WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta :)
    brakowało mi was od wczoraj :)

Kisia,oby twoje dwa maluchy dobrze się rozwijały :) to miłego ciążaowania :)

Dorbie,pięknie no :) ,to juz przeszkód żadnych nie ma ,niech rosnie pięknie :)

dorbie, Aasiula, ania.g, iwcia77, Mega, efcia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po badaniu,
    wszystko bardzo prawidłowo wygląda,pomary pomiędzy 50 a 90 centylem,tylko DBP pomiędzy 10 a 50 centylem 44,9 mm

waga 313 gram

:)

moremi, Dziobak, Magdala, malgos741, dorbie, BISCA, gosia7122, ania.g, macduska, iwcia77, caffe, Heretyczka, kapturnica, Mega, efcia, Simba, stara.krycha, beates, ComeToMeBaby, gretka, mama78, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu pusto,pewnie wszystkie na słoncu się grzeją,idę i ja sie pogrzać :)

iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no- u mnie koniec laby.. matka zapytala o chrzest, powiedzialam jej, ze nie
    i siedzi i ryczy..
    faken
    z niechrzczeniem drugiego dzieciaka juz nie bedziesz miała problemów ;)

BISCA, iwcia77, paszczakin, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Masz imieniny ;)

Ale dopiero w srode. :-)

I dziekuje serdecznie Asiu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 17:42

Aasiula lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    ale tu pusto,pewnie wszystkie na słoncu się grzeją,idę i ja sie pogrzać :)
    ja jestem:D
    probuje sie uczyc ale usypiam:/ no i szukam mojej @:/ cykl mi sie porypal i nie wiem co sie dzieje:/

Magda* lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dwa moje nicponie 8 komorkowe sa ze mna :)
    Bete mam zrobic 16.06
    Kkisia, trzymajcie się zdrowo :-) powodzonka i zero stresu :-)

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    my po badaniu,
    wszystko bardzo prawidłowo wygląda,pomary pomiędzy 50 a 90 centylem,tylko DBP pomiędzy 10 a 50 centylem 44,9 mm

waga 313 gram

:)
    Super! Rosnijcie zdrowo :-)

efcia, Magda* lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no- u mnie koniec laby.. matka zapytala o chrzest, powiedzialam jej, ze nie
    i siedzi i ryczy..
    faken

Moje zdanie : Ja bym ochrzcila. I ochrzcze. Dla taty. Dla niz wierzacych to nie jest zadne zaangazowanie. Troche wody na glowe dziecka i wizyta w kosciele. Dla wierzacych, dziecko bedzie pod ochrona Boga. Ja stracilam mame. Gdyby jeszcze zyla i zalezalo by jej na tym to bym ochrzcila. Wydaje mi sie to byc dobrym i latwym kompromisem.

gosia7122, Dziobak, ania.g, macduska, iwcia77, caffe, Aasiula, kapturnica, Magdala, Natka_79, moremi, Iwone, efcia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A u nas kolejny ząb w paszczy. Co z tego, jak dzieciak gryzc zarcia nie chce? Nas i zabawki gryzie az wiory leca, a chlebek w zęby kole. Jakis pomysł?
    Marysia je zupki i dania z kawałkami na początku trochę się dławiła i pluła ale teraz już bez problemu.Chlebka albo bułkę daje jej jak my jemy bo ona woła ,daje jej małe kawałeczki takie ze środka bułki ale i ze skórką sobie radzi.
    Kkisia dalej trzymam.
    Magda super że wszystko ok.
    U mnie wolnego ciąg dalszy ale jak dla mnie za gorąco a ja nie lubię upałów.

iwcia77, Aasiula, Dziobak, Mega, moremi, efcia, Simba, Magda*, Bozia3, gretka, megan8 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Marysia je zupki i dania z kawałkami na początku trochę się dławiła i pluła ale teraz już bez problemu.Chlebka albo bułkę daje jej jak my jemy bo ona woła ,daje jej małe kawałeczki takie ze środka bułki ale i ze skórką sobie radzi.
    Kkisia dalej trzymam.
    Magda super że wszystko ok.
    U mnie wolnego ciąg dalszy ale jak dla mnie za gorąco a ja nie lubię upałów.
    a takim maluchom mozna dawac zboza?gluten,lektyny,przeciez to trucizna? nie znam sie,ale wydawalo mi sie ze nie mozna:/

Magda* lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam rano u fryzjera. 3 godziny tam siedzialam. Pozniej mysle sobie, jak pobiegam troche po tym upale, to moze sie cos ruszy. Rezultat : 3 h szopingu, 2 pary butow, 2 staniki, jeans y, 3 bluzki, koszula nocna i co :nic !!! Fak fak fak !!!
    No nic, polalam sobie lampke przedobrego bialego wina, ogladam zakupy i udaje, ze nie slysze placzu mojej karty. Doleje se troche, bo skubana glosno ryczy ;-)

ania.g, macduska, iwcia77, malgos741, caffe, Heretyczka, paszczakin, Dziobak, Mega, Zofia8, Magdala, moremi, efcia, Simba, Magda*, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja bylam rano u fryzjera. 3 godziny tam siedzialam. Pozniej mysle sobie, jak pobiegam troche po tym upale, to moze sie cos ruszy. Rezultat : 3 h szopingu, 2 pary butow, 2 staniki, jeans y, 3 bluzki, koszula nocna i co :nic !!! Fak fak fak !!!
    No nic, polalam sobie lampke przedobrego bialego wina, ogladam zakupy i udaje, ze nie slysze placzu mojej karty. Doleje se troche, bo skubana glosno ryczy ;-)
    A co ma ruszyc?:d

iwcia77 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dziewczyny, cos mi aksamitki zzera! Co to jest I czym to wytluc. Podejrzewam slimaki.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcbff98942cb.jpg
    jezeli to slimaki to posyp duzo sola gruboziarnista - to taki wloski sposob na slimaki w ogrodzie..ponoc dziala :)

Magdala lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    albo jakiegos nocnego drapieznika ktory zywi sie slimakami
    no najlepiej francuza z paryzewa ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 18:51

olencja, malgos741, kapturnica, Mega, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Moze moglas powiedziec ze chcesz z tym poczkac az Adas bedzie rozumial o co chodzi i sam zdecyduje czy chce.
    Dokładnie to powiedziałam Polar. Ze chce, żeby miał wolność wyboru. Ze pozna moja wiarę w Boga, pozna tradycje katolicka i sam wybierze..

iwcia77, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, efcia, Simba, Arwena, Magda*, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    a takim maluchom mozna dawac zboza?gluten,lektyny,przeciez to trucizna? nie znam sie,ale wydawalo mi sie ze nie mozna:/

gluten to teraz wcześnie się podaje ,nie są to jakieś wielkie ilość,tylko na spróbowanie a chlebek pieczony w domu.

olencja, iwcia77, moremi, efcia, Simba lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    caffe,znasz dobrego gina z wawy?
    Znam, ale on na nfz nie przyjmuje chyba.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Znam, ale on na nfz nie przyjmuje chyba.
    :( szkoda,nie mam kasy na prywatne leczenie:(

caffe, Magdala lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:09

iwcia77, caffe, kapturnica, ania.g, gosia7122, anna maria, Mega, Magdala, moremi, efcia, Simba, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość

‹‹ 9737 9738 9739 9740 9741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ