35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jaka nowa( stara) sie pozegnala?-olinka ? juz odpadla?
moj Ivek pieknie je cukinie i marchewkejutro pokaze mu ziemniaka
specjalnie kupilam biokartofla
stara.krycha, kapturnica, Mega, Zofia8, BISCA, kkisia, gosia7122, Arwena, macduska, Simba, efcia, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Oj, lutka fuj. Wycieka, mnie podrażnia strasznie, a jak masz po 6 tabl /dobe, to wspołczuję, ja jak miałam po 3 to było tego full. Ale wolę te po 100mg, taka sama tabletka ale mniej wypełniaczy nż w 50 mg i mniej wycieka. Ja do końca miesiąca bede ja sobie zapodawać, potem mniejsze dawki po 12 tyg i koniec
dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jednak zostala szybko zdemaskowana
kapturnica, stara.krycha, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Krycha, oprocz Ciebie, moze nie powinnysmy przyjmowac juz wiecej ponizej 35.
kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, Simba, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy mnie wyśmiejecie, ale chce sobie zamówic taka sukienkę
http://bagred.home.pl/zdjecia/sukienki/8415/8415_turkus_ciemny.jpg
Strasznie mi się podoba. Myślicie, ze już mogę? Ciagle sie boję, że zaszaleję, a nic mi nie wyjdzie...Mega, stara.krycha, BISCA, iwcia77, gretka, Arwena, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dziekuje za kredyt, ale nie badzmy takie restrykcyjne. W moim wieku zdarzaja sie i poprawne osoby. Popaprane tez, jak to w zyciu
Mega, stara.krycha, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:jaka nowa( stara) sie pozegnala?-olinka ? juz odpadla?
moj Ivek pieknie je cukinie i marchewkejutro pokaze mu ziemniaka
specjalnie kupilam biokartofla
Powiedziala, ze jestsmy podle czy cus I ze karma do nas wroci.
Samo zdrowie. Niech Ivo wcina. Glaski.Mega, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.