Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No i dupa. Dzisiaj nie idę na Krainę jutra, bo kolega z daleka przyjechał i mamy się spotkać wieczorem. Moze jutro uda mi się obejrzeć krainę pojutrza ;-)
    Nareszcie ktoś zaczyna sensownie gadać na tym forum.
    Jestem padnieta. Po pracy zaliczylismy z twixami zakupy, a jak tylko weszliśmy do domu, to na chwile przyszła sąsiadka i siedziała do 22ej. Na szczescie przyniosła jedzenie :) bo myśmy na wieczor zaplanowali sushi, którego ona nie je, a sushi okazało sie niejadalne, wiec zjedlismy jej tarte. Zajebisci gospodarze. Moja sąsiadka to opowieść na osobna historie. Zwariowana paryżanka, 62 letnia, mieszka z ojcem nad nami, w wynajętym mieszkaniu, a znalazła sie w Belgii dlatego, ze jej córka wdała sie w romans z żonatym facetem, 29 lat od niej starszym, z ktorym ma dziecko z IVF i którego córka pobiła córke naszej sąsiadki i kazała jej sie wynosić z Paryża. Brazylijski serial to mało! Ten gość ulokował swoja kochankę z dzieckiem w ekskluzywnej willi i utrzymuje całe to towarzystwo. A te dwie biedaczki narzekają na swój fatalny los.
    Zmęczyły nas te opowieści do tego stopnia, ze padlismy na godzinę i niedawno wstalismy zeby nakarmić dzieci.
    Weekend. Jak ja sie cieszę :)
    Kkisia pewnie spac nie moze <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 00:35

moremi, Magdala, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, kapturnica, Bozia3, BISCA, nick nieaktualny, caffe, Mega, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wróciliśmy. Cieszę się bardzo z tego spotkania. Dawno się tak nie śmiałam.
    Ps. Bilety do Bruxeli mamy :-)

nick nieaktualny, Simba, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, caffe, Mega, efcia, paszczakin, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    P.s pogode zapowiadam ja :-) zeby nie bylo :-)
    No jasne, Słońce! :)

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jes tu jaka chentna do spowiedzi?
    A.

iwcia77, ania.g, BISCA, Reni lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A my wróciliśmy. Cieszę się bardzo z tego spotkania. Dawno się tak nie śmiałam.
    Ps. Bilety do Bruxeli mamy :-)
    Ale sie cieszę !!!!!! :)

iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jes tu jaka chentna do spowiedzi?
    A.
    Olencje biesz

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, zalujesz?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9931761db51c.jpg

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, Bozia3, BISCA, nick nieaktualny, caffe, Mega, efcia, Dziobak, Reni, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpijcie spijcie jeszcze 66 stron głupot i 10 tysi jest moje
    Heuehueheheueheuehe

iwcia77, nick nieaktualny, moremi, caffe, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Śpijcie spijcie jeszcze 66 stron głupot i 10 tysi jest moje
    Heuehueheheueheuehe
    wcale nie, bo moje

moremi, caffe, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te jagodzianki to bajka. Nie mialam swezych drozdzy, wiec troche malo mi urosly na suchych, ale i tak zajebioza. Trzy pozarlam za pierwszym podejsciem.

Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 01:22

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, BISCA, moremi, caffe, efcia, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Teraz to serio bede musiala namiot kupic ;)
    Jak 75I cisnie
    b£agam..nie oslabiaj mnie :-O ...ide w krzaki z moim mizernym 75b przy karmieniu :(

Simba, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge spać...

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry- tak to jest jak się zostawia torbę z telefonem na korytarzu.... Budzik postawił na nogi wszystkich.
    Idę spać dalej. Dobranoc!

nick nieaktualny, kapturnica, gretka, BISCA, moremi, caffe, Mega, efcia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawać walkonie!

nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, caffe, Mega, efcia, Magdala, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wstawać walkonie!

Nie spie :)
    Nie krzycz
    Ja juz po dziabnieciu i 1 dawce lutki :)
    Bry
    Spalam dzis z przerwami
    za duzo emocji

ania.g, gretka, kapturnica, Simba, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, caffe, beates, Mega, efcia, nick nieaktualny, paszczakin, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wstawać walkonie!
    Ocipłaś ; )

Simba, nick nieaktualny, caffe, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry
    Kkisia, wszystko za Ciebie ściskam <3

Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bryy.Ja z przerywnikami nocnymi na krople dla młodego .No i spac juz sie mi nie . Wczoraj 8jednostek insuliny i co ??I dalej cukier ponad norme rano o.O Ja tego nie ogarniam :( Ile mam w udo ładowac 100 zeby ciul spadl :( ? W dzien nie przekraczam i to mi nastroj trochu ratuje bo naprawde balabym sie .. Ehh cięzki jest żywot staraczki a jeszczcze cieższy ciążowy.Że nie wspomne o losie matki..

Simba, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, nick nieaktualny, moremi, caffe, Mega, efcia, Dziobak, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-) Kisia &&&& juz moge trzymac- spakowana, czekam na transport :-)

Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, caffe, ComeToMeBaby, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • olencja Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstalam,:( okresu jeszcze nie ma,ide na probny egzamin,pewnie mnie wtedy chwyci i si skrece z bolu:( a jakwroce to biore sie do naui do prawdziwego:/

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

u5cvp2.png
‹‹ 9729 9730 9731 9732 9733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ