35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mnie przeraża to ciepełko, jak pomyślę o prognozach i o tym, że w sobotę ma być 32 st to niedobrze mi się robi, wiem, że mnie tu zlinczujecie ale ja po prostu nie znoszę upałów.....nie funkcjonuję wtedy, po prostu
efcia, kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Simba, Krakonka, kkisia, Natka_79, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i mialam sie wam pochwalic
juz mi sie nie robia wielkie siniaki po zastrzyku
Chyba wprawy nabieramefcia, Bliska 77, kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Simba, dorbie, caffe, Zofia8, gretka, Arwena, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A i mialam sie wam pochwalic
juz mi sie nie robia wielkie siniaki po zastrzyku
Chyba wprawy nabieramAasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:W podst była średnia 5,2, 5,5. Teraz w gim inaczej, mógłby popracować. Ale on dumny jest. On nie będzie się uczył Reduty Ordona dwóch grup, by j. polski poprawić. Ale bunt Trzeba mu coś przykrocic, bo po dobroci nie idzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:03
Bliska 77, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Znów na 8. Starsza strzeliła focha i nie chce jej się iść na zajęcia. Także Dorbie problem mi znany bardzo dobrze.Bliska 77, efcia, Sabina, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Blisca a jakie plany na sierpień, gdzie sie wybieracie ?
efcia, Sabina, Aasiula, moremi, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:mnie przeraża to ciepełko, jak pomyślę o prognozach i o tym, że w sobotę ma być 32 st to niedobrze mi się robi, wiem, że mnie tu zlinczujecie ale ja po prostu nie znoszę upałów.....nie funkcjonuję wtedy, po prostu
Bliska 77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:na północ niemiec do ciotki, dla dzieci to idealne miejsce, wieś, stawo/jeziora i 20km do morza, jedziemy niestety tylko na tydzień, bo żłobek mamy w sierpniu zamknięty i dzielimy sie z mężem urlopem tak, ze tylko tydzień będzie nam się pokrywał
fajnie, tez lubię taki wypoczynek
ale paszport potrzebny ?Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No to mnie pocieszyłas
kapta jakis czas temu czytalam jak wspolczulas chyba Pusurkowi ciazy w upaly i wspominalas ze bys nie chciala, patrz jakie życie przewrotne jestkapturnica, moremi, Bliska 77, Dziobak, Zofia8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Dziś noc prawie przespana, będę żyć
Wy o urlopach, a ja się boję że do urlopu nie dożyję, że zmęczenia
Efcia Wy znowu lecicie na Chorwację?
w tym roku nie damy rady finansowo, ale za rok sobie odbijemy
juz mi sie teskni za CroatiaSabina, moremi, Bliska 77, ania.g, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość