35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:Wiem od roku kiedy robi sie badania,ale nie robie ich z wlasnej kieszeni.
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
olencja wrote:No wiem wiem:))
Ale ja jak wejde do gabinetu to zaczynam beczec:/
Nie obraź sie ale to zachowanie rozpieszczonej dziuni co bez wiekszego wysilku chce cos dostac znówWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:00
malgos741, Mega, Natka_79, Arwena, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:malogs a ty tam służbowo?
jak pannie młodej loki wywiną sie w inna strone, to lecisz je podkrecać
Ona tam jest jakoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:59
efcia, Zofia8, Mega, kapturnica, malgos741, kkisia, Aasiula, Magdala, BISCA, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:malogs a ty tam służbowo?
jak pannie młodej loki wywiną sie w inna strone, to lecisz je podkrecać
dziś panna młoda ma krótkie włosy suprise...
ale młodego strzygłam w poniedziałekzadowolony...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:59
efcia, kapturnica, Aasiula, Magda*, Arwena, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziobak wrote:Dziecko moje konczy jutro 10 miesiecy.
Patrzcie, jakie jest sliczne
A. To obok to ja, siedze na komorce na forum
ślicznyjest sie czym chwalić
ale ciebie nie widze chyba para od żelazka mi zaszkodziła
kkisia, Dziobak, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Weszłam se i czytam i mam wrażenie ze dyskusja sie powtarza
Olencja, Kapta dobrze ci pisze- masz za mało danych. Na twoim miejscu poszukalabym najbliższe w okolicy przychodnie na NFZ skoro z kasa krucho i w poniedziałek zaczęła dzwonić i umawiać sie na wizyty. Nawet jak bedą za miesiac czy trzy to trudno. Jeśli jakaś kasa jest to zrób badania prywatnie, tak jak trzeba.
Ja tez miałam pod górę, lekarka olała mnie w temacie badan. Zrobiła usg, stwierdziła pcos ( tydz przed owu) o przepisała inofem. Na drugi dzien byłam umówiona u dwóch innych ginow. Dostałam skierowanie na badania ale nie zdążyłam ich zrobic bo okazało sie ze jest ciaza. A i jeszcze jedno...uderzyło mnie zdanie które napisałaś... Ze problemy teraz to pewnie kara... Kobito, to przecież biologia i tyle. Jak wszystko działa to jest ciaza, takie jest moje zdanie. Za duzo magicznego myślenia, trzeba działać, planować i po kolei odhaczać to co załatwione. A chłopa przebadałas?? Uwolnij głowę i działaj! Gdzieś musi być dobry gin, mieszkasz w Wawie a to nie jest Pcim dolny z jednym ginem na powiatkapturnica, efcia, Mega, macduska, malgos741, kkisia, Aasiula, Magdala, stara.krycha, BISCA, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A to buzi nie masz sie odezwac ?
?? Moze zamaist beczec na wejsciu pasuje rozmawiac
Jak facet zobaczy taką beczącą od progu dziunię to napisze byle co, zeby się szybko baby pozbyć z gabinetu. Na rzeczową rozmowę nie ma miejsca.kapturnica, efcia, BISCA, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOglaszam , ze jestem od tego forum uzalezniona
Nie dam rady was nie czytac i samej sie nie odezwacSimba, kapturnica, efcia, macduska, Mega, malgos741, Dziobak, Natka_79, Aasiula, Magdala, stara.krycha, BISCA, Magda*, paszczakin, Arwena, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ona tam jest jako
ja jako
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4191ec779438.jpgmacduska, kapturnica, kkisia, Mega, efcia, Zofia8, Aasiula, Magdala, BISCA, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyolencja wrote:Chodzilo mi o to,ze zawsze na wszystko mialam wplyw ciezka praca i nie jestem dziunia:(
Tu po raz pierwszy nie mam wplywu na moj organizm.
Może i nie jesteś. Sprawiasz takie wrażenie.
Nikt z nas nie jest Ci niezyczliwy. Mamy może cięty język trochę. Ot i wszystjo.malgos741, kapturnica, kkisia, Mega, Simba, efcia, Magdala, stara.krycha, BISCA, Arwena, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
No i wlasnie i dltego becze,bo jak chcialam na studia to sie dostalam na najlepsze,bo zakuwalam,chcialam stypendium-bach jest bo zakuwalam, chcialam wygladac jak fitneska- ciach silownia i jest mega cialo, a tu kuzwa jak mam sobie owulacje zrobic?
Mega, BISCA, Arwena, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Oglaszam , ze jestem od tego forum uzalezniona
Nie dam rady was nie czytac i samej sie nie odezwac
Jakie masz zachcianki? Jak będziemy mowić na Twixy 2? Jak sie czujesz?kapturnica, malgos741, kkisia, Mega, efcia, Aasiula, Magdala, stara.krycha, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Weszłam se i czytam i mam wrażenie ze dyskusja sie powtarza
Olencja, Kapta dobrze ci pisze- masz za mało danych. Na twoim miejscu poszukalabym najbliższe w okolicy przychodnie na NFZ skoro z kasa krucho i w poniedziałek zaczęła dzwonić i umawiać sie na wizyty. Nawet jak bedą za miesiac czy trzy to trudno. Jeśli jakaś kasa jest to zrób badania prywatnie, tak jak trzeba.
Ja tez miałam pod górę, lekarka olała mnie w temacie badan. Zrobiła usg, stwierdziła pcos ( tydz przed owu) o przepisała inofem. Na drugi dzien byłam umówiona u dwóch innych ginow. Dostałam skierowanie na badania ale nie zdążyłam ich zrobic bo okazało sie ze jest ciaza. A i jeszcze jedno...uderzyło mnie zdanie które napisałaś... Ze problemy teraz to pewnie kara... Kobito, to przecież biologia i tyle. Jak wszystko działa to jest ciaza, takie jest moje zdanie. Za duzo magicznego myślenia, trzeba działać, planować i po kolei odhaczać to co załatwione. A chłopa przebadałas?? Uwolnij głowę i działaj! Gdzieś musi być dobry gin, mieszkasz w Wawie a to nie jest Pcim dolny z jednym ginem na powiata udalo sie mi sie wyczaic gina z usg w gabinecie na nfz..I jak nie do niego to latałam do prywatnego .Ale trzeba cos robic a nie czekac na cud.Bo moze i nastapi albo i nie
kkisia, Simba, Natka_79, efcia, Aasiula, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość