35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Malgos na weselu sie bawisz ?
anna maria, BISCA, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega,ja tez chce walczyc,ale mam ten problem ze cale zycie dostawalam wszystko na tacy,a tu sie okazuje ze tym razem nie dostalam:( dlatego strasznie sie doluje tym i moje malzenstwo tez wisi na wlosku bo sie czasem strasznie klocimy:/
stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Asia, Olka, powiem tak : Ja nie mam dzieci, nie mam juz jajowodow i nosze puste jajo plodowe, na ktore go "urodzenie" brakuje mi juz pomyslow. Ale ciaza i dziecko ( a nawet 3) to marzenie, z ktorego nie zrezygnuje dopoki nie wykorzystam wszystkich mozliwych opcji i dopoki starczy mi zdrowia i sil. Przykre i niesprawiedliwe jest to, ze musimy tak ciezko walczyc o potomstwo ale tak jest. Zycie toczy sie dalej. Trzeba miec plan i sie go trzymac, zmieniac, dostosowywac do sytuacji. Glowa do gory, cc do przodu i do walki !!!!! Uda sie. Musi
BISCA, anna maria, Mega, moremi, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
olencja wrote:Czekaj,ale czemu puste po in vitro?
To do mnie ?
No tak wlasnie. Pozytywny test, beta i puste jajo. Zarodek przestal sie rozwijac w bardzo wczesnej fazie. Prawdopodobnie zaraz po zagniezdzeniu. We wrzesniu drugi transfer. To jest MOJ planolencja, anna maria, Dziobak, malgos741, kapturnica, Mega, macduska, moremi, Simba, efcia, Magdala, Zofia8, Aasiula, Arwena, iwcia77, caffe, Bozia3, beates, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:To do mnie ?
No tak wlasnie. Pozytywny test, beta i puste jajo. Zarodek przestal sie rozwijac w bardzo wczesnej fazie. Prawdopodobnie zaraz po zagniezdzeniu. We wrzesniu drugi transfer. To jest MOJ plan -
Dziobak wrote:Efcia i Olencja, moge podzielic ten Parlodel i podeslac. Aleto raczej z PL ( za 3 tyg ), bo jak teraz wysle od siebie, to znowu bedzie szlo jak paczka do Iwci...
Piszcie na priva. -
kapturnica wrote:Slangi ginekologow znasz a nie znasz takich co sie toba zajma
macduska, kapturnica, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja dzisiaj "pilnuje" mojego ..... Pasierba (ochydne slowo) , syna chuopa
Ma 14 lat. Fajny z niego chlopak. Ale rozwalil mnie dzisiaj. Okolo 18h pyta, o ktorej kolacja. Mowie ok 20h. Ok, to czy on moze wziasc kapiel sie pyta ?!?!?!?!?!??!?!. Przypomne ze u nas od trzech dni upal, a o 18h w jego czesci domu bylo jakies 30°.
Siedzial w wannie 45 min. W goracej wodzie z piana i muzyka. Zszedl bardzo z siebie zadowolony i zrelaksowany. Hm...
A po kolacji wpadlam na pomysl, zeby zagrac o zmywanie naczyn. W nozyce, kartke i kamien. Przegral. Hue hue hue !!! Ale ze mnie okrutna macochaSimba, malgos741, Dziobak, anna maria, Mega, macduska, kapturnica, efcia, Magdala, Zofia8, Aasiula, ania.g, Magda*, stara.krycha, paszczakin, Iwone, Arwena, moremi, iwcia77, Bozia3, ComeToMeBaby, gretka, megan8 lubią tę wiadomość