X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    kapta jakis czas temu czytalam jak wspolczulas chyba Pusurkowi ciazy w upaly i wspominalas ze bys nie chciala, patrz jakie życie przewrotne jest ;D
    No pamietam dobrze jak dołączyłam w lipcu i Pusur sie z bebenem meczył :D

Sabina, moremi, Bliska 77, efcia, Dziobak, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to juz wiem w Gdansku miesiąc czekania na paszport :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No to zawsze tak było, nie?

Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale to nie było zakończenie z uwagi na znikomą społeczną szkodliwość. Brak znamion czynu zabronionego (bo jest np. wykroczeniem a nie przestępstwem), czy brak danych to nie jest to samo. U nas jednak każde umorzenie według brukowców jest z uwagi na znikomą społeczną szkodliwość (a to jest niezwykle rzadkie zakończenie).
    Jasne, że są różni gliniarze. W każdym zawodzie spotkasz różnych ludzi.
    Rzecz w tym, że nie wyobrażam sobie by w tej opluwanej polskiej policji miała miejsce sytuacja taka, jak opisała Simba.
    Dwa lata temu w marcu obrabowano nam firme - Ci idioci zostali nagrani na kamere, ale to i tak jak krew w piach - nikogo ten filmik nie zainteresowal. Ja przyjechalam w ciagu 45 minut - to byl jeden z niewielu dni kiedy w nocy spadl snieg. Firma obrabowana, zdemolowana - policji nie ma. Radiowoz krecil sie gdzies 300 metrow dalej - podjechalam do nich i pytam dlaczego nie przyjechali na miejsce? Nie znalezli. A poza tym maja letnie opony i bardzo zle im sie jezdzi po tym sniegu. O.o
    Dwa dni pozniej znowu ta sama banda wlamala sie do firmy (wtedy nie udalo im sie sforsowac drzwi do biura). Znowu ladnie zostali sfilmowani. Tym razem policja przyjechala po 1h30 - twierdzili ze dostali zawiadomienie od dyspozytora 1h15 po moim telefonie...
    Kiedy bylam na macierzynskim, gowniarze z dzielnicy w ktorej pracuje podpalili komisariat...O czym my mowimy.
    A jeszcze w ciekawszych historyjek, to ktoregos dnia facet sam zlapal zlodziei siedziacych w jego samochodzie. Ile sie potem biedak musial nameczyc zeby udowodnic ze to jego samochod i ze to nie on probowal sfingowac kradziez, zeby wyludzic pieniadze od ubezpieczalni! Natomiast policjanci nie mieli samochodu (!) zeby odwiezc sprawcow do sedziego pokoju i musieli ich wypuscic.
    Hahhahahahahah dzien dobry :)

Sabina, Aasiula, kapturnica, moremi, Bliska 77, ania.g, efcia, Dziobak, caffe, Bozia3, Krakonka, kkisia, Magdala, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Taki czas oczekiwania jet raczej wszedzie. Minimum 4tygodnie..

Aasiula, moremi, Bliska 77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dwa lata temu w marcu obrabowano nam firme - Ci idioci zostali nagrani na kamere, ale to i tak jak krew w piach - nikogo ten filmik nie zainteresowal. Ja przyjechalam w ciagu 45 minut - to byl jeden z niewielu dni kiedy w nocy spadl snieg. Firma obrabowana, zdemolowana - policji nie ma. Radiowoz krecil sie gdzies 300 metrow dalej - podjechalam do nich i pytam dlaczego nie przyjechali na miejsce? Nie znalezli. A poza tym maja letnie opony i bardzo zle im sie jezdzi po tym sniegu. O.o
    Dwa dni pozniej znowu ta sama banda wlamala sie do firmy (wtedy nie udalo im sie sforsowac drzwi do biura). Znowu ladnie zostali sfilmowani. Tym razem policja przyjechala po 1h30 - twierdzili ze dostali zawiadomienie od dyspozytora 1h15 po moim telefonie...
    Kiedy bylam na macierzynskim, gowniarze z dzielnicy w ktorej pracuje podpalili komisariat...O czym my mowimy.
    A jeszcze w ciekawszych historyjek, to ktoregos dnia facet sam zlapal zlodziei siedziacych w jego samochodzie. Ile sie potem biedak musial nameczyc zeby udowodnic ze to jego samochod i ze to nie on probowal sfingowac kradziez, zeby wyludzic pieniadze od ubezpieczalni! Natomiast policjanci nie mieli samochodu (!) zeby odwiezc sprawcow do sedziego pokoju i musieli ich wypuscic.
    Hahhahahahahah dzien dobry :)
    Przestaje narzekac na naszych gliniarzy XD

moremi, Simba, Zofia8, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No to zawsze tak było, nie?
    No wlasnie chyba tak
    Ale muszę wam powiedziec , ze naszykowalam sie na kolejki nawet kawę sobie zrobiłam , książka do czytania zabrana i co ??
    Zero ludzi :) w szoku jestem :)

Sabina, moremi, malgos741, efcia, Reni, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Drogie Bravo. Nawieprdalalm sie dzisiaj z rana do przedpoludnia ( kiepsko mi szlo chrupania tych lodyg) selera i do tej pory mam mam zoladek full selera az podchodzi do przelyku, zdretwiale gardlo, mdli mnie . Czy to normalne. Chcialam przyspieszyc proces odchudzana bo seler ma malo kalori a jest tak trudny do strawienie ze potrzebuje cholernie duzo kalorii na przetrawienie Pomyslam ze szybko pojdzie ale zdretwiala mi rura . Tak ma byc? Co ja iutro mam zjesc ? Zabie pomidory? Poza tym jade jutro do Gdanska . Najlepiej cos stalego , kanapeczke?
    Aasiula ma dobra diete. I tam jest chleb :)

kapturnica, Aasiula, moremi, Bliska 77, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Salatke z gotowanych warzyw.
    Plastry pieczonego indyka, rukola, pomidorki (koktajlowe, a nie ze zdrabniam pomidory)..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:59

moremi, efcia, Zofia8, Bozia3, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Polarku drogi a moze żytni chlebek lub inne pieczywko pełnoziarniste , do tego serek biały chudy plus duza ilośc sałaty zielonej oraz plasterek szybki drobiowej.Smacznie i zdrowo. 8)
    Kapta:
    - chlebek
    - pieczywko
    - serek
    - plasterek

Naprawde - pilnuj sie :-P

kapturnica, moremi, Sabina, Bliska 77, ania.g, Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    ....pomidorki (koktajlowe, a nie zdrabniam pomidory)..
    Jaka wyszkolona by nie zdrabniac :P:

moremi, Bliska 77, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wędzony łosoś, jajko, awokado, orzechy, rukola
    Awokado i orzechy? Ona chce schudnac

kapturnica, Aasiula, moremi, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja boję się... Co będzie z Kaptą jak urodzi?
    http://emoticoner.com/files/emoticons/msn_smileys/rolling-eyes-msn-smiley.gif

Simba, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hej!
    U mnie znowu awantura w nocy i rano. Kuba przyjechał z zawodów i Campu i do szkoły nie chce iść dziś, bo teraz wszyscy tylko poprawiają oceny a reszta się nudzi. Dla mnie to się chodzi do szkoly do końca. Awanturnik na maksa. I oczywiście awantura jak moja mama przyjeżdża a ona ma slaby sen. A jeszcze w nocy pies się czegoś przestraszyl i w garażu szczekal i szczekal. Łeb mi pęka. Dobrze, że na 13.00 jade do pracy
    Dorbie super ze ludzikiem wszystko ok :)
    Przypomnialo mi sie jak bylismy na USG i oni razem machali do nas tymi kulkami :)

moremi, Sabina, Aasiula, Bliska 77, dorbie, efcia, kapturnica, peppapig, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dorbie super ze ludzikiem wszystko ok :)
    Przypomnialo mi sie jak bylismy na USG i oni razem machali do nas tymi kulkami :)
    jak czytam o tych "pierwszych wrażeniach ciażowych" to też wszystko mi się przypomina, a teraz do pracy czas wracać, jak ten czas leci, straszne to, naprawdę

Simba, Sabina, dorbie, efcia, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    A to u nas narzeka się na policję :-D
    Hanba! ;)
    Jak sobie przypomne filmik z ta baba ktora darla ryja na policjanta, to mysle ze gdyby tutaj zrobila to samo...policjant by sie rozplakal a moze nawet popuscil...

moremi, Bliska 77, Sabina, Aasiula, efcia, Dziobak, caffe, kapturnica, Zofia8, Reni, Bozia3, peppapig, kkisia, iwcia77, Magdala, macduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja boję się... Co będzie z Kaptą jak urodzi?
    Jak urodzi dzidziulka? :)

moremi, efcia, kapturnica, Zofia8, kkisia, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    jak czytam o tych "pierwszych wrażeniach ciażowych" to też wszystko mi się przypomina, a teraz do pracy czas wracać, jak ten czas leci, straszne to, naprawdę
    Ja tez ja tez!
    Uwielbialam byc w ciazy! Z checia ogladam swoje zdjecia z tamtego okresu :)

Bliska 77, Sabina, ania.g, SolarPolar, moremi, Aasiula, efcia, caffe, kapturnica, kkisia, iwcia77, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez ja tez!
    Uwielbialam byc w ciazy! Z checia ogladam swoje zdjecia z tamtego okresu :)
    dokładnie mam to samo :-)

Simba, moremi, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Pociesz sie, ze tak dlugo moglas siedziec ;) Widzisz ze ja juz prawie od miesiaca od dzieci oderwana :-/
    Wczoraj jak pojechalam do polskiego sklepu, to tak strasznie za nimi zatesknilam, ze zamiast wrocic do firmy, pojechalam do domu (20 km w jedna strone). Nakarmilam Leona, M nakarmil Maksa, wycalowalam ich i wrocilam :) I tym sposobem zrobilam wczoraj 80 km :)

Bliska 77, Sabina, SolarPolar, moremi, Dziobak, caffe, Zofia8, kkisia, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 9848 9849 9850 9851 9852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ