35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Nakopie ci w 4 litery
nie psuj mi humoru
nie musialad tego pisac
Dobra laski w takim razie zeby sie nie nakrecac i dolowac
takimi wpisami
znikam na kilka dni
wroce powiedziec czy wyszlo czy nie
jeszcze tylko wam napisze po transferze
PaOlej negatywne emocje innych ludzi.
stara.krycha, moremi, caffe, Bozia3, Mega, Arwena, efcia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Kkisia,miałam nie polubić ale mi się polubiło. Nakręcanie w pozytywną stronę jest bardzo dobre, ja jestem za odganianiem złych i negatywnych myśli każdym sposobem. Ja nastawiam się że wrócisz w trójpaku i innej myśli nie mam zamiaru dopuszczać
Olej negatywne emocje innych ludzi.
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:No nie zawsze mi posty wychodzom. Zwlaszcza jak kawy nie wypije. Ale intencje mam dobre. Liczy sie?
stara.krycha, BISCA, moremi, macduska, caffe, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Wasze kciuki , kciugi i kegle nieocenione
Dzwonili
Uwaga , uwaga
z 13 pobranych
11 bylo dojrzalych
i wszystkie sie zaplodnily
i narazie zyja
Transfer jutro na 10:15super
moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Kkisia, trzymam kciuki i wracaj tutaj szybko. To że się uda masz jak w banku.
Bisca bidoku... Weź tylko porządną podpaskę załóż.
Sąsiad z góry pił całą noc i dopiero po 3 zasnęłam. On tak co tydzień. W tamtym wezwałam policję, a po pół godzinie od ich interwencji bawił się dalej. Skurwiel. Czekam kiedy mu ktoś namaluje różowego kutasa na drzwiach. Tak kiedyś zrobili innemu sąsiadowi za jego imprezystara.krycha, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, Dziobak, efcia, Magdala, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Kkisia, trzymam kciuki i wracaj tutaj szybko. To że się uda masz jak w banku.
Bisca bidoku... Weź tylko porządną podpaskę załóż.
Sąsiad z góry pił całą noc i dopiero po 3 zasnęłam. On tak co tydzień. W tamtym wezwałam policję, a po pół godzinie od ich interwencji bawił się dalej. Skurwiel. Czekam kiedy mu ktoś namaluje różowego kutasa na drzwiach. Tak kiedyś zrobili innemu sąsiadowi za jego imprezy
O, i humor is backmoremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Plan na dzis: zejsc do moich sasiadow i podziekowac im za to, jacy sa cudowni. Z usmiechem wdziecznosci wyrzucic smieci pozostawione jak codzien przez nich na klatce. Przeciez mogli sie trafic tacy, co tydzien w tydzien imprezuja do trzeciej!
O, i humor is back
Teraz znowu umca, umca.stara.krycha, Mega, Dziobak, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!