35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja bralam igle lekarska cyk w dziurke zakladalam kolczyk kolko i juz bylo po robocie.Taki kolczyk dezynfekowalam kilka razy dziennie (bez wyciagania kolczyka ) i kilka razy dziennie nim obracałam by sie nie zarastała na nim dziurka. Nic nie bolało , niebyło stanów zapalnych
Jak sie uszy zaleczyły to wymienialam na jakie chcialam wtedy kolczykiSolarPolar lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:a ja mam tatuaż juz chyba z 12 lat
ból byl straszny , ale głupio sie bylo wycofac
mialam iśc do poprawki ( darmowej) i nie poszlam - tym razem strach przed bólem zwyciężyłefcia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:heheh rozsmieszylas mnei z tym glukometrem
swoja droga jakim cudem nie bałam sie porodu to nie wiem
ale cesarki a w szczególności znieczulenia w plecy boje sie jaj ognia
kapturnica, macduska, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ivo piękny
Kapta, tylko uszy przekłuwa się pistoletem. Języki, nosy brwi czy pępki igłą..A nos kilka lat temu (na 30te urodzinki
) mialam przekluwany pistoletem z nasadka do przekluwania nosa.Wiec stosuja rowniez do nosa pistolet.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:35
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:ktoś kasował posty i nasza 10000 strona zrobila sie w 9999
Od razu mówię, że to nie ja.. Specjalnie Zośke zostawiłam pierwsza, a Wasza lista była dużo niżej.
To znaczy, że mogę już bez stresu wrócić do czystki, bo i tak jest przesunięte..efcia, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:a ja mam tatuaż juz chyba z 12 lat
ból byl straszny , ale głupio sie bylo wycofac
mialam iśc do poprawki ( darmowej) i nie poszlam - tym razem strach przed bólem zwyciężyłkapturnica, paszczakin, stara.krycha, efcia, anna maria, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4