
efcia wrote:żar z nieba ze ho ho, lecimy z grilem nad jeziorko
zmaiana planów - byliśmy nad Boberkiem nad "wodospadem"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/231f981a303d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d120fdab340a.jpg
macduska, Magdala, moremi, kapturnica, anna maria, Mega, BISCA, ania.g, Simba, Magda*, Arwena, iwcia77, caffe, Bozia3, beates, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:a ja odstawilam nawet kawe zeby zajsc:/
To już chyba przesada.
Ty idź do tego nowego gina, przebadaj się i (wiem, ze to działa jak plachta na byka) wyluzuj trochę.
W takim smutku trudno o dobry sex i ciążę.
Aasiula, kapturnica, moremi, Mega, BISCA, efcia, malgos741, Simba, stara.krycha, Arwena, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aska, jak ja Cie kopne zaraz w te chude dupsko.
Ladna dziewucha, madra, dzieci sliczne, maz (no nie wiem jaki), kwiatki jej rosna, prasowac lubi I tyle wspierajacych dusz ma na forum.
Co Ci reke, noge ucielo, ze rozpaczasz. Chlop na wojne tez nie idzie. Ja pierdole, globusy panskie jakies.
No!macduska, Aasiula, moremi, Mega, BISCA, efcia, malgos741, ania.g, Magda*, Arwena, iwcia77, caffe, Bozia3, gretka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ehh jak tak czytam Cie Olencja to mam ochote nakopac Ci do dupy. Może mniej jęczenia a więcej działania by sie przydało??
Nie można miec ciastko i zjeść ciastko.Trzeba oprócz czasu i troche kasy zainwestowac w swoje pragnienie.Skoro chcesz miec dziecko a nie udaje sie to trzeba sie ruszyc .Tu dziewczyny maja dzieci na utrzymaniu , tez im sie nie przelewa a jeżdżą i leczą sie po klinikach .Aasiula, macduska, Natka_79, moremi, anna maria, Mega, BISCA, efcia, malgos741, ania.g, Simba, Magda*, stara.krycha, Arwena, iwcia77, caffe, Bozia3, gretka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To już chyba przesada.
Ty idź do tego nowego gina, przebadaj się i (wiem, ze to działa jak plachta na byka) wyluzuj trochę.
W takim smutku trudno o dobry sex i ciążę.
Wiesz,kawa powoduje że rzęski w jajowodach nie działająa ja jej pilam w huuuuuuuu, także odstawiłam, poza tym ona podnosi kortyzol a kortyzol zle działa na starania.
Nie umnem luzowac:/ -
kapturnica wrote:Ehh jak tak czytam Cie Olencja to mam ochote nakopac Ci do dupy. Może mniej jęczenia a więcej działania by sie przydało??
Nie można miec ciastko i zjeść ciastko.Trzeba oprócz czasu i troche kasy zainwestowac w swoje pragnienie.Skoro chcesz miec dziecko a nie udaje sie to trzeba sie ruszyc .Tu dziewczyny maja dzieci na utrzymaniu , tez im sie nie przelewa a jeżdżą i leczą sie po klinikach .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:29
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Aska, jak ja Cie kopne zaraz w te chude dupsko.
Ladna dziewucha, madra, dzieci sliczne, maz (no nie wiem jaki), kwiatki jej rosna, prasowac lubi I tyle wspierajacych dusz ma na forum.
Co Ci reke, noge ucielo, ze rozpaczasz. Chlop na wojne tez nie idzie. Ja pierdole, globusy panskie jakies.
No!
Widzisz Asiula? Widzisz?
I pocieszenie miałaś i opierdol...
Wszystko dla Ciebie!
Forum uczy, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!kapturnica, Aasiula, moremi, anna maria, BISCA, Mega, efcia, malgos741, Simba, stara.krycha, Arwena, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale to jest dokladnie to samo. Ja biore tez Parlodel ( nie mieszkam w Pl), ale normalnie bralam Bromka. I bylo ok.
Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.kapturnica, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyolencja wrote:No pewnie:) wiele dziwacznych przypadkow jest:D
Taaa.... Był też przypadek niepokalanego poczęcia ale dawno.kapturnica, Aasiula, Magdala, moremi, BISCA, Mega, efcia, Simba, Magda*, stara.krycha, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość