35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wymiękam przy was, siedzę na weselu i brecham sie do kompa he he
kapturnica, Aasiula, efcia, Mega, BISCA, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziecko moje konczy jutro 10 miesiecy.
Patrzcie, jakie jest sliczne
A. To obok to ja, siedze na komorce na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 23:06
Simba, kapturnica, malgos741, macduska, efcia, Mega, Natka_79, Aasiula, stara.krycha, BISCA, Magda*, paszczakin, Iwone, Arwena, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Ano na nfz, czego mam wymagac i to dr nauk:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:54
malgos741, macduska, Simba, Mega, Natka_79, Aasiula, moremi, iwcia77, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Po czym wnosisz? Po tym jak lekarz wypisal badania?
a wystarczyło by się spytać?iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:To ze gin na nfz nie oznacza ,ze sie nie zna..Akurat miejsce pracy to ma chyba jak najmniej do rzeczy... To tak jakbys porownala ,ze chujowy nauczyciel jest zawsze w panstwowej szkole a Ci ekstra tylko w prywatnej ...Bezsensowne myslenie..
-
kapturnica wrote:To tak jakbys ich nie miała wogóle bo wyniki sa niemiarodajne.
Wybrałaś sobie bardzo chujowy dzień cyklu na badania.z ginem trzeba gadac, pytać, męczyć, naciskać, a nie na hasło nie, nie trzeba - skulic ogon i powiedziec dobrze, skoro nie trzeba. Ok, nie trzeba było, ale zrobiłam, wiem, ze z tej strony jest ok i szukam dalej - tak działają staraczki.
Olencja a nie możesz wsród koleżanek na miejscu podpytac o gina, czy moga kogoś polecić...macduska, Simba, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość