X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Leeee ja to juz ze swoim nawet sie pokłóciłam a @ dalej niet
    I wqrwa mam bo juz drugi słoik nutelli poszedł :/

No patrz,a ja szlag mam druga @. Zabieraj. Twoja adresy pomylila. ;-)

Aasiula, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja chlopina wrocila. W koszulce z krotkim rekawkiem, spodeneczkach I klapeczkach. :-). Z goracej Polandii. A ja w kocu siedze zawinieta. Pod prysznicem rece mi zgrabialy z zimna.

stara.krycha, efcia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:45

stara.krycha, macduska, efcia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie spie :)
    Juz nawet po dziennej przyjemnosci dziabniecia

Bry :)

Dzis musze ogarnac jakas liste zakupow na sobotnia impreze
    Tylko jeszcze nie wiem co mam zamiar przygotowac
    Ide szukac inspiracji na nasze przepisy :)

SolarPolar, macduska, efcia, moremi, Arwena, iwcia77, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    U mnie znowu awantura w nocy i rano. Kuba przyjechał z zawodów i Campu i do szkoły nie chce iść dziś, bo teraz wszyscy tylko poprawiają oceny a reszta się nudzi. Dla mnie to się chodzi do szkoly do końca. Awanturnik na maksa. I oczywiście awantura jak moja mama przyjeżdża a ona ma slaby sen. A jeszcze w nocy pies się czegoś przestraszyl i w garażu szczekal i szczekal. Łeb mi pęka. Dobrze, że na 13.00 jade do pracy

ania.g, Aasiula, kkisia, efcia, moremi, Simba, Arwena, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryy lasencje :)
    Dorbie u mnie akurat jak mlody od czasu do czasu chce sobie zrobic wagary to mu robie.Wszystko zalezy od tego jakie Twoj syn ma oceny i czy wszystko ma juz pozaliczane.Jak tak to czemu nie ? ;) .
    Milego baby :)

Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dorbie u mnie akurat jak mlody od czasu do czasu chce sobie zrobic wagary to mu robie.Wszystko zalezy od tego jakie Twoj syn ma oceny i czy wszystko ma juz pozaliczane.Jak tak to czemu nie ? ;) .
    On zawsze po takim wyjeździe chce wolne. I tak ma zaległości za nieobecność, a koledzy mu nigdy dorze lekcji nie podadzą, potem zawsze jest że go nie było, to nie wiedział, a nauczyciele nie chcą iść na rękę. Albo też on jest za dumny. Zawsze traci. Jego średnia tak miedzy 4,0 a 4,5, nie jest źle, ale stać go na więcej, II gim :-) Gdybym widziała że po wolnym nie traci, że uczyl się do sprawdzianu. Ale nie, spi do 12.00 potem ogląda filmy i uczy się wieczorem. Krnąbrny facet.

efcia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to inna inszość.To sie nie dziwie ;) U mnie jest umowa ,że młody czasem odpuszcza zajęcia.Kazdy może mieć dośc ale potem ma wszystko nadrobić i sie przygotować do zajęć.Wywiązuje sie wiec i ja czasem pozwalam na znacznie wiecej.Srednia powyzej 5 od zawsze , stypendium i na razie lotów nie obniza ;)
    Moj 1sza gimb konczy wiec między nim rok róznicy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 07:06

efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AA miałam napisac. Paszczu zastosowałam sie do Twojego pomysłu .Wieczorem insulina 16jednostek i koło 2giej w nocy plasterek mały sera żółtego.I niestety to nei to :( Cukier najwyzszy od tygodnia bo az 99 :-/ Wiec musze szukac przyczyny dalej ;)

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A to inna inszość.To sie nie dziwie ;) U mnie jest umowa ,że młody czasem odpuszcza zajęcia.Kazdy może mieć dośc ale potem ma wszystko nadrobić i sie przygotować do zajęć.Wywiązuje sie wiec i ja czasem pozwalam na znacznie wiecej.Srednia powyzej 5 od zawsze , stypendium i na razie lotów nie obniza ;)
    Moj 1sza gimb konczy wiec między nim i rok róznicy.
    W podst była średnia 5,2, 5,5. Teraz w gim inaczej, mógłby popracować. Ale on dumny jest. On nie będzie się uczył Reduty Ordona dwóch grup, by j. polski poprawić. Ale bunt Trzeba mu coś przykrocic, bo po dobroci nie idzie.

efcia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i spadam na spływ!
    Miłego srodka tygodnia!

Aasiula, kkisia, efcia, kapturnica, Sabina, moremi, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby, beates lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja niestety nie jutro trzy koloryzacje trochę mniej roboty ale dziś to ścięgna mnie bolą u rąk po ściąganiu włosów doczepianych keratyną i nakłoadaniu nowych (od 11.30 do 16.30 stojąc cały czas) ...
    Ciekawa jestem jak stan włosów po tych doczepianych. Moja koleżanka długo nosiła te afrykańskie warkoczyki, ja jej trułam że włosy jej odpadną a ona ma bardzo ładne po zdjęciu i do tego urosły.

Aasiula, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Znów na 8. Starsza strzeliła focha i nie chce jej się iść na zajęcia. Także Dorbie problem mi znany bardzo dobrze.

Bliska 77, kkisia, efcia, kapturnica, Sabina, moremi, dorbie, Arwena, macduska, stara.krycha lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Skonsultowalabym z lekarzem. Duzo lekow bedziesz brac. Zeby cos nie zaklaszowalo. Ale pomysl dobry.

Ja nic nie bede brac. Ovitrelle na pekniecie i progesteron. Nic wiecej. À le zapytam ginki. Mam USG kontrolne w czwartek za tydzien.
    Dzieki Magda

Bliska 77, Sabina, moremi, Simba, Magdala lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, poddaje sie. Nie zdaze nadrobic co wczoraj natrzskalayscie. Bede musiala poswiecic "5" min w pracy ;)

Zmykam pod prysznic.

Aha, dzien dobry i udanej srody, ktora dla mnie jest piatkiem bo jutro urlop lece doPolski :) :) :)

siju

Aasiula, kkisia, efcia, kapturnica, Sabina, moremi, Simba, ania.g, caffe, Krakonka, iwcia77, Magdala, beates lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie tez tak jest
    Młody juz ma wszystko zaliczone oceny bardzo dobre wiec nie poszedł dzisiaj do szkoły :)
    Bo inni poprawiaja oceny a im odbija tylko z nudów :)
    Oj ja niegrzeczna nie przywitałam sie
    Dzien dobry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 07:44

Bliska 77, kkisia, efcia, kapturnica, Sabina, moremi, ania.g, dorbie, Magdala, macduska lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę do urzędu , wlasnie sie zorientowałam ze paszport stracił ważność :/
    Kurede a wakacje za pasem , ciekawe ile teraz poczekam :(

Bliska 77, kkisia, efcia, Sabina, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Dorbie, super wieści :-)
    jeśli chodzi o wstawanie to moja starsza tak sie rozpuściła, ze głowa mała, za miesiac, o zgrozo, wracam do pracy (no chyba że w totka wygram) i nie wiem jak to będzie, bo o 7 muszę być w pracy, wcześniej młodszą do złobka a starszą do rodziców na działkę a od września starsza o 7 musi być w szkole na świetlicy, obecnie p 7 zwleka się łaskawie z wyra....

kkisia, efcia, Sabina, moremi, Simba, ania.g, dorbie, caffe, Magdala lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Lecę do urzędu , wlasnie sie zorientowałam ze paszport stracił ważność :/
    Kurede a wakacje za pasem , ciekawe ile teraz poczekam :(
    no dokładnie, my młodszej dowód musimy zrobić, póki co czekam na zdjęcia, mam nadzieję, że do sierpnia się wyrobimy

kkisia, efcia, Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja nic nie bede brac. Ovitrelle na pekniecie i progesteron. Nic wiecej. À le zapytam ginki. Mam USG kontrolne w czwartek za tydzien.
    Dzieki Magda
    powodzenia :-)

efcia lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 9846 9847 9848 9849 9850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ