X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta :)
    brakowało mi was od wczoraj :)

Kisia,oby twoje dwa maluchy dobrze się rozwijały :) to miłego ciążaowania :)

Dorbie,pięknie no :) ,to juz przeszkód żadnych nie ma ,niech rosnie pięknie :)

dorbie, Aasiula, ania.g, iwcia77, Mega, efcia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po badaniu,
    wszystko bardzo prawidłowo wygląda,pomary pomiędzy 50 a 90 centylem,tylko DBP pomiędzy 10 a 50 centylem 44,9 mm

waga 313 gram

:)

moremi, Dziobak, Magdala, malgos741, dorbie, BISCA, gosia7122, ania.g, macduska, iwcia77, caffe, Heretyczka, kapturnica, Mega, efcia, Simba, stara.krycha, beates, ComeToMeBaby, gretka, mama78, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu pusto,pewnie wszystkie na słoncu się grzeją,idę i ja sie pogrzać :)

iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no- u mnie koniec laby.. matka zapytala o chrzest, powiedzialam jej, ze nie
    i siedzi i ryczy..
    faken
    z niechrzczeniem drugiego dzieciaka juz nie bedziesz miała problemów ;)

BISCA, iwcia77, paszczakin, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Masz imieniny ;)

Ale dopiero w srode. :-)

I dziekuje serdecznie Asiu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 17:42

Aasiula lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    ale tu pusto,pewnie wszystkie na słoncu się grzeją,idę i ja sie pogrzać :)
    ja jestem:D
    probuje sie uczyc ale usypiam:/ no i szukam mojej @:/ cykl mi sie porypal i nie wiem co sie dzieje:/

Magda* lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dwa moje nicponie 8 komorkowe sa ze mna :)
    Bete mam zrobic 16.06
    Kkisia, trzymajcie się zdrowo :-) powodzonka i zero stresu :-)

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    my po badaniu,
    wszystko bardzo prawidłowo wygląda,pomary pomiędzy 50 a 90 centylem,tylko DBP pomiędzy 10 a 50 centylem 44,9 mm

waga 313 gram

:)
    Super! Rosnijcie zdrowo :-)

efcia, Magda* lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no- u mnie koniec laby.. matka zapytala o chrzest, powiedzialam jej, ze nie
    i siedzi i ryczy..
    faken

Moje zdanie : Ja bym ochrzcila. I ochrzcze. Dla taty. Dla niz wierzacych to nie jest zadne zaangazowanie. Troche wody na glowe dziecka i wizyta w kosciele. Dla wierzacych, dziecko bedzie pod ochrona Boga. Ja stracilam mame. Gdyby jeszcze zyla i zalezalo by jej na tym to bym ochrzcila. Wydaje mi sie to byc dobrym i latwym kompromisem.

gosia7122, Dziobak, ania.g, macduska, iwcia77, caffe, Aasiula, kapturnica, Magdala, Natka_79, moremi, Iwone, efcia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A u nas kolejny ząb w paszczy. Co z tego, jak dzieciak gryzc zarcia nie chce? Nas i zabawki gryzie az wiory leca, a chlebek w zęby kole. Jakis pomysł?
    Marysia je zupki i dania z kawałkami na początku trochę się dławiła i pluła ale teraz już bez problemu.Chlebka albo bułkę daje jej jak my jemy bo ona woła ,daje jej małe kawałeczki takie ze środka bułki ale i ze skórką sobie radzi.
    Kkisia dalej trzymam.
    Magda super że wszystko ok.
    U mnie wolnego ciąg dalszy ale jak dla mnie za gorąco a ja nie lubię upałów.

iwcia77, Aasiula, Dziobak, Mega, moremi, efcia, Simba, Magda*, Bozia3, gretka, megan8 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Marysia je zupki i dania z kawałkami na początku trochę się dławiła i pluła ale teraz już bez problemu.Chlebka albo bułkę daje jej jak my jemy bo ona woła ,daje jej małe kawałeczki takie ze środka bułki ale i ze skórką sobie radzi.
    Kkisia dalej trzymam.
    Magda super że wszystko ok.
    U mnie wolnego ciąg dalszy ale jak dla mnie za gorąco a ja nie lubię upałów.
    a takim maluchom mozna dawac zboza?gluten,lektyny,przeciez to trucizna? nie znam sie,ale wydawalo mi sie ze nie mozna:/

Magda* lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam rano u fryzjera. 3 godziny tam siedzialam. Pozniej mysle sobie, jak pobiegam troche po tym upale, to moze sie cos ruszy. Rezultat : 3 h szopingu, 2 pary butow, 2 staniki, jeans y, 3 bluzki, koszula nocna i co :nic !!! Fak fak fak !!!
    No nic, polalam sobie lampke przedobrego bialego wina, ogladam zakupy i udaje, ze nie slysze placzu mojej karty. Doleje se troche, bo skubana glosno ryczy ;-)

ania.g, macduska, iwcia77, malgos741, caffe, Heretyczka, paszczakin, Dziobak, Mega, Zofia8, Magdala, moremi, efcia, Simba, Magda*, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja bylam rano u fryzjera. 3 godziny tam siedzialam. Pozniej mysle sobie, jak pobiegam troche po tym upale, to moze sie cos ruszy. Rezultat : 3 h szopingu, 2 pary butow, 2 staniki, jeans y, 3 bluzki, koszula nocna i co :nic !!! Fak fak fak !!!
    No nic, polalam sobie lampke przedobrego bialego wina, ogladam zakupy i udaje, ze nie slysze placzu mojej karty. Doleje se troche, bo skubana glosno ryczy ;-)
    A co ma ruszyc?:d

iwcia77 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dziewczyny, cos mi aksamitki zzera! Co to jest I czym to wytluc. Podejrzewam slimaki.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcbff98942cb.jpg
    jezeli to slimaki to posyp duzo sola gruboziarnista - to taki wloski sposob na slimaki w ogrodzie..ponoc dziala :)

Magdala lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    albo jakiegos nocnego drapieznika ktory zywi sie slimakami
    no najlepiej francuza z paryzewa ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 18:51

olencja, malgos741, kapturnica, Mega, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Moze moglas powiedziec ze chcesz z tym poczkac az Adas bedzie rozumial o co chodzi i sam zdecyduje czy chce.
    Dokładnie to powiedziałam Polar. Ze chce, żeby miał wolność wyboru. Ze pozna moja wiarę w Boga, pozna tradycje katolicka i sam wybierze..

iwcia77, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, efcia, Simba, Arwena, Magda*, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    a takim maluchom mozna dawac zboza?gluten,lektyny,przeciez to trucizna? nie znam sie,ale wydawalo mi sie ze nie mozna:/

gluten to teraz wcześnie się podaje ,nie są to jakieś wielkie ilość,tylko na spróbowanie a chlebek pieczony w domu.

olencja, iwcia77, moremi, efcia, Simba lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    caffe,znasz dobrego gina z wawy?
    Znam, ale on na nfz nie przyjmuje chyba.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Znam, ale on na nfz nie przyjmuje chyba.
    :( szkoda,nie mam kasy na prywatne leczenie:(

caffe, Magdala lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:09

iwcia77, caffe, kapturnica, ania.g, gosia7122, anna maria, Mega, Magdala, moremi, efcia, Simba, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość

‹‹ 9737 9738 9739 9740 9741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ