35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Bo z tego co pisałas to tak naprawde nic nie masz sprawdzone oprócz hsg..A problem może byc w wielu sprawach...
BISCA, kapturnica, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Kapta jak sie czujesz ,Maksik z tych bardziej ruchliwych czy spokojnych
.
A młody w zależności od dnia bywa ,ze przekreca mi wnetrzności albo tak jak dzis raz na jakis czas da znac o sobie ,ze żyje i sie dobrze miewa Najfajniejsze jest to ,ze juz fajnie wypycha góry i doliny na brzuchu.Czyli wiem ,że rośnieBISCA, anna maria, macduska, Simba, Magdala, Mega, Aasiula, Magda*, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Byliśmy dzisiaj nad morzem w Holandii. Twixy bardzo dzielnie zniosły podróż co jest tym bardziej ważne, ze mamusia zamiast zrobic 160 km w jedna strone, zrobiła 230
Po prostu doszłam do wniosku ze gps jest idiota i pojechałam swoja droga.
Było wspaniale!
Kocham swoich facetówWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:26
anna maria, kapturnica, BISCA, Dziobak, macduska, efcia, moremi, Magdala, Zofia8, malgos741, Mega, Aasiula, ania.g, Magda*, stara.krycha, paszczakin, Arwena, iwcia77, Bozia3, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Czuje ze cos sie dzieje
powoli przypomina mi sie Simba jak ktoregos pieknego wieczoru pewna Amerykanke polskiego pochodzenia .......ale to byly czasy
Simba pozdrawiam Cie
kapturnica wrote:Kazdy czyli ilu ?? 2 ?? 6 ??? 10 ???Simba, kapturnica, BISCA, macduska, efcia, moremi, Aasiula, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Czuje ze cos sie dzieje
powoli przypomina mi sie Simba jak ktoregos pieknego wieczoru pewna Amerykanke polskiego pochodzenia .......ale to byly czasy
Simba pozdrawiam Cie
wiem ze jestem uciążliwa - no co poradzę? Ja Ciebie tez pozdrawiam, Słońce (to Twoja nowa ksywka, w razie gdybys nie zauważyła)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:26
kapturnica, macduska, anna maria, efcia, BISCA, malgos741, Mega, Aasiula, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Czuje ze cos sie dzieje
Simba pozdrawiam Cie
BISCA, Simba, macduska, anna maria, Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale fajnie ,ja juz nie moge sie doczekac kiedy my wyjedziemy .Moja Helka podroze tez znosi bardzo dobrzeSimba wrote:Byliśmy dzisiaj nad morzem w Holandii. Twixy bardzo dzielnie zniosły podróż co jest tym bardziej ważne, ze mamusia zamiast zrobic 160 km w jedna strone, zrobiła 230
Po prostu doszłam do wniosku ze gps jest idoiota i pojechałam swoja droga.
Było wspaniale!
Kocham swoich facetówSimba, moremi, kapturnica, efcia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ano wiedz ,że coś sie dzieje..Napewno dźwiga mi sie ciśnienie
moremi, macduska, kapturnica, anna maria, efcia, Mega, Aasiula, BISCA, stara.krycha, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:No dobra,ale jesli wg lekarza mam owulacje to jak mam mu udowodnic ze jej nie mam?
.
Aby stwierdzic,ze owulacja wystepuje ,potrzeba pojawic sie na usg kilka razy w cyklu by wiedziec co rosnie , jak rosnie i kiedy peka i czy wogole peka....macduska, efcia, Zofia8, malgos741, Mega, Aasiula, BISCA, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość