35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Z nerwów ??? Gadaj kto cie wkurwil hyhyhyhy
Aasiula, malgos741, moremi, efcia, kkisia, Krakonka, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:E, jak co miesiac: wqrw owulacyjny. Reni ma koszmary, ja nerwy na wierzchu. Wesole jest zycie staraczki
I wqrwa mam bo juz drugi słoik nutelli poszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 23:10
stara.krycha, malgos741, efcia, iwcia77, Sabina, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Leeee ja to juz ze swoim nawet sie pokłóciłam a @ dalej niet
I wyrwa mam bo juz drugi słoik nutelli poszedłmoremi, Aasiula, efcia, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A ja strzygę moich panów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 23:42
dorbie, malgos741, Aasiula, efcia, kkisia, Magdala, iwcia77, Sabina, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:U mnie na razie bez ofiar w ludziach i sprzecie. Tak se chlipie do kieliszka, tzn zelazka
stara.krycha lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Znaczy sie wszyscy cali i zdrowi
A ja nienawidze dni plodnych
stara.krycha, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ja tam prawie nic nie czuję jak są te dni, jak miałam stymulację to czułam ...
chłop sie ogania
Bo podobno ciagle mi mało hahaha
A co ja moge ??? To hormony
efcia, malgos741, Mega, Magdala, moremi, iwcia77, dorbie, kapturnica, Simba, Zofia8 lubią tę wiadomość