35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Oglaszam , ze jestem od tego forum uzalezniona
Nie dam rady was nie czytac i samej sie nie odezwackkisia, malgos741, Simba, macduska, efcia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:No i wlasnie i dltego becze,bo jak chcialam na studia to sie dostalam na najlepsze,bo zakuwalam,chcialam stypendium-bach jest bo zakuwalam, chcialam wygladac jak fitneska- ciach silownia i jest mega cialo, a tu kuzwa jak mam sobie owulacje zrobic?
Przestań sie nad sobą uzalac i dorosnij. Takie jest kurwa zycie!
Albo robisz plan i walczysz, albo...wybierz sobie jakaś chujnie a ona sama Cie znajdzie.kapturnica, malgos741, macduska, kkisia, efcia, Magdala, Mega, stara.krycha, BISCA, Arwena, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie male miasteczo cos jak Pcim
a udalo sie mi sie wyczaic gina z usg w gabinecie na nfz..I jak nie do niego to latałam do prywatnego .Ale trzeba cos robic a nie czekac na cud.Bo moze i nastapi albo i nie
U mnie nie ma wcale. Jeżdżę 100 km w jedną stronę. Nikt mi nie wmówi, ze nie da się tego ogarnać i zorganizować.malgos741, Simba, kkisia, efcia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ze tez Andzeja akurat nie ma i na mnie spada ten przykry obowiązek...
Albo robisz plan i walczysz, albo...wybierz sobie jakaś chujnie a ona sama Cie znajdzie.kapturnica, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ze tez Andzeja akurat nie ma i na mnie spada ten przykry obowiązek...
Albo robisz plan i walczysz, albo...wybierz sobie jakaś chujnie a ona sama Cie znajdzie.malgos741, macduska, kkisia, Simba, Aasiula, Magdala, Mega, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Amerykę odkrylas!
Jakie masz zachcianki? Jak będziemy mowić na Twixy 2? Jak sie czujesz?
Nie wiem jeszcze jak bedziemy je nazywac
Zachcianek brak
Bylam dzis na imprezie wiec jadlam co bylo
Czuje sie ok
choc dalej jakos to do mnie nie dociera
tylko jak zobaczylam po transferze te 2 biale punkciki na usg
to tak jakos mi sie blogo zrobiloSimba, macduska, kapturnica, efcia, malgos741, Aasiula, Magdala, Mega, BISCA, Magda*, paszczakin, Arwena, ania.g, moremi, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:I wysoka rano? Dziwnie... Po insulinie tez?
A rano mam max do 98 ..No i co dzien po 2jednostki sobie zwiekszam insuliny.Wczoraj na wieczor cukier 101 dalam 8jednostek insuliny i rano 95!! .Mozna sie wkurwic.
Lepszy numer ,ze jak zjem pierwsze sniadanie to raptem pozniej jest 98, 100 wiec nie za wiele wzrasta..Dlatego nie moge tego ogarnac. -
kapturnica wrote:A rano mam max do 98 ..No i co dzien po 2jednostki sobie zwiekszam insuliny.Wczoraj na wieczor cukier 101 dalam 8jednostek insuliny i rano 95!! .Mozna sie wkurwic.
Lepszy numer ,ze jak zjem pierwsze sniadanie to raptem pozniej jest 98, 100 wiec nie za wiele wzrasta..Dlatego nie moge tego ogarnac. -
kkisia wrote:Nie wiem jeszcze jak bedziemy je nazywac
Zachcianek brak
Bylam dzis na imprezie wiec jadlam co bylo
Czuje sie ok
choc dalej jakos to do mnie nie dociera
tylko jak zobaczylam po transferze te 2 biale punkciki na usg
to tak jakos mi sie blogo zrobilo
Jejku dzisiaj przeżywam to jeszcze raz! Strasznie jestem z Ciebie dumna!macduska, kkisia, kapturnica, efcia, malgos741, Aasiula, Magdala, Mega, BISCA, paszczakin, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny