35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczęta
brakowało mi was od wczoraj
Kisia,oby twoje dwa maluchy dobrze się rozwijałyto miłego ciążaowania
Dorbie,pięknie no,to juz przeszkód żadnych nie ma ,niech rosnie pięknie
dorbie, Aasiula, ania.g, iwcia77, Mega, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy po badaniu,
wszystko bardzo prawidłowo wygląda,pomary pomiędzy 50 a 90 centylem,tylko DBP pomiędzy 10 a 50 centylem 44,9 mm
waga 313 gram
moremi, Dziobak, Magdala, malgos741, dorbie, BISCA, gosia7122, ania.g, macduska, iwcia77, caffe, Heretyczka, kapturnica, Mega, efcia, Simba, stara.krycha, beates, ComeToMeBaby, gretka, mama78, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no- u mnie koniec laby.. matka zapytala o chrzest, powiedzialam jej, ze nie
i siedzi i ryczy..
fakenBISCA, iwcia77, paszczakin, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no- u mnie koniec laby.. matka zapytala o chrzest, powiedzialam jej, ze nie
i siedzi i ryczy..
faken
Moje zdanie : Ja bym ochrzcila. I ochrzcze. Dla taty. Dla niz wierzacych to nie jest zadne zaangazowanie. Troche wody na glowe dziecka i wizyta w kosciele. Dla wierzacych, dziecko bedzie pod ochrona Boga. Ja stracilam mame. Gdyby jeszcze zyla i zalezalo by jej na tym to bym ochrzcila. Wydaje mi sie to byc dobrym i latwym kompromisem.gosia7122, Dziobak, ania.g, macduska, iwcia77, caffe, Aasiula, kapturnica, Magdala, Natka_79, moremi, Iwone, efcia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A u nas kolejny ząb w paszczy. Co z tego, jak dzieciak gryzc zarcia nie chce? Nas i zabawki gryzie az wiory leca, a chlebek w zęby kole. Jakis pomysł?
Kkisia dalej trzymam.
Magda super że wszystko ok.
U mnie wolnego ciąg dalszy ale jak dla mnie za gorąco a ja nie lubię upałów.iwcia77, Aasiula, Dziobak, Mega, moremi, efcia, Simba, Magda*, Bozia3, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Marysia je zupki i dania z kawałkami na początku trochę się dławiła i pluła ale teraz już bez problemu.Chlebka albo bułkę daje jej jak my jemy bo ona woła ,daje jej małe kawałeczki takie ze środka bułki ale i ze skórką sobie radzi.
Kkisia dalej trzymam.
Magda super że wszystko ok.
U mnie wolnego ciąg dalszy ale jak dla mnie za gorąco a ja nie lubię upałów.Magda* lubi tę wiadomość
-
Ja bylam rano u fryzjera. 3 godziny tam siedzialam. Pozniej mysle sobie, jak pobiegam troche po tym upale, to moze sie cos ruszy. Rezultat : 3 h szopingu, 2 pary butow, 2 staniki, jeans y, 3 bluzki, koszula nocna i co :nic !!! Fak fak fak !!!
No nic, polalam sobie lampke przedobrego bialego wina, ogladam zakupy i udaje, ze nie slysze placzu mojej karty. Doleje se troche, bo skubana glosno ryczyania.g, macduska, iwcia77, malgos741, caffe, Heretyczka, paszczakin, Dziobak, Mega, Zofia8, Magdala, moremi, efcia, Simba, Magda*, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja bylam rano u fryzjera. 3 godziny tam siedzialam. Pozniej mysle sobie, jak pobiegam troche po tym upale, to moze sie cos ruszy. Rezultat : 3 h szopingu, 2 pary butow, 2 staniki, jeans y, 3 bluzki, koszula nocna i co :nic !!! Fak fak fak !!!
No nic, polalam sobie lampke przedobrego bialego wina, ogladam zakupy i udaje, ze nie slysze placzu mojej karty. Doleje se troche, bo skubana glosno ryczyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dziewczyny, cos mi aksamitki zzera! Co to jest I czym to wytluc. Podejrzewam slimaki.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcbff98942cb.jpgMagdala lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Moze moglas powiedziec ze chcesz z tym poczkac az Adas bedzie rozumial o co chodzi i sam zdecyduje czy chce.
iwcia77, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, efcia, Simba, Arwena, Magda*, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:a takim maluchom mozna dawac zboza?gluten,lektyny,przeciez to trucizna? nie znam sie,ale wydawalo mi sie ze nie mozna:/
gluten to teraz wcześnie się podaje ,nie są to jakieś wielkie ilość,tylko na spróbowanie a chlebek pieczony w domu.olencja, iwcia77, moremi, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny