35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:U mnie nie ma wcale. Jeżdżę 100 km w jedną stronę. Nikt mi nie wmówi, ze nie da się tego ogarnać i zorganizować.
Simba, kkisia, macduska, efcia, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Takiesta mundre i waleczne,ciekawe jak bylo na poczatku waszych drog?
kkisia, kapturnica, malgos741, macduska, efcia, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:nie
ja jako
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4191ec779438.jpg
Prosze prosze a poznie Ja hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:16
kkisia, macduska, Simba, kapturnica, efcia, Mega, BISCA, malgos741, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:No coz,to nie mam co wam glowy zawracac, Milego ciazowania:(
Dziewczeta, prosze przestac! Pani nie ma i myszy harcuja!
Higienistka prosi, zeby byc milym dla nowej kolezanki. Jak nie to dostanie kazda po lewatywie na dlugiej przerwie!!macduska, Aasiula, efcia, Magdala, Mega, stara.krycha, BISCA, Zofia8, malgos741, Magda*, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jednak czasem mam wrażenie, ze niektóre dziewczyny zaglądają tutaj po to zeby dostac wirtualny wpierdol. To na pewno jest jakis syndrom (Zygmunt by wiedział)
Czy naprawde to jest takie trudne, zeby tylko przestać mędzic? Olencja, możesz sobie iść. To tylko potwierdzi ze brakuje Ci kilku lat do 35. Wróć za pare lat, albo wcześniej w ciazy, albo po porządnej lekcji pokory.Mega, macduska, kkisia, kapturnica, Magdala, stara.krycha, Aasiula, malgos741, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:A latanie po lekarzach w trakcie pracy u mnie odpada niestety,a malo ktory na nfz przyjmuje po 17ej,dlatego trzymam sie tego menelmedu.
Aaaa, nie pochwalałam sie, przed laparo robiłam cytologię, wynik był pilny, ale przed zabiegiem go nie dostałam ,ostatnio mi sie przypomniało, ze warto go odebrać i co? Nie ma.... Jakieś jaja, pani z recepcji mówi, ze musi zadzwonić do laboratorium, to stój i czekam, a ona znowu jak mantrę powtarza, ze musi zadzwonić... Warknelam do niej, ze przeciez jej nie zabraniam, a ona: ale dziś już tam nikogo nie ma...ręce mi opadły, no nic, tyle czekałam, to se jeszcze zaczekam, a cokkisia, Simba, kapturnica, efcia, malgos741, Arwena, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:To od czego to sie robi?
efcia, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ej tam, bez przesady no. Nie trzeba zaraz wychodzic.
Higienistka prosi, zeby byc milym dla nowej kolezanki. Jak nie to dostanie kazda po lewatywie na dlugiej przerwie!!
Ciezarna lewatywa straszysz
Myszy Cie zjedza
Ile mozna w kolko tlumaczyc i nic nie dociera
no ile
Simba, kapturnica, Dziobak, Mega, BISCA, malgos741, paszczakin, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ej tam, bez przesady no. Nie trzeba zaraz wychodzic.
Higienistka prosi, zeby byc milym dla nowej kolezanki. Jak nie to dostanie kazda po lewatywie na dlugiej przerwie!!
A nie mozna na Fortrans zamienić?kkisia, Simba, kapturnica, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ej tam, bez przesady no. Nie trzeba zaraz wychodzic.
Pani higienistko. My i tak juz dużo środków przeznaczamy na prasowanie, na psychotropy nie starczyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:22
macduska, kkisia, Dziobak, kapturnica, efcia, Mega, stara.krycha, BISCA, malgos741, moremi, iwcia77, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja wykupiłam sobie dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne, płace 110 zł na miesiąc, mam do wyboru cała masę specjalistów i przychodni, i badan w pakiecie, a wizyta u mojego gina z usg kosztuje 150 zł, wiec to chyba dobry interes
Aaaa, nie pochwalałam sie, przed laparo robiłam cytologię, wynik był pilny, ale przed zabiegiem go nie dostałam ,ostatnio mi sie przypomniało, ze warto go odebrać i co? Nie ma.... Jakieś jaja, pani z recepcji mówi, ze musi zadzwonić do laboratorium, to stój i czekam, a ona znowu jak mantrę powtarza, ze musi zadzwonić... Warknelam do niej, ze przeciez jej nie zabraniam, a ona: ale dziś już tam nikogo nie ma...ręce mi opadły, no nic, tyle czekałam, to se jeszcze zaczekam, a co