X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide robic tego lososia w smietanie na kolacje.

Komedie sobie zapodam. The heat z S. Bullock.

Macdusca, Twoja mama to zawsze takie cyrki odstawia. ;-) To masz wesolo. Zaloze sie ze PODCZAS tej wyprawy nie bylo Ci do smiechu, ale komedia by z tego wyszla zacna. :-)

macduska, moremi, Aasiula, anna maria, BISCA, Mega, efcia, Simba, stara.krycha, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Taaa.... Był też przypadek niepokalanego poczęcia ale dawno.
    O,wlasnie:) także ja nie trace wiary ze kawa i paleo mnie uratuje:D a na pewno poprawi stan mojego jelita:/

Magda* lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w trakcie robienia nowego ciasta- na zimno. Jak się uda to Wam pokażę i dam przepisa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:39

kapturnica, Magdala, Aasiula, anna maria, BISCA, Mega, efcia, moremi, Simba, Magda*, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    wiem, ze mędze strasznie:( ale w wawie trudno utrzymac sie z jednej pensji gdzie 80% idzie na mieszkanie:( dobrze, że jeszcze mam co jesc...
    To tak z polskiego na nasze mi przełóż a jak dojdzie dziecko to co wtedy ?? Dacie rade sie utrzymac???

malgos741, moremi, stara.krycha, iwcia77, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ide robic tego lososia w smietanie na kolacje.

Komedie sobie zapodam. The heat z S. Bullock.

Macdusca, Twoja mama to zawsze takie cyrki odstawia. ;-) To masz wesolo. Zaloze sie ze PODCZAS tej wyprawy nie bylo Ci do smiechu, ale komedia by z tego wyszla zacna. :-)

Jak dzisiaj opowiadalam to siostrze to ryczałysmy ze smiechu. :-)
    Moja mama jest dobrym człowiekiem, życzliwym ludziom, pomocnym itp. Tylko sama ze sobą nie może dać sobie rady! :-D

Magdala, anna maria, BISCA, Mega, efcia, Zofia8, ania.g, moremi, Arwena, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To tak z polskiego na nasze mi przełóż a jak dojdzie dziecko to co wtedy ?? Dacie rade sie utrzymac???
    Moj mąż niebawem mam nadzieje okaże sie że ma prace,wtedy bedziemy mogli cokolwiek myslec o mieszkaniu i leczeniu.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale to jest dokladnie to samo. Ja biore tez Parlodel ( nie mieszkam w Pl), ale normalnie bralam Bromka. I bylo ok.
    Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.

ja ja ja chce

kapturnica, Dziobak, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula co tam ?jol Cie dopadlo ,mam nadzieje ze masz pod dostatkiem prasowania :-),no juz nie smutkaj ,albo sobie pizgnij nasza szkape i Ci przejdzie :-9

kapturnica, efcia, Mega, Simba, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Efcia ale pięknie :)

wiem, wiem :D
    jeździmy tam od wielu wielu lat i to raptem 10km od domu

anna maria, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam taka co urodzila 2 dziecko po 24 latach :-)
    olencja wrote:
    Asia,moja mama urodzila moja siostre po mnie po 11 latach:) nie poddawaj sie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:53

macduska, olencja, efcia, kapturnica, BISCA, malgos741, moremi, Simba, Aasiula, Magda*, Arwena, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos na weselu sie bawisz ?

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Olencja, mogła byś używać wielkich liter, spacji, przecinków i kropek? Ciężko się czyta Twoje posty.

;-) moglabys ;-)

macduska, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W telefonie mam francuskie litery:/ a nie zawsze mam dostep do kompa:D

iwcia77 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    ;-) moglabys ;-)
    Już poprawiam!

anna maria, BISCA, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, Olka, powiem tak : Ja nie mam dzieci, nie mam juz jajowodow i nosze puste jajo plodowe, na ktore go "urodzenie" brakuje mi juz pomyslow. Ale ciaza i dziecko ( a nawet 3) to marzenie, z ktorego nie zrezygnuje dopoki nie wykorzystam wszystkich mozliwych opcji i dopoki starczy mi zdrowia i sil. Przykre i niesprawiedliwe jest to, ze musimy tak ciezko walczyc o potomstwo ale tak jest. Zycie toczy sie dalej. Trzeba miec plan i sie go trzymac, zmieniac, dostosowywac do sytuacji. Glowa do gory, cc do przodu i do walki !!!!! Uda sie. Musi <3

macduska, kapturnica, Mega, Zofia8, anna maria, malgos741, Dziobak, ania.g, moremi, Simba, efcia, Magdala, Aasiula, Magda*, stara.krycha, Arwena, iwcia77, caffe, Bozia3, beates, ComeToMeBaby, gretka, Reni lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    W telefonie mam francuskie litery :/ a nie zawsze mam dostep do kompa :D

A emotki się wyświetlą jak dasz spację.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:02

kapturnica, anna maria, moremi, Simba, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dupka w gore!!!!

u5cvp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam na kopercie Video z córka, bardzo fajnie grali, Młoda ma zdjecie z wokalista i autograf.....na ręce :D bardzo zadowolona, mnie tez humor sie poprawił :)

Wacia ty masz przygody, normalnie teraz nic tylko odpalić magla musisz, bo samo żelazko nie da rady ;)

Olencja - wyluzuj troche, wiecej optymizmu i radości z zycia, ja tez mam kiepsko pod względem finansowym, musze mieszkać z teściowa, ale mam fantastycznego męża, doskonale sie rozumiemy, jesteśmy zdrowi, nie wiem czy sie uda, ale sie nie poddaje, walczę, robię co mogę...na pewno finanse ograniczaj bardzo możliwości, z chęcią bym powalczyła z in vitro, ale niestety koszty jakie ostatnio podała Kkisia sa dla mnie nie do przeskoczenia, na razie nic z tym nie zrobię, ale trzeba miec nadziej, moze trafie w totka ;)

macduska, olencja, kapturnica, anna maria, malgos741, ania.g, moremi, Simba, efcia, Aasiula, Magda*, stara.krycha, Arwena, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj,ale czemu puste po in vitro?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Asia, Olka, powiem tak : Ja nie mam dzieci, nie mam juz jajowodow i nosze puste jajo plodowe, na ktore go "urodzenie" brakuje mi juz pomyslow. Ale ciaza i dziecko ( a nawet 3) to marzenie, z ktorego nie zrezygnuje dopoki nie wykorzystam wszystkich mozliwych opcji i dopoki starczy mi zdrowia i sil. Przykre i niesprawiedliwe jest to, ze musimy tak ciezko walczyc o potomstwo ale tak jest. Zycie toczy sie dalej. Trzeba miec plan i sie go trzymac, zmieniac, dostosowywac do sytuacji. Glowa do gory, cc do przodu i do walki !!!!! Uda sie. Musi <3

Bisca ale pięknie to powiedziałaś! bighug.gif

BISCA, anna maria, kapturnica, Mega, moremi, Simba, efcia, Aasiula, Magda*, stara.krycha, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 9743 9744 9745 9746 9747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ