35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa, chyba warto było ten dzień przeżyć, pofochować. Dla takich zapewnień
Zapomnieć mógł, faceci nie mają głowy do dat. Ale pewnie już mu się nigdy nie przytrafi
Kurcze, patrz, niby pod nosem tu taki diament był, a nie trafiłamMoże dlatego, że nigdy nie zerkałam w stronę wojskowych
W sensie poważnego zerkania bo do mundurów mam ogromną słabość estetyczną
Fajny chłop. Dobrze, że dałaś upust emocjom.
ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyAasiula wrote:A Ja ide spac do goscinnej sypialni , dalej mam wqrwa na chlopa
Nie bede z nim spala dzisiaj i ch..
Nie moge patrzeć nawet na niego wrrrrr panienka nadąsana no ja pierdole
Dobranoc baby
Do jutra, oby to był lepsiejszy dzienComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Krakonka, hehe zapewnień to ja byłam pewna takich że na pewno będzie przy mnie i będzie wspierać i że pragnie dziecka ze mną tak jak ja z nim. Doszło zapewnienie, że dla niego in vitro to nie problem i że zrobi wszystko co trzeba. Pewnie dlatego, że wśród kolegów te tematy są też poruszane więc jest osłuchany z tematem. No i dobrze.
Że klejnotno, trzeba przyznać, że ma poukładane w głowie. Każdy kto go poznaje mówi mi, że jak na swój wiek jest bardzo dojrzały i odpowiedzialny, więc mam skarb w domu. Zgadzam się. Niezależnie czy ma mundur czy nie
ale widziałam go parę razy w mundurze polowym i muszę przyznać, że mu do twarzy, tym bardziej że ma ładną sylwetkę. Śmiesznie wyglądają takie małe karakany w mundurach. Ja mojego jeszcze w wyjściowym nie widziałam, ale to już niedługo
Krakonka, Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość
-
Jutro rano mam plan się przejść, tak jak dzisiaj, bo rano jest znośnie jeszcze. Popołudniu dzisiaj jechałam autobusem, bo na polu było jak na Saharze. W autobusie nie lepiej, bo znów zamiast 7 minut, to jechałam w obie strony 37... Małgośka dawała czadu. W dodatku 3 wózki jechały, więc ciasno było.
U nas truskawki po 3 zeta. Szkoda, że nie lubię przetworzonych. Musze się najeść na zapas
Mam nadzieję na tanie maliny, porzeczki, wiśnie i śliwki. Albo przynajmniej któreś z nich. Będę robiła sok, galaretkę, konfitury i powidła. Mam już nazbierane butelki od bobofrutów i słoiczki po przecierach pudliszek. Lubię małe porcje przetworów robićComeToMeBaby, efcia, macduska, Aasiula, ania.g, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Czy Asiula testowała?
Z tego, co widziałam dzisiaj mogła z powodzeniem.
Ja testuję nawet, jak nie ma szans, bo pod koniec cyklu zawsze napięcie sięga zenitu i robię karczemne awantury wszystkim. Z testem zdrowieja wykres to schowała niby bo taki płaski
skandal.
Krakonka, efcia, kapturnica, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość
-
Widać dobra z Ciebie kobiałka, Kometa, bo masz faceta-karmę
U mnie na odwrótŹle postępowałam za młodu to mi los zesłał dwóch okropnych mężów
Może zaliczy ich na poczet czyśća i jeszcze dostanie mi się jakiś trzeci, superowy ;P
ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:Nie wiadomo, ale coś zaczęła dzisiaj kręcić, że miała nam coś powiedzieć, a potem, że weekend się zbliża
a wykres to schowała niby bo taki płaski
skandal.
Skandal.ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Widać dobra z Ciebie kobiałka, Kometa, bo masz faceta-karmę
U mnie na odwrótŹle postępowałam za młodu to mi los zesłał dwóch okropnych mężów
Może zaliczy ich na poczet czyśća i jeszcze dostanie mi się jakiś trzeci, superowy ;P
A u ciebie... Hmm. Przyjdą dobre dni, jesteś waleczna. Życie ci się zrewanzuje, będzie dobrze.Krakonka, macduska, Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja widze ostatni z godz 13 z dnia dzisiejszego..zastanawiam sie co ma Panda wspolnego z ninja
?
kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Ja uwielbiam remonty. Nawet zapach tego kurzu, wilgoci, różnych mas budowlanych. Po prostu kocham
Tylko za robolami nie przepadam, wolalabym zrobić sama. Ale nie podejmę się skuwania płytek. I nie lubię malowania sufitów.
Skrycie marzę o budowie domu, od fundamentów. Wiem, że to zazwyczaj udręka, ale ja przepadam za grzebaniem za informacjami o różnych rozwiązaniach konstrukcyjnych, dobieraniem materiałów, planowaniem, dostosowywaniem itp.Krakonka, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dzien bry lub nie bry.A ja mam wkurwa jak okret!! Zamiast cukier spadac to dzis wyjebany w kosmos 104! Oki wstalam duzo wczesniej bo przed 6ta ale kurwa no po 18jednostkach to przynajmniej przyzwoicie powinien sie trzymac ponizej 100 .
Chyba ,ze wpl na cukier ma choroba..OO!! Teraz cos mi tak przeszlo przez mysl bo gardlo nakurwia dalej i smarkam ...
Czuwaj!!
Edit. Juz wiem! Wszelkie infekcje podnosza cukier w org.To mam winowajce dzisiejszego skoku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 06:24
Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Kapta, na pewno przy infekcji jest wyższy cukier
U mnie znowu jakieś sny... Pewnie dlatego, że mam plamienia, co mnie stresuje, a i jedna i druga gin mówiła, że mogą być i tylko krwawienie ma mnie niepokoić. Ale jak się nie martwić jak boję się, że się rozkręci.kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Milego piateczku wszystkim.
Asiula wspolczuje, ale jak mus jest sie wkurwic to co zrobisz. Niech Cie jutro ladnie przeprosi.
U nas nareszcie slonecznie I cieplo. I taki zapowiadaja weekend.
Przylazł do mnie do sypialni i mnie długo przepraszał
I dzien doberek w ogóle
PIĄTEK dzisiaj !!!!!macduska, stara.krycha, SolarPolar, Krakonka, Bliska 77, kkisia, efcia, gretka, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, Magdala, Arwena, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry.
Miłego piąteczku!
Dorbie - nic się nie rozkręci, spokojnie.
Kapta kiedy idziesz do diabetologa?
Panda??? To była jakaś Panda?? Chyba bardzo dawno.
Kometa jak się czujesz?
Krakonka - to ja odwrotnie, właśnie głównie z truskawek robię dżemy! U nas nas skupie po 2 zeta szypułkowane. Strasznie tanie.
Asiula coś kręci z tym wykresem.
Mi się blister tabsów skończył. Brzuch mnie boli. Nie lubię.
Dzisiaj zaczynam ostatni.
Misiek zaspał albo z głodu nie ma siły nic napisać! Miiiisiek żyjesz?
Jak mi się wstawać nie chce!
Aasiula, Krakonka, kkisia, Sabina, efcia, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość