35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pij dużo wody.beates wrote:Zjadłam śniadanie i chyba trochę lepiej.
Mdłlości przeszły. Jeszcze tylko coś z tą głową muszę zrobić i będzie ok
Ja kaca nie mam ale mnie zmuliło po śniadaniu jak cholera.
beates, efcia, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Albo dwie, ewentualnie cały garania.g wrote:Dobra nie czepiam się, każdemu się może łapa podwinąć a Ty idź i pij tą kawę.

Bry
Kkisia wszystko zacisniete, uda sie!!!
Bisca
ania.g, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jaja se robisz? Czekam na @stara.krycha wrote:Czy Mega wysikala jakies kreski?
jak jutro nie bedzie to w poniedziałek nasikam
ale marne szanse
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
No weź, a ile miałam kupic? 10?moremi wrote:Ona wczoraj modliła się godzinę przed regałem z testami, kupiła 1 (słownie jeden) i zamierza sikać w poniedziałek

to nie na moje nerwy
efcia, stara.krycha, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Co tam u Ciebie, Margolcia? Jakies terminy, wazne wydarzenia, kac, wqrwiajacy sasiedzi?
No właśnie wqrwiający komputer - tak, że nie pamiętam o żadnych terminach. Wczoraj obejrzałam ,,Kickbokxsera 4 " i jestem agresywnie usposobiona, jeszcze chwila i rzucę na bruk mój laptop - nieideał sięgnie bruku!!!
A co do terminów - to tak jak Ty czekam na koniec @.
Do tego ugotowałam niesmaczny rosół, pierwszy raz w życiu zupa naprawdę mi się nie udała - nie ma żadnego smaku.
stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No, Kisiek juz w ciazy! Jak nie było obsuwy czasowej w klinice.
A ja zaliczam kolejny poziom abstrakcji-dziadki zabrali dziecia na spacer, a ja leżę z kawą i gofrem. Pierwszy raz mi ktoś dziecia zabrał, nie wiem, czy mi z tym dobrze, a przecież powinno, nie?
Wczoraj było 30 stopni, dziecko spało w wózku pod drzewem pół dnia. A my grill i relaksing w cieniu. Gdyby nie to, że widmo rozmowy o chrzcie nadal wisi, chyba normalnie bym im nie pozwoliła jutro wyjechać..
Margolcia88, kapturnica, stara.krycha, moremi, efcia, ania.g, macduska, Dziobak, caffe, Mega, Aasiula, Bozia3, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Powie mi ktoś co się działo?
Powinnam nadrabiać wczoraj, czy mogę se darować?
Oj, ja nic nie napiszę, sama nie wiem, co tu się działo i z chęcią bym zerknęła na jakieś streszczenie
Fajnie,że sobie odpoczywasz, taki czas też potrzebny
stara.krycha, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW zasadzie jedynym wazniejszym wydarzeniem bylo pojawienie sie nowej mlodej kolezanki. A tak, jak zwykle: prasowaniepaszczakin wrote:Powie mi ktoś co się działo?
Powinnam nadrabiać wczoraj, czy mogę se darować?
paszczakin, moremi, efcia, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z zakupów.Pot leje sie strumieniami ale za to mam łubiane truskaw takich pieknych ,że sama sie do nich micha cieszy..U nas truskawki juz po 4zeta!!
paszczakin, moremi, Natka_79, efcia, macduska, Mega, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
A nowa kolezanke pesymistke widzialm przerzucajac strony.
Takie rzeczy sie robia od niepicia
Matka3 tez nie pila i co- zyłka jej pekla
kapturnica, moremi, stara.krycha, efcia, macduska, caffe, Mega, Bozia3, BISCA, iwcia77, Simba, gretka lubią tę wiadomość