35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Moze sie okres zaczął w 14 dc
Mozna sie juz śmiać?
I ide se jebnac porzadna dawke insuliny w udo.Moze sie rozładujeSimba, anna maria, Natka_79, efcia, malgos741, Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Efcia i Olencja, moge podzielic ten Parlodel i podeslac. Aleto raczej z PL ( za 3 tyg ), bo jak teraz wysle od siebie, to znowu bedzie szlo jak paczka do Iwci...
Piszcie na priva.
wysłałam zaproszenieDziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Asia, Olka, powiem tak : Ja nie mam dzieci, nie mam juz jajowodow i nosze puste jajo plodowe, na ktore go "urodzenie" brakuje mi juz pomyslow. Ale ciaza i dziecko ( a nawet 3) to marzenie, z ktorego nie zrezygnuje dopoki nie wykorzystam wszystkich mozliwych opcji i dopoki starczy mi zdrowia i sil. Przykre i niesprawiedliwe jest to, ze musimy tak ciezko walczyc o potomstwo ale tak jest. Zycie toczy sie dalej. Trzeba miec plan i sie go trzymac, zmieniac, dostosowywac do sytuacji. Glowa do gory, cc do przodu i do walki !!!!! Uda sie. Musi
anna maria, Simba, kapturnica, malgos741, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:No dobra,ale jesli wg lekarza mam owulacje to jak mam mu udowodnic ze jej nie mam?
Wiesz, tak na 100% potwierdza przebyta owulacje tylko ciaza. Bylas w naturalnej ciazy?
A lekarz, to tez jest swojego rodzaju uslugodawca. Nie bierz 'nie' za odpowiedz. Sprobuj jakies argumenty mu przedstawic, ze jednak ta owulacja u Ciebie dyskusyjna jest. Niektorym lekarzom nalezy wrecz przedstawc swoj plan leczenia (jezeli sie go ma) i jak u sie nie podoba, to poszukac bardziej podatnego na wspolprace.
I nie bierz wszystkiego do siebie. My naprawde wszystkie bez wyjatku dobrze Ci zyczymy. Tylko nie jestesmy dziunie, ktore glaszcza po glowie.
kapturnica, macduska, Simba, efcia, Natka_79, malgos741, anna maria, Mega, Aasiula, BISCA, Magda*, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.