35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:no wlasciwie to zaczelam chodzic na monitoringi, i bralam progesteron w 2 fazie cyklu
a na podrasowanie jajek ginka polecila mi pic Clositol ( chyba w polandii to sie nazywa inozytol), zaszlam i nawet nie wiedzialam jak...2 bzyki byly i przedluzyla sie faza lutealna , pogubilam sie we wlasnym cyklu i calkiem zdurnialam jak test wyszedl pozytywny
BISCA, Mega, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:Bisca, właśnie i to chodzi, że to powinien być wybór, a nie presją innych.
Ja wierzę w Boga, nie w katolicyzm. Nie wierzę, że mała istota, zrodzona z miłości, w jakikolwiek sposób nie powstała rodzi się w grzechu. Dzieciaki są niewinne i czyste..
Ja to bardzo dobrze rozumiem. Ale logicznie rzecz biorac, jak urosnie i zdecyduje, ze nie wierzy, to ten chrzest nie bedzie mial Dla niego ani dla Ciebie zadnej wartosci ani konsekwencji. Natomiast przyniesie duzo radosci i ulge Twoim rodzicom. No chyba, ze chodzi o symboliczne nie zalamanie sie pod presja rodzicow i powiedzmy jakas inna rownolegla walke miedzy Toba a Twoja mama, ale to z dzieckiem i chrztem nie ma nic wspolnego.
Zycze Ci podjecia decyzji, ktora pozwoli zyc w zgodzie z Twoim sumieniem.
Ale dlugi post napisalam. Wlasnie, gdzie Krakonka ?Magdala, anna maria, Simba, ania.g, stara.krycha, Iwone, paszczakin, Arwena, iwcia77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Siedze sobie w ogrodzie sama I pije buuuu
Już chyba za stara jestem na ciaze
Jakos tak mnie dopadlo kurwa I rycze
Nie moge wystawic fotki bo nie mam laptopa
Oooo na fb wstawie
Potrzebuje pocieszenia ,kopa ,opierdolu
Nie wiem buuuuuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:09
malgos741, kapturnica, anna maria, efcia, Dziobak, Simba, ania.g, Arwena, iwcia77, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Siedze sobie w ogrodzie sama I pije buuuu
Już chyba za stara jestem na ciaze
Jakos tak mnie dopadlo kurwa I rycze
Nie moge wystawic fotki bo noe man laptopa
Oooo ma fb wstawie
Potrzebuje pocieszenia ,kopa ,opierdolu
Nie Wiem buuuuuu
Asiula, zaraziłaś się pesymizmem od Olencji?
Taki masz ładny ogród i płaczesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 20:12
Aasiula, kapturnica, Mega, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiula ty młodsza ode mnie jaka za stara? chcesz lanie? daleko nie mam do ciebie...
Aasiula, kapturnica, BISCA, efcia, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jak nie czytałaś?
Czy już nikt nie nadrabia forum???macduska, Aasiula, kapturnica, moremi, Mega, efcia, stara.krycha, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Też bym łykneła winka mojej mamy ale cóż muszę pić kawkę, soczek aż do 4tej...
Aasiula, moremi, Mega, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Slimaki - sciaga dla posiadajacych nadmiar.
*Najsempierw (tak mowi moj tato) przejsc sie po ogrodzie za dnia I poszperac po katach, gdzie sadzimy, ze moga byc ich kryjowki (pod kamieniami, deskami, skrzynkami itp) i normalnie je wyzbierac.
*Nastepne zakopac w ziemi duze sloiki wypelnione w 1/3 piwem (slimaki uwielbiaja piwo I beda wpadc w te pulapki noca).
*Ponadto spryskac ulubione rosliny slimakow slabym roztworem kawy.
Znalazlam trzy slimaki w moim malym ogrodku. Spryskalam asamitki kawa. Jutro kupie zwykle piwo, bo mamy tylko gruszkowe, nie wiem czy te przypadnie im do gustu.
Sol tez musze kupic zwykla (dzieki iwcia), bo mojej himlajskiej nie bede sypac.
Jak nic nie zadziala kupie te niebieskie granulki.
Dac to cudnych przepisow czy nowy watek zalozyc?olencja, macduska, moremi, Mega, BISCA, efcia, ania.g, iwcia77, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.