35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Pociesz sie, ze tak dlugo moglas siedziec
Widzisz ze ja juz prawie od miesiaca od dzieci oderwana
Wczoraj jak pojechalam do polskiego sklepu, to tak strasznie za nimi zatesknilam, ze zamiast wrocic do firmy, pojechalam do domu (20 km w jedna strone). Nakarmilam Leona, M nakarmil Maksa, wycalowalam ich i wrocilamI tym sposobem zrobilam wczoraj 80 km
jeśli chodzi o długość siedzenia to prawda, ze starszą córką miałam tylko 16 tygodni ale coś za coś, teraz, przez cały rok otrzymuję 20% mniej pensji a zważywszy że jest nowy członek rodziny to naprawdę dużo, ostatnio na leki dla młodszej wydałam prawie 1/5 mojej obecnej pensji...dlatego pocieszam się tym, że po powrocie do pracy kasy będzie więcej ale cóż to za pocieszenie....Sabina, moremi, ania.g, caffe, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czy Wy to widzicie??? Pojawił się przycisk " nie lubię "
Ale nie da sie lubic i nie lubic jednoczesnie
Pacz! Ktos tam na gorze nas slucha
To pewnie BoziaBliska 77, Aasiula, efcia, malgos741, moremi, ania.g, kapturnica, gretka, kkisia, Arwena, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Czy Wy to widzicie??? Pojawił się przycisk " nie lubię "
Wybacz Morka, niech chciałamefcia, moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Witam, wyspana i z kawką obok
Sabina, Bliska 77, efcia, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Japierdolęjakamasakra! Chciałam kliknąć lubię, a w tym miejscu jest nie lubię. Noszkurwajegomać! Chyba mi się już nie podoba. Powinno być ostrzezenie "kliknęłaś nie lubię, czy jesteś pewna, że tego nie lubisz?".
Edit: zebralam już 4 (cztery!!!) nie lubię. Szczyt popularności. Ewka ma mniejmoremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Spoko, ale jak klikniesz lubię tam gdzie wcześniej nie lubiłaś, to pojawia się lubię. Czyli da się odkręcić.
morcia skoro jesteś juz liderem "nie lubie"to sprawdziam na twoim poscie czy sie da odkręcić no i sie da
Simba, moremi, Bliska 77, kapturnica, Aasiula, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny