35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie kłam Twoj chUop juz ją puknął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:46
Aasiula, stara.krycha, anna maria, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:nie teraz jest okres ochronny do pazdziernika nie wolno ,bo one w maju rodzily male i musza je odchowac.
Aasiula, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Dziobak, paszczakin, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:To przez pol roku bym zbierala:D
Nie mam juz do ciebie sily
Jecz dalej , czekaj na cud lub zdaj sie na palec bozy , magiczne krzeslo
czy co tam sobie chcesz
tylko nie pisz o tym na okraglo bo sie zygac chce
(A moze to objaw ciazy)
stara.krycha, efcia, anna maria, kapturnica, malgos741, Arwena, ania.g, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Kapta ja pierdole! Sarne puknal?
Puknal I zjadl. Podwojnie wykorzystal. Lekter, panie.macduska, stara.krycha, Aasiula, Mega, kkisia, kapturnica, Zofia8, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kkisia wrote:Nie mam juz do ciebie sily
Jecz dalej , czekaj na cud lub zdaj sie na palec bozy , magiczne krzeslo
czy co tam sobie chcesz
tylko nie pisz o tym na okraglo bo sie zygac chce
(A moze to objaw ciazy)
-
Aasiula wrote:Jessusie ale opis dalas a Ja wyobraznie fujjjjjj
porzygam sie no
Wlasnie o taki opis mi chodzilo, juz je znienawidze do konca. Jutro piwa im poleje jak amen w pacierzu.kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Ooo nastepna
moooge???
stara.krycha, efcia, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Padam panienki. Prosze nie pykac 10000 w mojej nieobecnosci. Z gory dziekuje
Kolorowych snow. Aasiula, mjej sie na bacznosci. Kac sie czaiMega, efcia, macduska, Simba, kkisia, stara.krycha, kapturnica, Magdala, Aasiula, malgos741, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:O co CI chodzi?Chyba jak nie mam pieniedzy to nie mam,a nie ze sobie naodkladam,z czego? mam nie jesc?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wlasnie o taki opis mi chodzilo, juz je znienawidze do konca. Jutro piwa im poleje jak amen w pacierzu.
.Niestety z nimi jest taki problem ,ze pare sie utopi a reszta prze dalej.Dlatego zrezygnowalam z grzadek bo wiecznie wszystko zżerały a po tych granulkach znów trup sie slanial pokotem.. One potrafia mi po schodkach an ganek szmaty wyjsc i zezrec kwiatka na stoliku w doniczce!!!
Simba, kkisia, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny