35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Najzabawniejsza ciężarówka ever
A śmierdzi franca ,że nos wykrzywia..Doszłam dzis do 10jednostek i pewnie i tak hugo z tego .Rano ajk zwykle 9 z przodu przy wyniku na czczo bedzie..
Dziobak Ty sie kłułas insulina ??Simba, efcia, anna maria, Aasiula, Dziobak, stara.krycha, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olencja myślę ze musisz troszke odpuścić, olać te starania, nie myśleć tyle itp
no i przede wszystkim zając sie swoim związkiem, nie wiem może jakieś randki itp, żeby sex znowu sprawiał przyjemność, bo z takim podejściem to ci sie nigdy nie uda - psychika ma baaaaaardzo duży wpływ
poluzuj berecikmacduska, malgos741, anna maria, Mega, Aasiula, BISCA, stara.krycha, Magda*, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Ano wlasnie,ja nie umiem pisac,Wy czytac.
To napisze jeszcze raz:
MIALAM BADANIA FSH I LH NA POCZATKU STARAN 14 DC
Wybrałaś sobie bardzo chujowy dzień cyklu na badania.Simba, efcia, malgos741, Mega, Arwena, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Wiecie jaki mam ladny widok z okna 10 m od mojego domu sarna sobie trawe skubie
Simba, macduska, efcia, kapturnica, malgos741, Magdala, Mega, Aasiula, Dziobak, Zofia8, BISCA, Magda*, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta napisz Oli w którym dc robi się badania, może nie wie
efcia, Aasiula, Mega, stara.krycha, Arwena, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:No co ?? Wy prasujecie ,aż Wam para z żelazka uchodzi ,to ja sie przynajmniej insulina podjaram
A śmierdzi franca ,że nos wykrzywia..Doszłam dzis do 10jednostek i pewnie i tak hugo z tego .Rano ajk zwykle 9 z przodu przy wyniku na czczo bedzie..
Dziobak Ty sie kłułas insulina ??efcia, Magda*, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wiesz, tak na 100% potwierdza przebyta owulacje tylko ciaza. Bylas w naturalnej ciazy?
A lekarz, to tez jest swojego rodzaju uslugodawca. Nie bierz 'nie' za odpowiedz. Sprobuj jakies argumenty mu przedstawic, ze jednak ta owulacja u Ciebie dyskusyjna jest. Niektorym lekarzom nalezy wrecz przedstawc swoj plan leczenia (jezeli sie go ma) i jak u sie nie podoba, to poszukac bardziej podatnego na wspolprace.
I nie bierz wszystkiego do siebie. My naprawde wszystkie bez wyjatku dobrze Ci zyczymy. Tylko nie jestesmy dziunie, ktore glaszcza po glowie.
Ale ja jak wejde do gabinetu to zaczynam beczec:/ -
nick nieaktualny