X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide robic tego lososia w smietanie na kolacje.

Komedie sobie zapodam. The heat z S. Bullock.

Macdusca, Twoja mama to zawsze takie cyrki odstawia. ;-) To masz wesolo. Zaloze sie ze PODCZAS tej wyprawy nie bylo Ci do smiechu, ale komedia by z tego wyszla zacna. :-)

nick nieaktualny, moremi, Aasiula, anna maria, BISCA, Mega, efcia, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Taaa.... Był też przypadek niepokalanego poczęcia ale dawno.
    O,wlasnie:) także ja nie trace wiary ze kawa i paleo mnie uratuje:D a na pewno poprawi stan mojego jelita:/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w trakcie robienia nowego ciasta- na zimno. Jak się uda to Wam pokażę i dam przepisa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:39

kapturnica, Magdala, Aasiula, anna maria, BISCA, Mega, efcia, moremi, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    wiem, ze mędze strasznie:( ale w wawie trudno utrzymac sie z jednej pensji gdzie 80% idzie na mieszkanie:( dobrze, że jeszcze mam co jesc...
    To tak z polskiego na nasze mi przełóż a jak dojdzie dziecko to co wtedy ?? Dacie rade sie utrzymac???

malgos741, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ide robic tego lososia w smietanie na kolacje.

Komedie sobie zapodam. The heat z S. Bullock.

Macdusca, Twoja mama to zawsze takie cyrki odstawia. ;-) To masz wesolo. Zaloze sie ze PODCZAS tej wyprawy nie bylo Ci do smiechu, ale komedia by z tego wyszla zacna. :-)

Jak dzisiaj opowiadalam to siostrze to ryczałysmy ze smiechu. :-)
    Moja mama jest dobrym człowiekiem, życzliwym ludziom, pomocnym itp. Tylko sama ze sobą nie może dać sobie rady! :-D

Magdala, anna maria, BISCA, Mega, efcia, Zofia8, ania.g, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To tak z polskiego na nasze mi przełóż a jak dojdzie dziecko to co wtedy ?? Dacie rade sie utrzymac???
    Moj mąż niebawem mam nadzieje okaże sie że ma prace,wtedy bedziemy mogli cokolwiek myslec o mieszkaniu i leczeniu.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale to jest dokladnie to samo. Ja biore tez Parlodel ( nie mieszkam w Pl), ale normalnie bralam Bromka. I bylo ok.
    Laski, ktora chciala Bromka ostatnio? Mam opakowanie 100 sztuk, ale wazne tylko do sierpnia, moge wyslac.

ja ja ja chce

kapturnica, Dziobak, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula co tam ?jol Cie dopadlo ,mam nadzieje ze masz pod dostatkiem prasowania :-),no juz nie smutkaj ,albo sobie pizgnij nasza szkape i Ci przejdzie :-9

kapturnica, efcia, Mega, Simba, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Efcia ale pięknie :)

wiem, wiem :D
    jeździmy tam od wielu wielu lat i to raptem 10km od domu

anna maria, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam taka co urodzila 2 dziecko po 24 latach :-)
    olencja wrote:
    Asia,moja mama urodzila moja siostre po mnie po 11 latach:) nie poddawaj sie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:53

nick nieaktualny, olencja, efcia, kapturnica, BISCA, malgos741, moremi, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos na weselu sie bawisz ?

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Olencja, mogła byś używać wielkich liter, spacji, przecinków i kropek? Ciężko się czyta Twoje posty.

;-) moglabys ;-)

nick nieaktualny, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W telefonie mam francuskie litery:/ a nie zawsze mam dostep do kompa:D

iwcia77 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    ;-) moglabys ;-)
    Już poprawiam!

anna maria, BISCA, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, Olka, powiem tak : Ja nie mam dzieci, nie mam juz jajowodow i nosze puste jajo plodowe, na ktore go "urodzenie" brakuje mi juz pomyslow. Ale ciaza i dziecko ( a nawet 3) to marzenie, z ktorego nie zrezygnuje dopoki nie wykorzystam wszystkich mozliwych opcji i dopoki starczy mi zdrowia i sil. Przykre i niesprawiedliwe jest to, ze musimy tak ciezko walczyc o potomstwo ale tak jest. Zycie toczy sie dalej. Trzeba miec plan i sie go trzymac, zmieniac, dostosowywac do sytuacji. Glowa do gory, cc do przodu i do walki !!!!! Uda sie. Musi <3

nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Zofia8, anna maria, malgos741, Dziobak, ania.g, moremi, Simba, efcia, Magdala, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, Bozia3, beates, ComeToMeBaby, gretka, Reni lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    W telefonie mam francuskie litery :/ a nie zawsze mam dostep do kompa :D

A emotki się wyświetlą jak dasz spację.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:02

kapturnica, anna maria, moremi, Simba, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dupka w gore!!!!

u5cvp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam na kopercie Video z córka, bardzo fajnie grali, Młoda ma zdjecie z wokalista i autograf.....na ręce :D bardzo zadowolona, mnie tez humor sie poprawił :)

Wacia ty masz przygody, normalnie teraz nic tylko odpalić magla musisz, bo samo żelazko nie da rady ;)

Olencja - wyluzuj troche, wiecej optymizmu i radości z zycia, ja tez mam kiepsko pod względem finansowym, musze mieszkać z teściowa, ale mam fantastycznego męża, doskonale sie rozumiemy, jesteśmy zdrowi, nie wiem czy sie uda, ale sie nie poddaje, walczę, robię co mogę...na pewno finanse ograniczaj bardzo możliwości, z chęcią bym powalczyła z in vitro, ale niestety koszty jakie ostatnio podała Kkisia sa dla mnie nie do przeskoczenia, na razie nic z tym nie zrobię, ale trzeba miec nadziej, moze trafie w totka ;)

nick nieaktualny, olencja, kapturnica, anna maria, malgos741, ania.g, moremi, Simba, efcia, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj,ale czemu puste po in vitro?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Asia, Olka, powiem tak : Ja nie mam dzieci, nie mam juz jajowodow i nosze puste jajo plodowe, na ktore go "urodzenie" brakuje mi juz pomyslow. Ale ciaza i dziecko ( a nawet 3) to marzenie, z ktorego nie zrezygnuje dopoki nie wykorzystam wszystkich mozliwych opcji i dopoki starczy mi zdrowia i sil. Przykre i niesprawiedliwe jest to, ze musimy tak ciezko walczyc o potomstwo ale tak jest. Zycie toczy sie dalej. Trzeba miec plan i sie go trzymac, zmieniac, dostosowywac do sytuacji. Glowa do gory, cc do przodu i do walki !!!!! Uda sie. Musi <3

Bisca ale pięknie to powiedziałaś! bighug.gif

BISCA, anna maria, kapturnica, Mega, moremi, Simba, efcia, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 9743 9744 9745 9746 9747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ