35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ide robic tego lososia w smietanie na kolacje.
Komedie sobie zapodam. The heat z S. Bullock.
Macdusca, Twoja mama to zawsze takie cyrki odstawia.
To masz wesolo. Zaloze sie ze PODCZAS tej wyprawy nie bylo Ci do smiechu, ale komedia by z tego wyszla zacna.
macduska, moremi, Aasiula, anna maria, BISCA, Mega, efcia, Simba, stara.krycha, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJestem w trakcie robienia nowego ciasta- na zimno. Jak się uda to Wam pokażę i dam przepisa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:39
kapturnica, Magdala, Aasiula, anna maria, BISCA, Mega, efcia, moremi, Simba, Magda*, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
To tak z polskiego na nasze mi przełóż a jak dojdzie dziecko to co wtedy ?? Dacie rade sie utrzymac???olencja wrote:wiem, ze mędze strasznie:( ale w wawie trudno utrzymac sie z jednej pensji gdzie 80% idzie na mieszkanie:( dobrze, że jeszcze mam co jesc...
malgos741, moremi, stara.krycha, iwcia77, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Ide robic tego lososia w smietanie na kolacje.
Komedie sobie zapodam. The heat z S. Bullock.
Macdusca, Twoja mama to zawsze takie cyrki odstawia.
To masz wesolo. Zaloze sie ze PODCZAS tej wyprawy nie bylo Ci do smiechu, ale komedia by z tego wyszla zacna. 
Jak dzisiaj opowiadalam to siostrze to ryczałysmy ze smiechu.
Moja mama jest dobrym człowiekiem, życzliwym ludziom, pomocnym itp. Tylko sama ze sobą nie może dać sobie rady!
Magdala, anna maria, BISCA, Mega, efcia, Zofia8, ania.g, moremi, Arwena, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Moj mąż niebawem mam nadzieje okaże sie że ma prace,wtedy bedziemy mogli cokolwiek myslec o mieszkaniu i leczeniu.kapturnica wrote:To tak z polskiego na nasze mi przełóż a jak dojdzie dziecko to co wtedy ?? Dacie rade sie utrzymac???
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale to jest dokladnie to samo. Ja biore tez Parlodel ( nie mieszkam w Pl), ale normalnie bralam Bromka. I bylo ok.
Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.
ja ja ja chce
kapturnica, Dziobak, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Znam taka co urodzila 2 dziecko po 24 latach
olencja wrote:Asia,moja mama urodzila moja siostre po mnie po 11 latach:) nie poddawaj sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:53
macduska, olencja, efcia, kapturnica, BISCA, malgos741, moremi, Simba, Aasiula, Magda*, Arwena, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia, Olka, powiem tak : Ja nie mam dzieci, nie mam juz jajowodow i nosze puste jajo plodowe, na ktore go "urodzenie" brakuje mi juz pomyslow. Ale ciaza i dziecko ( a nawet 3) to marzenie, z ktorego nie zrezygnuje dopoki nie wykorzystam wszystkich mozliwych opcji i dopoki starczy mi zdrowia i sil. Przykre i niesprawiedliwe jest to, ze musimy tak ciezko walczyc o potomstwo ale tak jest. Zycie toczy sie dalej. Trzeba miec plan i sie go trzymac, zmieniac, dostosowywac do sytuacji. Glowa do gory, cc do przodu i do walki !!!!! Uda sie. Musi
macduska, kapturnica, Mega, Zofia8, anna maria, malgos741, Dziobak, ania.g, moremi, Simba, efcia, Magdala, Aasiula, Magda*, stara.krycha, Arwena, iwcia77, caffe, Bozia3, beates, ComeToMeBaby, gretka, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:W telefonie mam francuskie litery
a nie zawsze mam dostep do kompa 
A emotki się wyświetlą jak dasz spację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:02
kapturnica, anna maria, moremi, Simba, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja byłam na kopercie Video z córka, bardzo fajnie grali, Młoda ma zdjecie z wokalista i autograf.....na ręce
bardzo zadowolona, mnie tez humor sie poprawił 
Wacia ty masz przygody, normalnie teraz nic tylko odpalić magla musisz, bo samo żelazko nie da rady
Olencja - wyluzuj troche, wiecej optymizmu i radości z zycia, ja tez mam kiepsko pod względem finansowym, musze mieszkać z teściowa, ale mam fantastycznego męża, doskonale sie rozumiemy, jesteśmy zdrowi, nie wiem czy sie uda, ale sie nie poddaje, walczę, robię co mogę...na pewno finanse ograniczaj bardzo możliwości, z chęcią bym powalczyła z in vitro, ale niestety koszty jakie ostatnio podała Kkisia sa dla mnie nie do przeskoczenia, na razie nic z tym nie zrobię, ale trzeba miec nadziej, moze trafie w totka
macduska, olencja, kapturnica, anna maria, malgos741, ania.g, moremi, Simba, efcia, Aasiula, Magda*, stara.krycha, Arwena, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Asia, Olka, powiem tak : Ja nie mam dzieci, nie mam juz jajowodow i nosze puste jajo plodowe, na ktore go "urodzenie" brakuje mi juz pomyslow. Ale ciaza i dziecko ( a nawet 3) to marzenie, z ktorego nie zrezygnuje dopoki nie wykorzystam wszystkich mozliwych opcji i dopoki starczy mi zdrowia i sil. Przykre i niesprawiedliwe jest to, ze musimy tak ciezko walczyc o potomstwo ale tak jest. Zycie toczy sie dalej. Trzeba miec plan i sie go trzymac, zmieniac, dostosowywac do sytuacji. Glowa do gory, cc do przodu i do walki !!!!! Uda sie. Musi

Bisca ale pięknie to powiedziałaś!
BISCA, anna maria, kapturnica, Mega, moremi, Simba, efcia, Aasiula, Magda*, stara.krycha, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość