X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U mnie nie ma wcale. Jeżdżę 100 km w jedną stronę. Nikt mi nie wmówi, ze nie da się tego ogarnać i zorganizować.
    W dodatku dodaj ,ze masz dwojke dzieci .W tym mlodszego syna , z ktorym rowniez popierdalasz non stop po lekarzach ;-)

Simba, kkisia, macduska, efcia, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, caffe, gretka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Takiesta mundre i waleczne,ciekawe jak bylo na poczatku waszych drog?
    Przede wszystkim żadna sie nie poddała na samym początku. Nie tupala nóżka...

kkisia, kapturnica, malgos741, macduska, efcia, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Olencja jak masz zamiar jeczec to na kafeterii cie wysluchaja i pociesza

Tu sie dziala albo wypierdala ;)
    No coz,to nie mam co wam glowy zawracac, Milego ciazowania:(

u5cvp2.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Masz cukrzyce insulinozalezna? Przed ciaza tez mialas?

Nie mam cukrzycy insulinozaleznej tylko cukrzyce ciężarnych..Przed ciążą miałam cukry w normach.

malgos741, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Zazdro:/ ja mogę tylko pracy dzialac:( taka rzyc.

Co Ty do mnie rozmawiasz????
    0112c391a3afb9cb26a768392cede5ff.gif

kapturnica, Simba, kkisia, malgos741, Mega, Arwena, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie mam cukrzycy insulinozaleznej tylko cukrzyce ciężarnych..Przed ciążą miałam cukry w normach.
    To od czego to sie robi?

u5cvp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    nie
    ja jako
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4191ec779438.jpg
    O kuwa , kuwa jak zrobimy imprezke formowa to nam podidzejujesz hyhyhy :)
    Prosze prosze a poznie Ja hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:16

kkisia, macduska, Simba, kapturnica, efcia, Mega, BISCA, malgos741, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Co Ty do mnie rozmawiasz????
    0112c391a3afb9cb26a768392cede5ff.gif
    rzyc= dupa to po rosyjsku

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Magdala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czemu? Z tonikiem? Zajebisty!

Tez piknie. :-)

macduska, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Przede wszystkim żadna sie nie poddała na samym początku. Nie tupala nóżka...
    Nie biegała ranną rosą
    Nie tupała nóżką bosą, nóżką bosą....

kkisia, Simba, kapturnica, Magdala, Mega, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    No coz,to nie mam co wam glowy zawracac, Milego ciazowania:(
    Ej tam, bez przesady no. Nie trzeba zaraz wychodzic.

Dziewczeta, prosze przestac! Pani nie ma i myszy harcuja!
    Higienistka prosi, zeby byc milym dla nowej kolezanki. Jak nie to dostanie kazda po lewatywie na dlugiej przerwie!!

macduska, Aasiula, efcia, Magdala, Mega, stara.krycha, BISCA, Zofia8, malgos741, Magda*, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    rzyc= dupa to po rosyjsku

Wiem! Tylko sensu w poście nie widzę.

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak czasem mam wrażenie, ze niektóre dziewczyny zaglądają tutaj po to zeby dostac wirtualny wpierdol. To na pewno jest jakis syndrom (Zygmunt by wiedział)
    Czy naprawde to jest takie trudne, zeby tylko przestać mędzic? Olencja, możesz sobie iść. To tylko potwierdzi ze brakuje Ci kilku lat do 35. Wróć za pare lat, albo wcześniej w ciazy, albo po porządnej lekcji pokory.

Mega, macduska, kkisia, kapturnica, Magdala, stara.krycha, Aasiula, malgos741, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, Reni, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    A latanie po lekarzach w trakcie pracy u mnie odpada niestety,a malo ktory na nfz przyjmuje po 17ej,dlatego trzymam sie tego menelmedu.
    Ja wykupiłam sobie dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne, płace 110 zł na miesiąc, mam do wyboru cała masę specjalistów i przychodni, i badan w pakiecie, a wizyta u mojego gina z usg kosztuje 150 zł, wiec to chyba dobry interes ;)
    Aaaa, nie pochwalałam sie, przed laparo robiłam cytologię, wynik był pilny, ale przed zabiegiem go nie dostałam ,ostatnio mi sie przypomniało, ze warto go odebrać i co? Nie ma.... Jakieś jaja, pani z recepcji mówi, ze musi zadzwonić do laboratorium, to stój i czekam, a ona znowu jak mantrę powtarza, ze musi zadzwonić... Warknelam do niej, ze przeciez jej nie zabraniam, a ona: ale dziś już tam nikogo nie ma...ręce mi opadły, no nic, tyle czekałam, to se jeszcze zaczekam, a co ;)

kkisia, Simba, kapturnica, efcia, malgos741, Arwena, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    To od czego to sie robi?
    Od hormonow.Łożysko czym starsze tym wiecej produkuje ich , dziecie tez i org nie wydala by sam sobie poradzic. Dlatego najczesciej sie ujawnia w 2gim trymestrze.

efcia, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Higienistka prosi, zeby byc milym dla nowej kolezanki. Jak nie to dostanie kazda po lewatywie na dlugiej przerwie!!

Ciezarna lewatywa straszysz ;)
    Myszy Cie zjedza

Ile mozna w kolko tlumaczyc i nic nie dociera
    no ile

Simba, kapturnica, Dziobak, Mega, BISCA, malgos741, paszczakin, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

A nie mozna na Fortrans zamienić? ;-)

kkisia, Simba, kapturnica, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Jak mamy byc miłe jak ona chce nas w depresje wpędzić.
    Pani higienistko. My i tak juz dużo środków przeznaczamy na prasowanie, na psychotropy nie starczy O.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:22

macduska, kkisia, Dziobak, kapturnica, efcia, Mega, stara.krycha, BISCA, malgos741, moremi, iwcia77, caffe, gretka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja wykupiłam sobie dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne, płace 110 zł na miesiąc, mam do wyboru cała masę specjalistów i przychodni, i badan w pakiecie, a wizyta u mojego gina z usg kosztuje 150 zł, wiec to chyba dobry interes ;)
    Aaaa, nie pochwalałam sie, przed laparo robiłam cytologię, wynik był pilny, ale przed zabiegiem go nie dostałam ,ostatnio mi sie przypomniało, ze warto go odebrać i co? Nie ma.... Jakieś jaja, pani z recepcji mówi, ze musi zadzwonić do laboratorium, to stój i czekam, a ona znowu jak mantrę powtarza, ze musi zadzwonić... Warknelam do niej, ze przeciez jej nie zabraniam, a ona: ale dziś już tam nikogo nie ma...ręce mi opadły, no nic, tyle czekałam, to se jeszcze zaczekam, a co ;)
    Tez mam pakiet i do lekarza czekam pol roku,bo jest dobry,ci badziewni sa dostepni od reki.

u5cvp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A nie mozna na Fortrans zamienić? ;-)
    Chciaaaaaaaaaaaaaaalabys co? :P Lewatywa bedzie i tyle!

macduska, kapturnica, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 9751 9752 9753 9754 9755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ