35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:No i dupa. Dzisiaj nie idę na Krainę jutra, bo kolega z daleka przyjechał i mamy się spotkać wieczorem. Moze jutro uda mi się obejrzeć krainę pojutrza
Jestem padnieta. Po pracy zaliczylismy z twixami zakupy, a jak tylko weszliśmy do domu, to na chwile przyszła sąsiadka i siedziała do 22ej. Na szczescie przyniosła jedzeniebo myśmy na wieczor zaplanowali sushi, którego ona nie je, a sushi okazało sie niejadalne, wiec zjedlismy jej tarte. Zajebisci gospodarze. Moja sąsiadka to opowieść na osobna historie. Zwariowana paryżanka, 62 letnia, mieszka z ojcem nad nami, w wynajętym mieszkaniu, a znalazła sie w Belgii dlatego, ze jej córka wdała sie w romans z żonatym facetem, 29 lat od niej starszym, z ktorym ma dziecko z IVF i którego córka pobiła córke naszej sąsiadki i kazała jej sie wynosić z Paryża. Brazylijski serial to mało! Ten gość ulokował swoja kochankę z dzieckiem w ekskluzywnej willi i utrzymuje całe to towarzystwo. A te dwie biedaczki narzekają na swój fatalny los.
Zmęczyły nas te opowieści do tego stopnia, ze padlismy na godzinę i niedawno wstalismy zeby nakarmić dzieci.
Weekend. Jak ja sie cieszę
Kkisia pewnie spac nie mozeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 00:35
moremi, Magdala, Magdala, iwcia77, macduska, kkisia, ania.g, kapturnica, Bozia3, BISCA, stara.krycha, caffe, Mega, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
A my wróciliśmy. Cieszę się bardzo z tego spotkania. Dawno się tak nie śmiałam.
Ps. Bilety do Bruxeli mamyHeretyczka, Simba, Magdala, iwcia77, macduska, kkisia, kapturnica, caffe, Mega, efcia, paszczakin, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Te jagodzianki to bajka. Nie mialam swezych drozdzy, wiec troche malo mi urosly na suchych, ale i tak zajebioza. Trzy pozarlam za pierwszym podejsciem.
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 01:22
Heretyczka, iwcia77, macduska, kkisia, kapturnica, ania.g, BISCA, moremi, caffe, efcia, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wstawać walkonie!
Nie spie
Nie krzycz
Ja juz po dziabnieciu i 1 dawce lutki
Bry
Spalam dzis z przerwami
za duzo emocjiania.g, gretka, kapturnica, Simba, malgos741, Bozia3, macduska, moremi, caffe, beates, Mega, efcia, Arwena, paszczakin, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien bryy.Ja z przerywnikami nocnymi na krople dla młodego .No i spac juz sie mi nie . Wczoraj 8jednostek insuliny i co ??I dalej cukier ponad norme rano
Ja tego nie ogarniam
Ile mam w udo ładowac 100 zeby ciul spadl
? W dzien nie przekraczam i to mi nastroj trochu ratuje bo naprawde balabym sie .. Ehh cięzki jest żywot staraczki a jeszczcze cieższy ciążowy.Że nie wspomne o losie matki..
Simba, kkisia, Bozia3, ania.g, macduska, moremi, caffe, Mega, efcia, Dziobak, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość