X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    A najchetniej w lipcu po bardzo ciezkim egzaminie zawodowym,Moge?
    Mozesz iść kiedy chcesz ale czy masz plan? Wiesz co warto by zrobic? Jakie badania? Moze pomierzyć tempki, poobserwować sie? Musisz podejść do tego zadaniowo a nie ze rok minął i dupa to pewnie kara za piguły i ryk...myśl o sukcesie, o tym ze uda sie, ze bedzie ten dzieciak.

Oglądam mecz, ech Juve przegrywa :/ szkoda

kapturnica, Simba, kkisia, efcia, BISCA, malgos741, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wiecie co? Moj brzuch najprawdopodobniej zapamiętał sobie swój kształt sprzed kilku mięsiecy i postanowił uparcie do tamtego kształtu dążyć. Skurwiel jeden.

Dąży do ideału, co chcesz! :-)

kapturnica, Mega, Simba, Aasiula, kkisia, efcia, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Obydwie formy sa poprawne.
    http://pl.wiktionary.org/wiki/chuj
    uwagi:
    Forma pisowni „huj” dopuszczana jest przez Oficjalny słownik polskiego scrabblisty[, językoznawcy zalecają jednak używać formy z „ch” (co zgodne jest z etymologią wyrazu). Wątpliwości dotyczące pisowni mogą wynikać z faktu, że istnieje również słowo „huj” oznaczające okrzy

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A nowa koleżanka nie wypełniła ankiety!

Co tam było?

1. Jaki masz rozmiar cycków?
    2. Czy kupa niemowlęca pachnie czy smierdzi?
    3. Czy uważasz, że Kubuś Puchatek to świr?
    1.idealny
    2.wali ketonem
    3.mis jak mis,za gruby

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    1.idealny
    2.wali ketonem
    3.mis jak mis,za gruby

A tam idealny... Tereska czy Cycolina?

stara.krycha, BISCA, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko i corko synu z ojcem! Co tu sie dzialo! Natrzaskaly tych postow do lub o kolezance z mojego rocznika jakby jackpota ustrzelic chcialy! Zostawic Was na chwile same. Jak dzieci, no jak dzieci ;-)
    Kisiel, sory za rano. Ciesze sie, ze jestescie w komplecie :-)

Mega, kkisia, efcia, Magdala, BISCA, Dziobak, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mozesz iść kiedy chcesz ale czy masz plan? Wiesz co warto by zrobic? Jakie badania? Moze pomierzyć tempki, poobserwować sie? Musisz podejść do tego zadaniowo a nie ze rok minął i dupa to pewnie kara za piguły i ryk...myśl o sukcesie, o tym ze uda sie, ze bedzie ten dzieciak.

U mnie córa za Barcelona - bo Neymar jest ;) a małż za Juve, wesoło jest :)

stara.krycha, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

Zrobie badania ktore uda mi sie wydebic,hormony jeszcze raz i monitoring.Chcialam mierzyc ale mam zbyt stresujacy okres i spie niejednakowa liczbe godzin wiec wykres bylby przeklamany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:36

efcia lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A tam idealny... Tereska czy Cycolina?
    Idealny czyli pomiedzy:)

u5cvp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Matko i corko synu z ojcem! Co tu sie dzialo! Natrzaskaly tych postow do lub o kolezance z mojego rocznika jakby jackpota ustrzelic chcialy! Zostawic Was na chwile same. Jak dzieci, no jak dzieci ;-)
    Kisiel, sory za rano. Ciesze sie, ze jestescie w komplecie :-)
    Nie wtrącaj sie jak dorośli rozmawiają.

kapturnica, macduska, stara.krycha, kkisia, efcia, BISCA, Dziobak, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dąży do ideału, co chcesz! :-)
    No tak. Do kuli.

kapturnica, macduska, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    http://pl.wiktionary.org/wiki/chuj
    uwagi:
    Forma pisowni „huj” dopuszczana jest przez Oficjalny słownik polskiego scrabblisty[, językoznawcy zalecają jednak używać formy z „ch” (co zgodne jest z etymologią wyrazu). Wątpliwości dotyczące pisowni mogą wynikać z faktu, że istnieje również słowo „huj” oznaczające okrzy
    No i ja wlasnie o tym okrzyku wojennym pisze za kazdym razem;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Idealny czyli pomiedzy:)
    Tu nie ma pomiedzy albo jestes deska tereska albo masz cyce jak donice!

Aasiula, anna maria, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Moje duze dziecko zostalo na imprezie :)
    Ciekawe w jakim stanie wroci ;)
    Mam nadzieje , ze zachowa klase i nie bedzie pil

pewnie tylko troche poprasuje ;-)

Mega, Aasiula, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie wtrącaj sie jak dorośli rozmawiają.
    Tak jest panie sierzancie! Ale jacka nie przepuszcze. I am watching you ;-)

Simba, efcia, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tu nie ma pomiedzy albo jestes deska tereska albo masz cyce jak donice!
    Pokazta zdjecia pomocnicze.

stara.krycha, BISCA, Dziobak, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wariatki :D
    Ale i tak was aj lowju :)

macduska, Mega, kkisia, kapturnica, Simba, efcia, anna maria, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy sie dzis na slimaki z latarka nie zaczaic. Jak one mnie wkurzyly. Onegdaj cala niedziele spedziam sadzac te aksmitki, i tak przezarte zostaly, zmasakrowane, przemielone i stratowane.

Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!

stara.krycha, Aasiula, Simba, kkisia, anna maria, kapturnica, BISCA, Dziobak, malgos741, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Nie wiem, czy sie dzis na slimaki z latarka nie zaczaic. Jak one mnie wkurzyly. Onegdaj cala niedziele spedziam sadzac te aksmitki, i tak przezarte zostaly, zmasakrowane, przemielone i stratowane.

Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!

Stratowane przez ślimaki- faktycznie - tak szybko biegają! :-D

Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, efcia, anna maria, Simba, Zofia8, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

Oczywiscie z masełkiem czosnkowym hihihihi

Mega, kkisia, anna maria, efcia, kapturnica, BISCA, Zofia8, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 9753 9754 9755 9756 9757 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ