35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Tylko cicho , bo nowa wpadnie smecic
i takim trafem sie wcisnieprzez lewe ramię
kkisia, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Niedziela owocna mamie farbę nałożyłam piękna jest
BISCA, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Natka_79 wrote:Wpadłam popatrzeć co na froncie polowania na 10k i widze ze to juz blisko
Mega, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzieki Malgos, ze o mnie pamietalas
jak byla mowa o kolejce.
Wczoraj dostalam miesiaczke. Jutro wybieram sie zrobic DHEA. Czekam na wynik i list z kliniki.malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, efcia, gosia7122, Magda*, macduska, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyNoo, dobieglam! A w tych klapkach srednio wygodnie. Nic, poswiece sie dla tych czerech dziewiatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 19:05
malgos741, kapturnica, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, efcia, gosia7122, macduska, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dzieki Malgos, ze o mnie pamietalas
jak byla mowa o kolejce.
Wczoraj dostalam miesiaczke. Jutro wybieram sie zrobic DHEA. Czekam na wynik i list z kliniki.Zofia8, Iwone, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Rany to chyba upal, tak rozleniwil towarzystwo01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Juz mi leb boli od rozkminiania wlasnej owulacji.
Dobra, ja jestem zwarta I gotowa do rozbijania banku. Chociaz wczoraj Iwone nas zgasila, ze I tak sie nie uda, bo 9999 zamyka watek.malgos741, stara.krycha, Iwone, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, efcia, gosia7122, Arwena, macduska, Sabina, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zofia8 wrote:Bisca, to po opium bedzie chyba niezla jazda. Nigdy nie slyszalam, zeby przepisywano opium. Przy drugim poronieniu mialam podana morfine i powiedzialam sobie, ze nigdy wiecej. Tak, ze teraz zapowiedzialam mezowi, ze gdyby chcieli podac ja znowu, to ma sie nie zgodzic. Tym razem byl paracetamol w kroplowce. Ale Ty przy takim zaopatrzeniu to nie bedziesz musiala jechac do szpitala.
Wiesz co Zosia, glupie to i sama nie wiem dlaczego ale jeszcze nic nie wzielam. Balam sie , ze to spowolni "akcje". Wilam sie z bolu. Poczulam bardzo mocny i bolesny skurcz. Poszlam do toalety i .... wylecialo "TO"
Sorry za ten szczegolowy opis. Nie moge wyjsc z podziwu, jaka natura jest "madra" .
Dodam jeszcze, ze mi sie wydawalo, ze na tym etapie to wszystko jest miniaturkowe. Wcale nie jest. To bylo na prawde spore ... Chyba nie musze sie juz martwic, ze sie nie oczyszcze.
Bardzo sie ciesze, ze unikne zabiegu
Jeszcze raz sorry za ten "makabryczny" opis.Magdala, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Arwena, Simba, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Juz mi leb boli od rozkminiania wlasnej owulacji.
Dobra, ja jestem zwarta I gotowa do rozbijania banku. Chociaz wczoraj Iwone nas zgasila, ze I tak sie nie uda, bo 9999 zamyka watek.Magdala, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyMagdala wrote:Juz mi leb boli od rozkminiania wlasnej owulacji.
Dobra, ja jestem zwarta I gotowa do rozbijania banku. Chociaz wczoraj Iwone nas zgasila, ze I tak sie nie uda, bo 9999 zamyka watek.
Edit. Ja pieprze, nie trafiam w literki na telefonie!malgos741, BISCA, Magdala, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wiesz co Zosia, glupie to i sama nie wiem dlaczego ale jeszcze nic nie wzielam. Balam sie , ze to spowolni "akcje". Wilam sie z bolu. Poczulam bardzo mocny i bolesny skurcz. Poszlam do toalety i .... wylecialo "TO"
Sorry za ten szczegolowy opis. Nie moge wyjsc z podziwu, jaka natura jest "madra" .
Dodam jeszcze, ze mi sie wydawalo, ze na tym etapie to wszystko jest miniaturkowe. Wcale nie jest. To bylo na prawde spore ... Chyba nie musze sie juz martwic, ze sie nie oczyszcze.
Bardzo sie ciesze, ze unikne zabiegu
Jeszcze raz sorry za ten "makabryczny" opis.BISCA, Iwone, Zofia8, efcia, Dziobak, Arwena, Arwena, macduska, caffe lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny