35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Mala ale powiedz czy da sie jakos powstrzymac tego gada?
-
Ale ze co ? ze ja bolalo ? Jak dla mnie to lepiej teraz jak malutka jest nieswiadomie ,po paru min.o bolu zapomniala.Ja mialam przebite uszy jak mialm 10 lat to sie ze strach zsikalam w majtki ,a chcialm miec kolczyki bo inne dziewczynki tez mialy :-9SolarPolar wrote:A tego barbarzynstwa to nie rozumiem. Sorry Aniu.
Iwone, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTy Pogodynka Anna Maria sorry ze bede dosadna a nie bylo tak z kolczykami Małej ze to Twoje niespelnione marzenie z dziecinstwa ?
Nie jestem zwolennikiem u tak Malych dzieci
Ja mam tez kolczyki nawet z siostrzenica poszlam jak chciala ale to miala 10lat i mnie sama prosila o to ale to juz rozumiala ...
Edit a ja bylam dorosla znaczy pelnoletnia jak se zafundowalam kolczykiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:35
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ja też miałam przekluwane uszy w okolicach dziesięciu pewnie lat, nie pamiętam dobrze. W każdym razie pamiętam, że po poszlysmy z mamą na lody
że teraz to mała kobietka jestem. I ładne kolczyki złote dostałam.
Nie przemawia do mnie przebijanie uszu malutkim dziewczynkom. Wydaje mi się to fanaberią matek. Bo tak ślicznie.Arwena, Mala79, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
Kurde a czlowiek sam sie dziurawił i po uszach i po pepku
To co mi fachowiec przekłuwał to nos .Tego bym sama nie zrobiła.
I robiłysmy to lekarskimi igłami.A teraz pyk pistolecik i kolczyki sa.
Moja matka tak sie bala przekłucia ,ze dopiero sobie dała przekłuc uszy jakies 2lata temu.I to mi
A dziecku pewnei też bym dala przekłuc jakby to byla dziewczynka.Akurat mi sie podobaja drobniutkie kolczyki u malych dziewczynek.I nie am co przesadzac to nie ejst jakis chyba wielki ból.Jak uklucie komara , nic wiecej
Anna pokaz zdjecie jak mała wyglada w nowej bizuteriiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:35
Aasiula, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde a czlowiek sam sie dziurawił i po uszach i po pepku
To co mi fachowiec przekłuwał to nos .Tego bym sama nie zrobiła.
I robiłysmy to lekarskimi igłami.A teraz pyk pistolecik i kolczyki sa.
Moja matka tak sie bala przekłucia ,ze dopiero sobie dała przekłuc uszy jakies 2lata temu.I to mi
A dziecku pewnei też bym dala przekłuc jakby to byla dziewczynka.Akurat mi sie podobaja drobniutkie kolczyki u malych dziewczynek.I nie am co przesadzac to nie ejst jakis chyba wielki ból.Jak uklucie komara , nic wiecej
Anna pokaz zdjecie jak mała wyglada w nowej bizuteriiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:34
Arwena, Arwena, Mala79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mała to co Cię męczy to to Twoje choróbsko, czy coś innego?
Mam nadzieje ze to cos innego chociaz we wtorek znowu dostalam wilczy bilet do szpitala po wyjsciu od lekarza ale obiecalam sobie iz dam rade bez wizyty w tej instytucji
Wiem, wiem igram sama ze soba ale to bylo lajtowe w stosunku do innych rzutow a moze to wcale nie bylo to...
W kazdym razie sprawdzam wszelkie watki i studiuje wszystkie dotychczasowe wyniki wypisy i takie tam
ComeToMeBaby, macduska lubią tę wiadomość
-
A ja mam jakies 9dziurek w sumie w uszach i gdzie indziej i nigdy nie mialam problemu z zakazeniami itd. Mozna sie licytować na za i przeciw
Każdy robi co uważa.Wy powiedziałyście ,że nie pochwalacie i swojemu dziecku byście nie przebiły a ja że tak jak AM też.I to sie nazywa różnorodność
Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A ja mam jakies 9dziurek w sumie w uszach i gdzie indziej i nigdy nie mialam problemu z zakazeniami itd. Mozna sie licytować na za i przeciw
Każdy robi co uważa.Wy powiedziałyście ,że nie pochwalacie i swojemu dziecku byście nie przebiły a ja że tak jak AM też.I to sie nazywa różnorodność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:34
Mala79, Dziobak, ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość