X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, chyba warto było ten dzień przeżyć, pofochować. Dla takich zapewnień :) Zapomnieć mógł, faceci nie mają głowy do dat. Ale pewnie już mu się nigdy nie przytrafi :)
    Kurcze, patrz, niby pod nosem tu taki diament był, a nie trafiłam :) Może dlatego, że nigdy nie zerkałam w stronę wojskowych :) W sensie poważnego zerkania bo do mundurów mam ogromną słabość estetyczną :)
    Fajny chłop. Dobrze, że dałaś upust emocjom.
    :)

ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, a mój brat wytatuowal sobie na przedramieniu twarz swojej żony (ze zdjęcia), z datą ślubu. Śmiejemy się, że zrobił sobie ściągę ;-)

stara.krycha, Zofia8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A Ja ide spac do goscinnej sypialni , dalej mam wqrwa na chlopa
    Nie bede z nim spala dzisiaj i ch..
    Nie moge patrzeć nawet na niego wrrrrr panienka nadąsana no ja pierdole
    Dobranoc baby
    Do jutra, oby to był lepsiejszy dzien
    panienka nadąsana??że niby kto? twój małzonek ?

ComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, hehe zapewnień to ja byłam pewna takich że na pewno będzie przy mnie i będzie wspierać i że pragnie dziecka ze mną tak jak ja z nim. Doszło zapewnienie, że dla niego in vitro to nie problem i że zrobi wszystko co trzeba. Pewnie dlatego, że wśród kolegów te tematy są też poruszane więc jest osłuchany z tematem. No i dobrze.
    Że klejnot :-) no, trzeba przyznać, że ma poukładane w głowie. Każdy kto go poznaje mówi mi, że jak na swój wiek jest bardzo dojrzały i odpowiedzialny, więc mam skarb w domu. Zgadzam się. Niezależnie czy ma mundur czy nie ;-) ale widziałam go parę razy w mundurze polowym i muszę przyznać, że mu do twarzy, tym bardziej że ma ładną sylwetkę. Śmiesznie wyglądają takie małe karakany w mundurach. Ja mojego jeszcze w wyjściowym nie widziałam, ale to już niedługo :-D

Krakonka, Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro rano mam plan się przejść, tak jak dzisiaj, bo rano jest znośnie jeszcze. Popołudniu dzisiaj jechałam autobusem, bo na polu było jak na Saharze. W autobusie nie lepiej, bo znów zamiast 7 minut, to jechałam w obie strony 37... Małgośka dawała czadu. W dodatku 3 wózki jechały, więc ciasno było.

U nas truskawki po 3 zeta. Szkoda, że nie lubię przetworzonych. Musze się najeść na zapas :)
    Mam nadzieję na tanie maliny, porzeczki, wiśnie i śliwki. Albo przynajmniej któreś z nich. Będę robiła sok, galaretkę, konfitury i powidła. Mam już nazbierane butelki od bobofrutów i słoiczki po przecierach pudliszek. Lubię małe porcje przetworów robić :)

ComeToMeBaby, efcia, macduska, Aasiula, ania.g, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Czy Asiula testowała?
    Z tego, co widziałam dzisiaj mogła z powodzeniem.
    Ja testuję nawet, jak nie ma szans, bo pod koniec cyklu zawsze napięcie sięga zenitu i robię karczemne awantury wszystkim. Z testem zdrowiej :)
    Nie wiadomo, ale coś zaczęła dzisiaj kręcić, że miała nam coś powiedzieć, a potem, że weekend się zbliża ;-) a wykres to schowała niby bo taki płaski ;-) skandal.

Krakonka, efcia, kapturnica, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać dobra z Ciebie kobiałka, Kometa, bo masz faceta-karmę :)
    U mnie na odwrót :P Źle postępowałam za młodu to mi los zesłał dwóch okropnych mężów :) Może zaliczy ich na poczet czyśća i jeszcze dostanie mi się jakiś trzeci, superowy ;P

ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nie wiadomo, ale coś zaczęła dzisiaj kręcić, że miała nam coś powiedzieć, a potem, że weekend się zbliża ;-) a wykres to schowała niby bo taki płaski ;-) skandal.

Skandal.

ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, bardzo fajnie. Takie przetwory na raz :-)

Krakonka lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Widać dobra z Ciebie kobiałka, Kometa, bo masz faceta-karmę :)
    U mnie na odwrót :P Źle postępowałam za młodu to mi los zesłał dwóch okropnych mężów :) Może zaliczy ich na poczet czyśća i jeszcze dostanie mi się jakiś trzeci, superowy ;P
    Hehe no jakaś tam najgorsza nie jestem. Ale uważam od samego początku, że tego chłopa to w nagrodę od życia dostałam. I od początku wiem, że to ten właściwy. Może tak miało być. I dobrze.

A u ciebie... Hmm. Przyjdą dobre dni, jesteś waleczna. Życie ci się zrewanzuje, będzie dobrze.

Krakonka, macduska, Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać. Wezmę coś na ból głowy bo nie chcę się obudzić z globusem, a potem do spania... Nadal boli i nadal krwawię. Dobranoc.

Krakonka, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja widze ostatni z godz 13 z dnia dzisiejszego..zastanawiam sie co ma Panda wspolnego z ninja :-O?
    Panda robiła dzisiaj porządki z przyjaciółkami z forum. Być może Morka jak ja została przez nią usunięta + "nie lubię" forumowe i Morka się wściekła.

kapturnica, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Misku zaspalas ;)

efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja uwielbiam remonty. Nawet zapach tego kurzu, wilgoci, różnych mas budowlanych. Po prostu kocham :)
    Tylko za robolami nie przepadam, wolalabym zrobić sama. Ale nie podejmę się skuwania płytek. I nie lubię malowania sufitów.
    Skrycie marzę o budowie domu, od fundamentów. Wiem, że to zazwyczaj udręka, ale ja przepadam za grzebaniem za informacjami o różnych rozwiązaniach konstrukcyjnych, dobieraniem materiałów, planowaniem, dostosowywaniem itp.
    U mnie fachowca(robola) mam swojego ;)

Krakonka, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry lub nie bry.A ja mam wkurwa jak okret!! Zamiast cukier spadac to dzis wyjebany w kosmos 104! Oki wstalam duzo wczesniej bo przed 6ta ale kurwa no po 18jednostkach to przynajmniej przyzwoicie powinien sie trzymac ponizej 100 .
    Chyba ,ze wpl na cukier ma choroba..OO!! Teraz cos mi tak przeszlo przez mysl bo gardlo nakurwia dalej i smarkam ...
    Czuwaj!!
    Edit. Juz wiem! Wszelkie infekcje podnosza cukier w org.To mam winowajce dzisiejszego skoku!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 06:24

Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Kapta, na pewno przy infekcji jest wyższy cukier

U mnie znowu jakieś sny... Pewnie dlatego, że mam plamienia, co mnie stresuje, a i jedna i druga gin mówiła, że mogą być i tylko krwawienie ma mnie niepokoić. Ale jak się nie martwić jak boję się, że się rozkręci.

kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:31

macduska, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Milego piateczku wszystkim. :-)

Asiula wspolczuje, ale jak mus jest sie wkurwic to co zrobisz. Niech Cie jutro ladnie przeprosi.

U nas nareszcie slonecznie I cieplo. I taki zapowiadaja weekend.
    Postaral sie szybciej :)
    Przylazł do mnie do sypialni i mnie długo przepraszał :)
    I dzien doberek w ogóle :)
    PIĄTEK dzisiaj !!!!! ;D

macduska, stara.krycha, SolarPolar, Krakonka, Bliska 77, kkisia, efcia, gretka, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, Magdala, Arwena, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.

Miłego piąteczku!

Dorbie - nic się nie rozkręci, spokojnie.

Kapta kiedy idziesz do diabetologa?

Panda??? To była jakaś Panda?? Chyba bardzo dawno.

Kometa jak się czujesz?

Krakonka - to ja odwrotnie, właśnie głównie z truskawek robię dżemy! U nas nas skupie po 2 zeta szypułkowane. Strasznie tanie.

Asiula coś kręci z tym wykresem.

Mi się blister tabsów skończył. Brzuch mnie boli. Nie lubię.
    Dzisiaj zaczynam ostatni.

Misiek zaspał albo z głodu nie ma siły nic napisać! Miiiisiek żyjesz?

Jak mi się wstawać nie chce!

Aasiula, Krakonka, kkisia, Sabina, efcia, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie spokojnie bedzie dobrze <3

ComeToMeBaby, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość

‹‹ 9894 9895 9896 9897 9898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ