35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyefcia wrote:pewnie tylko troche poprasuje
Byle nie tyle co tu
Olencja a Fsh , lh i e2 to nie jakis wielki koszt
bo ok 100 zl , wiec nie jecz tylko z kazdych zakupow odkladaj pk 5 zl
i w nastepnym cyklu masz badaniaanna maria, Aasiula, stara.krycha, efcia, kapturnica, BISCA, malgos741, Arwena, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:O kuwa , kuwa jak zrobimy imprezke formowa to nam podidzejujesz hyhyhy
Prosze prosze a poznie Ja hahahakapturnica, Mega, efcia, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Natka_79 wrote:Mozesz iść kiedy chcesz ale czy masz plan? Wiesz co warto by zrobic? Jakie badania? Moze pomierzyć tempki, poobserwować sie? Musisz podejść do tego zadaniowo a nie ze rok minął i dupa to pewnie kara za piguły i ryk...myśl o sukcesie, o tym ze uda sie, ze bedzie ten dzieciak.
Oglądam mecz, ech Juve przegrywaszkoda
Ja tez ogladam !!!! I tez za wlochami ale nic z tegoefcia, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!
anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie wiem, czy sie dzis na slimaki z latarka nie zaczaic. Jak one mnie wkurzyly. Onegdaj cala niedziele spedziam sadzac te aksmitki, i tak przezarte zostaly, zmasakrowane, przemielone i stratowane.
Slimaki w ogole pozyteczne sa? Bo bede tlukla i nie patrzyla, czy dysza. I zadnych ekologicznych perswazj nie slucham!
Bardzo brutalne metody, ale tak to jest z ludźmi, którzy nie chca chrzcic swoich dzieci.stara.krycha, kapturnica, kkisia, efcia, Mega, anna maria, Magdala, BISCA, Zofia8, paszczakin, Magda*, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, gretka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Stratowane przez ślimaki- faktycznie - tak szybko biegają!
A widzialas zdjecie? Moze w nocy one jakis extra power dostaja. Nie lubie dziadow.macduska, efcia, kkisia, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Te tluste gole nie sa pod zadna ochrona.Sa plaga i trzeba je tepic bo zjadaja wszytsko na swojej drodze łacznie z uskutecznianiem kanibalizmy.,A najwiecej ich wułazi po deszczu..Młody u mnie je zbieral do wiadra albo chodzil i posypywal sola.Tak sie france pienią śluzem ,ze idzie sie porzygac...
porzygam sie noWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 22:46
kapturnica, efcia, anna maria, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nie teraz jest okres ochronny do pazdziernika nie wolno ,bo one w maju rodzily male i musza je odchowac.kapturnica wrote:Nie kłam Twoj chUop juz ją puknął
efcia, stara.krycha, BISCA, kapturnica, kkisia, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość