35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Moja też ma przekłute uszy, od 3tygodni
Sama chciała, bo dziewczynki w przedszkolu też mają. Na nic tłumaczenie, że będzie bolało. Owszem zapłakała, mi pękło serce, ale jak wsiedliśmy do samochodu i wzięła do ręki lusterko, to pękała z dumy, że ma takie piękne
Śmiać mi się chciało, jak się krygowała przed lusterkiem
Potem wszystkim pokazywała jakie ma ładne kolczyki. Na szczęście nie działo nic, uszy nawet nie były zaczerwienione, bo żałowałam, że się zgodziłam. Teraz już nie bolą. A ona zapomina, że w ogóle ma je w uszach
Sabina, anna maria, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja jestem cierpliwa, zaczekam aż wpadniesz z Kornelią, sesesese
Dla mnie to pikus ale może dlatego ,ze mnie igła nie przerażała nigdy. I do lusterka sama sie dziurawiłam i przebijałam dziewczynom uszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 21:43
Krakonka lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jestes chuj nie matka sprawiłas małej ból
To ja też jestem, bo zaszczepilam. Myślę że igla w udo boli bardziej niż igla w ucho.
Ha.kapturnica, anna maria, Aasiula, efcia, Reni lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:To ja też jestem, bo zaszczepilam. Myślę że igla w udo boli bardziej niż igla w ucho.
Ha.anna maria, ComeToMeBaby, paszczakin, Aasiula, efcia, Reni lubią tę wiadomość
-
I jeszcze jedno pytanie mam za 100 punktów. Bo ze spacerem Was posłuchałam
Młodemu gorączka znowu wzrosła, do 38,6 wiec go schlodzilam przy kąpieli, bo i tak miałam go myć. Syropu dać nie moglam, bo on co 6h może być (dałam o 17).
Teraz położyłam go spać, pewnie za jakieś 10 min zaśnie. Śpi z reguły do trzeciej, czwartej.
Ale co w międzyczasie? Termometr mam tylko dodupny, przecież nie będę go budzić i rozbierać, zeby sprawdzić temperaturę?
A ręką na czole nie wyczuje chyba, nie mam wprawy, poza tym on jest zawsze ciepły, a ja zimno krwiste, wiec zawsze będzie wrażenie rozgrzania..
Co robić drogie Bravo?
-
anna maria wrote:dzisiaj sobie prasuje ,bo mnie ten remont wykonczy .
Wiec czeka nas remont 2pomieszczen. Ale sie doczekac nie moge kiedy juz wszystko bedzie zrobione i bede mogla wszystko poskladac i przygotowac dla Maksa
anna maria, Aasiula, Magdala, Krakonka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:I jeszcze jedno pytanie mam za 100 punktów. Bo ze spacerem Was posłuchałam
Młodemu gorączka znowu wzrosła, do 38,6 wiec go schlodzilam przy kąpieli, bo i tak miałam go myć. Syropu dać nie moglam, bo on co 6h może być (dałam o 17).
Teraz położyłam go spać, pewnie za jakieś 10 min zaśnie. Śpi z reguły do trzeciej, czwartej.
Ale co w międzyczasie? Termometr mam tylko dodupny, przecież nie będę go budzić i rozbierać, zeby sprawdzić temperaturę?
A ręką na czole nie wyczuje chyba, nie mam wprawy, poza tym on jest zawsze ciepły, a ja zimno krwiste, wiec zawsze będzie wrażenie rozgrzania..
Co robić drogie Bravo?
U mlodego czolo nie zdawalo rezultatu bo przewaznie bywalo chlodne.U niego goraczke mozna bylo poznac po policzkach i bardzo goracej szyjceWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 21:56
paszczakin lubi tę wiadomość