35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:A najchetniej w lipcu po bardzo ciezkim egzaminie zawodowym,Moge?
Oglądam mecz, ech Juve przegrywaszkoda
kapturnica, Simba, kkisia, efcia, BISCA, malgos741, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wiecie co? Moj brzuch najprawdopodobniej zapamiętał sobie swój kształt sprzed kilku mięsiecy i postanowił uparcie do tamtego kształtu dążyć. Skurwiel jeden.
Dąży do ideału, co chcesz!kapturnica, Mega, Simba, Aasiula, kkisia, efcia, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:Obydwie formy sa poprawne.
uwagi:
Forma pisowni „huj” dopuszczana jest przez Oficjalny słownik polskiego scrabblisty[, językoznawcy zalecają jednak używać formy z „ch” (co zgodne jest z etymologią wyrazu). Wątpliwości dotyczące pisowni mogą wynikać z faktu, że istnieje również słowo „huj” oznaczające okrzyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:A nowa koleżanka nie wypełniła ankiety!
Co tam było?
1. Jaki masz rozmiar cycków?
2. Czy kupa niemowlęca pachnie czy smierdzi?
3. Czy uważasz, że Kubuś Puchatek to świr?
2.wali ketonem
3.mis jak mis,za grubyBISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko i corko synu z ojcem! Co tu sie dzialo! Natrzaskaly tych postow do lub o kolezance z mojego rocznika jakby jackpota ustrzelic chcialy! Zostawic Was na chwile same. Jak dzieci, no jak dzieci
Kisiel, sory za rano. Ciesze sie, ze jestescie w komplecieMega, kkisia, efcia, Magdala, BISCA, Dziobak, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Mozesz iść kiedy chcesz ale czy masz plan? Wiesz co warto by zrobic? Jakie badania? Moze pomierzyć tempki, poobserwować sie? Musisz podejść do tego zadaniowo a nie ze rok minął i dupa to pewnie kara za piguły i ryk...myśl o sukcesie, o tym ze uda sie, ze bedzie ten dzieciak.
a małż za Juve, wesoło jest
stara.krycha, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Mozesz iść kiedy chcesz ale czy masz plan? Wiesz co warto by zrobic? Jakie badania? Moze pomierzyć tempki, poobserwować sie? Musisz podejść do tego zadaniowo a nie ze rok minął i dupa to pewnie kara za piguły i ryk...myśl o sukcesie, o tym ze uda sie, ze bedzie ten dzieciak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:36
efcia lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Matko i corko synu z ojcem! Co tu sie dzialo! Natrzaskaly tych postow do lub o kolezance z mojego rocznika jakby jackpota ustrzelic chcialy! Zostawic Was na chwile same. Jak dzieci, no jak dzieci
Kisiel, sory za rano. Ciesze sie, ze jestescie w kompleciekapturnica, macduska, stara.krycha, kkisia, efcia, BISCA, Dziobak, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:http://pl.wiktionary.org/wiki/chuj
uwagi:
Forma pisowni „huj” dopuszczana jest przez Oficjalny słownik polskiego scrabblisty[, językoznawcy zalecają jednak używać formy z „ch” (co zgodne jest z etymologią wyrazu). Wątpliwości dotyczące pisowni mogą wynikać z faktu, że istnieje również słowo „huj” oznaczające okrzyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem, czy sie dzis na slimaki z latarka nie zaczaic. Jak one mnie wkurzyly. Onegdaj cala niedziele spedziam sadzac te aksmitki, i tak przezarte zostaly, zmasakrowane, przemielone i stratowane.
Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!stara.krycha, Aasiula, Simba, kkisia, anna maria, kapturnica, BISCA, Dziobak, malgos741, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Nie wiem, czy sie dzis na slimaki z latarka nie zaczaic. Jak one mnie wkurzyly. Onegdaj cala niedziele spedziam sadzac te aksmitki, i tak przezarte zostaly, zmasakrowane, przemielone i stratowane.
Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!
Stratowane przez ślimaki- faktycznie - tak szybko biegają!Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, efcia, anna maria, Simba, Zofia8, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie wiem, czy sie dzis na slimaki z latarka nie zaczaic. Jak one mnie wkurzyly. Onegdaj cala niedziele spedziam sadzac te aksmitki, i tak przezarte zostaly, zmasakrowane, przemielone i stratowane.
Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!Mega, kkisia, anna maria, efcia, kapturnica, BISCA, Zofia8, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość