35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta to już zoofilia zajeżdzakapturnica wrote:Nie kłam Twoj chUop juz ją puknął

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:46
Aasiula, stara.krycha, anna maria, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
No jasne. Nie ma to jak Bambi z patelni. Albo mamusia Bambiegoanna maria wrote:nie teraz jest okres ochronny do pazdziernika nie wolno ,bo one w maju rodzily male i musza je odchowac.

Aasiula, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Dziobak, paszczakin, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:To przez pol roku bym zbierala:D
Nie mam juz do ciebie sily
Jecz dalej , czekaj na cud lub zdaj sie na palec bozy , magiczne krzeslo
czy co tam sobie chcesz
tylko nie pisz o tym na okraglo bo sie zygac chce
(A moze to objaw ciazy
)
stara.krycha, efcia, anna maria, kapturnica, malgos741, Arwena, ania.g, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Kapta ja pierdole! Sarne puknal?

Puknal I zjadl. Podwojnie wykorzystal. Lekter, panie.
macduska, stara.krycha, Aasiula, Mega, kkisia, kapturnica, Zofia8, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
O co CI chodzi?Chyba jak nie mam pieniedzy to nie mam,a nie ze sobie naodkladam,z czego? mam nie jesc?kkisia wrote:Nie mam juz do ciebie sily

Jecz dalej , czekaj na cud lub zdaj sie na palec bozy , magiczne krzeslo
czy co tam sobie chcesz
tylko nie pisz o tym na okraglo bo sie zygac chce
(A moze to objaw ciazy
) -
Aasiula wrote:Jessusie ale opis dalas a Ja wyobraznie fujjjjjj

porzygam sie no
Wlasnie o taki opis mi chodzilo, juz je znienawidze do konca. Jutro piwa im poleje jak amen w pacierzu.
kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
No co, mnie sie tez chce seksickapturnica wrote:Ooo nastepna

moooge???
stara.krycha, efcia, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Padam panienki. Prosze nie pykac 10000 w mojej nieobecnosci. Z gory dziekuje
Kolorowych snow. Aasiula, mjej sie na bacznosci. Kac sie czai
Mega, efcia, macduska, Simba, kkisia, stara.krycha, kapturnica, Magdala, Aasiula, malgos741, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam teraz 600zl na jedzenie,wiec sory sobie nie odloze,chyba juz uzgodnione ze ide do lekarza nowego,co nie?olencja wrote:O co CI chodzi?Chyba jak nie mam pieniedzy to nie mam,a nie ze sobie naodkladam,z czego? mam nie jesc?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Piwo guzik daje na dłuższa mete.Kaczke se kupMagdala wrote:Wlasnie o taki opis mi chodzilo, juz je znienawidze do konca. Jutro piwa im poleje jak amen w pacierzu.
.Niestety z nimi jest taki problem ,ze pare sie utopi a reszta prze dalej.Dlatego zrezygnowalam z grzadek bo wiecznie wszystko zżerały a po tych granulkach znów trup sie slanial pokotem.. One potrafia mi po schodkach an ganek szmaty wyjsc i zezrec kwiatka na stoliku w doniczce!!!
Simba, kkisia, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH