35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kometa jak się czujesz bidoku?
Tak sobie myslałam niedawno, że Ty tam sama w domu.... Jakby Ci się coś stało...
Zmogło mnie. Zasnęłam. Obudziłam się zgrzana, ale to w mieszkaniu się gorąco zrobiło, a ja pod koldrą. Odpalilam wiatrak i jest dobrze, chociaż chyba mam lekko podwyższoną temp. Zjadłam trochę truskawek. Nadal mnie podbrzusze boli, ale nie aż tak żebym tabsa musiała wziąć, jakoś wytrzymam choć miłe to nie jest. No i ciągle lekkie krwawienie. Ogólnie nie mam nic energii. Leżę.
Ja chyba też dołączę do wkurwu chłopowego, bo mój jeszcze nie dzwonił od rana a ja głupia mam kompa włączonego ze Skype. Od 12 stej już powinien być wolny i mieć możliwość dzwonienia, widziałam, że osoby które są z nim powrzucaly zdjęcia znad morza godzinę temu, więc są już przy internecie, a on milczy. Jestem ciekawa jaką będzie miał wymowke. A już na bank zapomniał, że miałam mieć dzisiaj hsg. Bo chociaż smsa by przysłał. Grrr.
Powiem ci wacia, że jakby mi się coś stało to tylko matka by się jutro do mnie próbowała dodzwonić, bo wyjeżdża na weekend i mam znowu do kota jechać. Tak to jest jak się jest samej... I chłop nie dzwoni...macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurdę! Stłukłam właśnie szybę w naszej ławie. Oparlam o nią tylko nogę. To aż taka ciężka jest ta noga?! Heh. Jakoś mnie ten wypadek wogole nie wzruszył. Leży sobie szyba potłuczona, a ja mam na to wyrąbane, niech leży, ja nie wstaję.
-
nick nieaktualnyA ja wciagnelam fasolke z bula tarta Młody spagetti carbonara z brokulem wiec se mogemy pogadac z glodnymi
Co do tematu nie lubie tak samo zrobilam przed chwila Solarkowi ale klikalam wszystko co popadło zeby to zmienicanna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To niedobrze Kometka. Może daj nr na priva. Chociaż co my Ci pomożemy na odległość...
Nie masz tam nikogo? Żadnej znajomej wrazie czego?
Odpocznę, będzie dobrze. Dzięki że się martwicie. Jakoś mi raźniej. Jakby co to będę meldowac że ratunek potrzebnySabina, Zofia8, paszczakin, Magdala lubią tę wiadomość