35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Leeee ja to juz ze swoim nawet sie pokłóciłam a @ dalej niet
I wqrwa mam bo juz drugi słoik nutelli poszedł
No patrz,a ja szlag mam druga @. Zabieraj. Twoja adresy pomylila.Aasiula, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Moja chlopina wrocila. W koszulce z krotkim rekawkiem, spodeneczkach I klapeczkach.
. Z goracej Polandii. A ja w kocu siedze zawinieta. Pod prysznicem rece mi zgrabialy z zimna.
stara.krycha, efcia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJa nie spie
Juz nawet po dziennej przyjemnosci dziabniecia
Bry
Dzis musze ogarnac jakas liste zakupow na sobotnia impreze
Tylko jeszcze nie wiem co mam zamiar przygotowac
Ide szukac inspiracji na nasze przepisySolarPolar, macduska, efcia, moremi, Arwena, iwcia77, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
U mnie znowu awantura w nocy i rano. Kuba przyjechał z zawodów i Campu i do szkoły nie chce iść dziś, bo teraz wszyscy tylko poprawiają oceny a reszta się nudzi. Dla mnie to się chodzi do szkoly do końca. Awanturnik na maksa. I oczywiście awantura jak moja mama przyjeżdża a ona ma slaby sen. A jeszcze w nocy pies się czegoś przestraszyl i w garażu szczekal i szczekal. Łeb mi pęka. Dobrze, że na 13.00 jade do pracyania.g, Aasiula, kkisia, efcia, moremi, Simba, Arwena, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bryy lasencje
Dorbie u mnie akurat jak mlody od czasu do czasu chce sobie zrobic wagary to mu robie.Wszystko zalezy od tego jakie Twoj syn ma oceny i czy wszystko ma juz pozaliczane.Jak tak to czemu nie ?.
Milego babyAasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bryy lasencje
Dorbie u mnie akurat jak mlody od czasu do czasu chce sobie zrobic wagary to mu robie.Wszystko zalezy od tego jakie Twoj syn ma oceny i czy wszystko ma juz pozaliczane.Jak tak to czemu nie ?.
Milego babyGdybym widziała że po wolnym nie traci, że uczyl się do sprawdzianu. Ale nie, spi do 12.00 potem ogląda filmy i uczy się wieczorem. Krnąbrny facet.
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
A to inna inszość.To sie nie dziwie
U mnie jest umowa ,że młody czasem odpuszcza zajęcia.Kazdy może mieć dośc ale potem ma wszystko nadrobić i sie przygotować do zajęć.Wywiązuje sie wiec i ja czasem pozwalam na znacznie wiecej.Srednia powyzej 5 od zawsze , stypendium i na razie lotów nie obniza
Moj 1sza gimb konczy wiec między nim rok róznicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 07:06
efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
AA miałam napisac. Paszczu zastosowałam sie do Twojego pomysłu .Wieczorem insulina 16jednostek i koło 2giej w nocy plasterek mały sera żółtego.I niestety to nei to
Cukier najwyzszy od tygodnia bo az 99
Wiec musze szukac przyczyny dalej
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A to inna inszość.To sie nie dziwie
U mnie jest umowa ,że młody czasem odpuszcza zajęcia.Kazdy może mieć dośc ale potem ma wszystko nadrobić i sie przygotować do zajęć.Wywiązuje sie wiec i ja czasem pozwalam na znacznie wiecej.Srednia powyzej 5 od zawsze , stypendium i na razie lotów nie obniza
Moj 1sza gimb konczy wiec między nim i rok róznicy.efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:ja niestety nie jutro trzy koloryzacje trochę mniej roboty ale dziś to ścięgna mnie bolą u rąk po ściąganiu włosów doczepianych keratyną i nakłoadaniu nowych (od 11.30 do 16.30 stojąc cały czas) ...
Aasiula, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry
Znów na 8. Starsza strzeliła focha i nie chce jej się iść na zajęcia. Także Dorbie problem mi znany bardzo dobrze.Bliska 77, kkisia, efcia, kapturnica, Sabina, moremi, dorbie, Arwena, macduska, stara.krycha lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Magdala wrote:Skonsultowalabym z lekarzem. Duzo lekow bedziesz brac. Zeby cos nie zaklaszowalo. Ale pomysl dobry.
Ja nic nie bede brac. Ovitrelle na pekniecie i progesteron. Nic wiecej. À le zapytam ginki. Mam USG kontrolne w czwartek za tydzien.
Dzieki MagdaBliska 77, Sabina, moremi, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dobra, poddaje sie. Nie zdaze nadrobic co wczoraj natrzskalayscie. Bede musiala poswiecic "5" min w pracy
Zmykam pod prysznic.
Aha, dzien dobry i udanej srody, ktora dla mnie jest piatkiem bo jutro urlop lece doPolski
sijuAasiula, kkisia, efcia, kapturnica, Sabina, moremi, Simba, ania.g, caffe, Krakonka, iwcia77, Magdala, beates lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bryy lasencje
Milego baby
Młody juz ma wszystko zaliczone oceny bardzo dobre wiec nie poszedł dzisiaj do szkoły
Bo inni poprawiaja oceny a im odbija tylko z nudów
Oj ja niegrzeczna nie przywitałam sie
Dzien dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 07:44
Bliska 77, kkisia, efcia, kapturnica, Sabina, moremi, ania.g, dorbie, Magdala, macduska lubią tę wiadomość
-
witajcie
Dorbie, super wieści
jeśli chodzi o wstawanie to moja starsza tak sie rozpuściła, ze głowa mała, za miesiac, o zgrozo, wracam do pracy (no chyba że w totka wygram) i nie wiem jak to będzie, bo o 7 muszę być w pracy, wcześniej młodszą do złobka a starszą do rodziców na działkę a od września starsza o 7 musi być w szkole na świetlicy, obecnie p 7 zwleka się łaskawie z wyra....kkisia, efcia, Sabina, moremi, Simba, ania.g, dorbie, caffe, Magdala lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Lecę do urzędu , wlasnie sie zorientowałam ze paszport stracił ważność
Kurede a wakacje za pasem , ciekawe ile teraz poczekamkkisia, efcia, Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość