35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:kapta jakis czas temu czytalam jak wspolczulas chyba Pusurkowi ciazy w upaly i wspominalas ze bys nie chciala, patrz jakie życie przewrotne jest
Sabina, moremi, Bliska 77, efcia, Dziobak, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ale to nie było zakończenie z uwagi na znikomą społeczną szkodliwość. Brak znamion czynu zabronionego (bo jest np. wykroczeniem a nie przestępstwem), czy brak danych to nie jest to samo. U nas jednak każde umorzenie według brukowców jest z uwagi na znikomą społeczną szkodliwość (a to jest niezwykle rzadkie zakończenie).
Jasne, że są różni gliniarze. W każdym zawodzie spotkasz różnych ludzi.
Rzecz w tym, że nie wyobrażam sobie by w tej opluwanej polskiej policji miała miejsce sytuacja taka, jak opisała Simba.
Dwa dni pozniej znowu ta sama banda wlamala sie do firmy (wtedy nie udalo im sie sforsowac drzwi do biura). Znowu ladnie zostali sfilmowani. Tym razem policja przyjechala po 1h30 - twierdzili ze dostali zawiadomienie od dyspozytora 1h15 po moim telefonie...
Kiedy bylam na macierzynskim, gowniarze z dzielnicy w ktorej pracuje podpalili komisariat...O czym my mowimy.
A jeszcze w ciekawszych historyjek, to ktoregos dnia facet sam zlapal zlodziei siedziacych w jego samochodzie. Ile sie potem biedak musial nameczyc zeby udowodnic ze to jego samochod i ze to nie on probowal sfingowac kradziez, zeby wyludzic pieniadze od ubezpieczalni! Natomiast policjanci nie mieli samochodu (!) zeby odwiezc sprawcow do sedziego pokoju i musieli ich wypuscic.
Hahhahahahahah dzien dobry
Sabina, Aasiula, kapturnica, moremi, Bliska 77, ania.g, efcia, Dziobak, caffe, Bozia3, Krakonka, kkisia, Magdala, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dwa lata temu w marcu obrabowano nam firme - Ci idioci zostali nagrani na kamere, ale to i tak jak krew w piach - nikogo ten filmik nie zainteresowal. Ja przyjechalam w ciagu 45 minut - to byl jeden z niewielu dni kiedy w nocy spadl snieg. Firma obrabowana, zdemolowana - policji nie ma. Radiowoz krecil sie gdzies 300 metrow dalej - podjechalam do nich i pytam dlaczego nie przyjechali na miejsce? Nie znalezli. A poza tym maja letnie opony i bardzo zle im sie jezdzi po tym sniegu.
Dwa dni pozniej znowu ta sama banda wlamala sie do firmy (wtedy nie udalo im sie sforsowac drzwi do biura). Znowu ladnie zostali sfilmowani. Tym razem policja przyjechala po 1h30 - twierdzili ze dostali zawiadomienie od dyspozytora 1h15 po moim telefonie...
Kiedy bylam na macierzynskim, gowniarze z dzielnicy w ktorej pracuje podpalili komisariat...O czym my mowimy.
A jeszcze w ciekawszych historyjek, to ktoregos dnia facet sam zlapal zlodziei siedziacych w jego samochodzie. Ile sie potem biedak musial nameczyc zeby udowodnic ze to jego samochod i ze to nie on probowal sfingowac kradziez, zeby wyludzic pieniadze od ubezpieczalni! Natomiast policjanci nie mieli samochodu (!) zeby odwiezc sprawcow do sedziego pokoju i musieli ich wypuscic.
Hahhahahahahah dzien dobrymoremi, Simba, Zofia8, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No to zawsze tak było, nie?
Ale muszę wam powiedziec , ze naszykowalam sie na kolejki nawet kawę sobie zrobiłam , książka do czytania zabrana i co ??
Zero ludziw szoku jestem
Sabina, moremi, malgos741, efcia, Reni, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Drogie Bravo. Nawieprdalalm sie dzisiaj z rana do przedpoludnia ( kiepsko mi szlo chrupania tych lodyg) selera i do tej pory mam mam zoladek full selera az podchodzi do przelyku, zdretwiale gardlo, mdli mnie . Czy to normalne. Chcialam przyspieszyc proces odchudzana bo seler ma malo kalori a jest tak trudny do strawienie ze potrzebuje cholernie duzo kalorii na przetrawienie Pomyslam ze szybko pojdzie ale zdretwiala mi rura . Tak ma byc? Co ja iutro mam zjesc ? Zabie pomidory? Poza tym jade jutro do Gdanska . Najlepiej cos stalego , kanapeczke?
kapturnica, Aasiula, moremi, Bliska 77, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Salatke z gotowanych warzyw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:59
moremi, efcia, Zofia8, Bozia3, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Polarku drogi a moze żytni chlebek lub inne pieczywko pełnoziarniste , do tego serek biały chudy plus duza ilośc sałaty zielonej oraz plasterek szybki drobiowej.Smacznie i zdrowo.
- chlebek
- pieczywko
- serek
- plasterek
Naprawde - pilnuj siekapturnica, moremi, Sabina, Bliska 77, ania.g, Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hej!
U mnie znowu awantura w nocy i rano. Kuba przyjechał z zawodów i Campu i do szkoły nie chce iść dziś, bo teraz wszyscy tylko poprawiają oceny a reszta się nudzi. Dla mnie to się chodzi do szkoly do końca. Awanturnik na maksa. I oczywiście awantura jak moja mama przyjeżdża a ona ma slaby sen. A jeszcze w nocy pies się czegoś przestraszyl i w garażu szczekal i szczekal. Łeb mi pęka. Dobrze, że na 13.00 jade do pracy
Przypomnialo mi sie jak bylismy na USG i oni razem machali do nas tymi kulkamimoremi, Sabina, Aasiula, Bliska 77, dorbie, efcia, kapturnica, peppapig, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dorbie super ze ludzikiem wszystko ok
Przypomnialo mi sie jak bylismy na USG i oni razem machali do nas tymi kulkamiSimba, Sabina, dorbie, efcia, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
A to u nas narzeka się na policję
Jak sobie przypomne filmik z ta baba ktora darla ryja na policjanta, to mysle ze gdyby tutaj zrobila to samo...policjant by sie rozplakal a moze nawet popuscil...moremi, Bliska 77, Sabina, Aasiula, efcia, Dziobak, caffe, kapturnica, Zofia8, Reni, Bozia3, peppapig, kkisia, iwcia77, Magdala, macduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:jak czytam o tych "pierwszych wrażeniach ciażowych" to też wszystko mi się przypomina, a teraz do pracy czas wracać, jak ten czas leci, straszne to, naprawdę
Uwielbialam byc w ciazy! Z checia ogladam swoje zdjecia z tamtego okresuBliska 77, Sabina, ania.g, SolarPolar, moremi, Aasiula, efcia, caffe, kapturnica, kkisia, iwcia77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:jak czytam o tych "pierwszych wrażeniach ciażowych" to też wszystko mi się przypomina, a teraz do pracy czas wracać, jak ten czas leci, straszne to, naprawdę
Widzisz ze ja juz prawie od miesiaca od dzieci oderwana
Wczoraj jak pojechalam do polskiego sklepu, to tak strasznie za nimi zatesknilam, ze zamiast wrocic do firmy, pojechalam do domu (20 km w jedna strone). Nakarmilam Leona, M nakarmil Maksa, wycalowalam ich i wrocilamI tym sposobem zrobilam wczoraj 80 km
Bliska 77, Sabina, SolarPolar, moremi, Dziobak, caffe, Zofia8, kkisia, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość