35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nareszcie ktoś zaczyna sensownie gadać na tym forum.moremi wrote:No i dupa. Dzisiaj nie idę na Krainę jutra, bo kolega z daleka przyjechał i mamy się spotkać wieczorem. Moze jutro uda mi się obejrzeć krainę pojutrza

Jestem padnieta. Po pracy zaliczylismy z twixami zakupy, a jak tylko weszliśmy do domu, to na chwile przyszła sąsiadka i siedziała do 22ej. Na szczescie przyniosła jedzenie
bo myśmy na wieczor zaplanowali sushi, którego ona nie je, a sushi okazało sie niejadalne, wiec zjedlismy jej tarte. Zajebisci gospodarze. Moja sąsiadka to opowieść na osobna historie. Zwariowana paryżanka, 62 letnia, mieszka z ojcem nad nami, w wynajętym mieszkaniu, a znalazła sie w Belgii dlatego, ze jej córka wdała sie w romans z żonatym facetem, 29 lat od niej starszym, z ktorym ma dziecko z IVF i którego córka pobiła córke naszej sąsiadki i kazała jej sie wynosić z Paryża. Brazylijski serial to mało! Ten gość ulokował swoja kochankę z dzieckiem w ekskluzywnej willi i utrzymuje całe to towarzystwo. A te dwie biedaczki narzekają na swój fatalny los.
Zmęczyły nas te opowieści do tego stopnia, ze padlismy na godzinę i niedawno wstalismy zeby nakarmić dzieci.
Weekend. Jak ja sie cieszę
Kkisia pewnie spac nie moze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 00:35
moremi, Magdala, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, kapturnica, Bozia3, BISCA, nick nieaktualny, caffe, Mega, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
A my wróciliśmy. Cieszę się bardzo z tego spotkania. Dawno się tak nie śmiałam.
Ps. Bilety do Bruxeli mamy
nick nieaktualny, Simba, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, caffe, Mega, efcia, paszczakin, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Te jagodzianki to bajka. Nie mialam swezych drozdzy, wiec troche malo mi urosly na suchych, ale i tak zajebioza. Trzy pozarlam za pierwszym podejsciem.
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 01:22
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, BISCA, moremi, caffe, efcia, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wstawać walkonie!
Nie spie
Nie krzycz
Ja juz po dziabnieciu i 1 dawce lutki
Bry
Spalam dzis z przerwami
za duzo emocji
ania.g, gretka, kapturnica, Simba, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, caffe, beates, Mega, efcia, nick nieaktualny, paszczakin, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien bryy.Ja z przerywnikami nocnymi na krople dla młodego .No i spac juz sie mi nie . Wczoraj 8jednostek insuliny i co ??I dalej cukier ponad norme rano
Ja tego nie ogarniam
Ile mam w udo ładowac 100 zeby ciul spadl
? W dzien nie przekraczam i to mi nastroj trochu ratuje bo naprawde balabym sie .. Ehh cięzki jest żywot staraczki a jeszczcze cieższy ciążowy.Że nie wspomne o losie matki..
Simba, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, nick nieaktualny, moremi, caffe, Mega, efcia, Dziobak, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

...ide w krzaki z moim mizernym 75b przy karmieniu