X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, chyba warto było ten dzień przeżyć, pofochować. Dla takich zapewnień :) Zapomnieć mógł, faceci nie mają głowy do dat. Ale pewnie już mu się nigdy nie przytrafi :)
    Kurcze, patrz, niby pod nosem tu taki diament był, a nie trafiłam :) Może dlatego, że nigdy nie zerkałam w stronę wojskowych :) W sensie poważnego zerkania bo do mundurów mam ogromną słabość estetyczną :)
    Fajny chłop. Dobrze, że dałaś upust emocjom.
    :)

ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, a mój brat wytatuowal sobie na przedramieniu twarz swojej żony (ze zdjęcia), z datą ślubu. Śmiejemy się, że zrobił sobie ściągę ;-)

nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A Ja ide spac do goscinnej sypialni , dalej mam wqrwa na chlopa
    Nie bede z nim spala dzisiaj i ch..
    Nie moge patrzeć nawet na niego wrrrrr panienka nadąsana no ja pierdole
    Dobranoc baby
    Do jutra, oby to był lepsiejszy dzien
    panienka nadąsana??że niby kto? twój małzonek ?

ComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, hehe zapewnień to ja byłam pewna takich że na pewno będzie przy mnie i będzie wspierać i że pragnie dziecka ze mną tak jak ja z nim. Doszło zapewnienie, że dla niego in vitro to nie problem i że zrobi wszystko co trzeba. Pewnie dlatego, że wśród kolegów te tematy są też poruszane więc jest osłuchany z tematem. No i dobrze.
    Że klejnot :-) no, trzeba przyznać, że ma poukładane w głowie. Każdy kto go poznaje mówi mi, że jak na swój wiek jest bardzo dojrzały i odpowiedzialny, więc mam skarb w domu. Zgadzam się. Niezależnie czy ma mundur czy nie ;-) ale widziałam go parę razy w mundurze polowym i muszę przyznać, że mu do twarzy, tym bardziej że ma ładną sylwetkę. Śmiesznie wyglądają takie małe karakany w mundurach. Ja mojego jeszcze w wyjściowym nie widziałam, ale to już niedługo :-D

Krakonka, Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro rano mam plan się przejść, tak jak dzisiaj, bo rano jest znośnie jeszcze. Popołudniu dzisiaj jechałam autobusem, bo na polu było jak na Saharze. W autobusie nie lepiej, bo znów zamiast 7 minut, to jechałam w obie strony 37... Małgośka dawała czadu. W dodatku 3 wózki jechały, więc ciasno było.

U nas truskawki po 3 zeta. Szkoda, że nie lubię przetworzonych. Musze się najeść na zapas :)
    Mam nadzieję na tanie maliny, porzeczki, wiśnie i śliwki. Albo przynajmniej któreś z nich. Będę robiła sok, galaretkę, konfitury i powidła. Mam już nazbierane butelki od bobofrutów i słoiczki po przecierach pudliszek. Lubię małe porcje przetworów robić :)

ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, ania.g, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Czy Asiula testowała?
    Z tego, co widziałam dzisiaj mogła z powodzeniem.
    Ja testuję nawet, jak nie ma szans, bo pod koniec cyklu zawsze napięcie sięga zenitu i robię karczemne awantury wszystkim. Z testem zdrowiej :)
    Nie wiadomo, ale coś zaczęła dzisiaj kręcić, że miała nam coś powiedzieć, a potem, że weekend się zbliża ;-) a wykres to schowała niby bo taki płaski ;-) skandal.

Krakonka, efcia, kapturnica, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać dobra z Ciebie kobiałka, Kometa, bo masz faceta-karmę :)
    U mnie na odwrót :P Źle postępowałam za młodu to mi los zesłał dwóch okropnych mężów :) Może zaliczy ich na poczet czyśća i jeszcze dostanie mi się jakiś trzeci, superowy ;P

ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nie wiadomo, ale coś zaczęła dzisiaj kręcić, że miała nam coś powiedzieć, a potem, że weekend się zbliża ;-) a wykres to schowała niby bo taki płaski ;-) skandal.

Skandal.

ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, bardzo fajnie. Takie przetwory na raz :-)

Krakonka lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Widać dobra z Ciebie kobiałka, Kometa, bo masz faceta-karmę :)
    U mnie na odwrót :P Źle postępowałam za młodu to mi los zesłał dwóch okropnych mężów :) Może zaliczy ich na poczet czyśća i jeszcze dostanie mi się jakiś trzeci, superowy ;P
    Hehe no jakaś tam najgorsza nie jestem. Ale uważam od samego początku, że tego chłopa to w nagrodę od życia dostałam. I od początku wiem, że to ten właściwy. Może tak miało być. I dobrze.

A u ciebie... Hmm. Przyjdą dobre dni, jesteś waleczna. Życie ci się zrewanzuje, będzie dobrze.

Krakonka, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać. Wezmę coś na ból głowy bo nie chcę się obudzić z globusem, a potem do spania... Nadal boli i nadal krwawię. Dobranoc.

Krakonka, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja widze ostatni z godz 13 z dnia dzisiejszego..zastanawiam sie co ma Panda wspolnego z ninja :-O?
    Panda robiła dzisiaj porządki z przyjaciółkami z forum. Być może Morka jak ja została przez nią usunięta + "nie lubię" forumowe i Morka się wściekła.

kapturnica, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Misku zaspalas ;)

efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja uwielbiam remonty. Nawet zapach tego kurzu, wilgoci, różnych mas budowlanych. Po prostu kocham :)
    Tylko za robolami nie przepadam, wolalabym zrobić sama. Ale nie podejmę się skuwania płytek. I nie lubię malowania sufitów.
    Skrycie marzę o budowie domu, od fundamentów. Wiem, że to zazwyczaj udręka, ale ja przepadam za grzebaniem za informacjami o różnych rozwiązaniach konstrukcyjnych, dobieraniem materiałów, planowaniem, dostosowywaniem itp.
    U mnie fachowca(robola) mam swojego ;)

Krakonka, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry lub nie bry.A ja mam wkurwa jak okret!! Zamiast cukier spadac to dzis wyjebany w kosmos 104! Oki wstalam duzo wczesniej bo przed 6ta ale kurwa no po 18jednostkach to przynajmniej przyzwoicie powinien sie trzymac ponizej 100 .
    Chyba ,ze wpl na cukier ma choroba..OO!! Teraz cos mi tak przeszlo przez mysl bo gardlo nakurwia dalej i smarkam ...
    Czuwaj!!
    Edit. Juz wiem! Wszelkie infekcje podnosza cukier w org.To mam winowajce dzisiejszego skoku!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 06:24

nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Kapta, na pewno przy infekcji jest wyższy cukier

U mnie znowu jakieś sny... Pewnie dlatego, że mam plamienia, co mnie stresuje, a i jedna i druga gin mówiła, że mogą być i tylko krwawienie ma mnie niepokoić. Ale jak się nie martwić jak boję się, że się rozkręci.

kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:31

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Milego piateczku wszystkim. :-)

Asiula wspolczuje, ale jak mus jest sie wkurwic to co zrobisz. Niech Cie jutro ladnie przeprosi.

U nas nareszcie slonecznie I cieplo. I taki zapowiadaja weekend.
    Postaral sie szybciej :)
    Przylazł do mnie do sypialni i mnie długo przepraszał :)
    I dzien doberek w ogóle :)
    PIĄTEK dzisiaj !!!!! ;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Krakonka, Bliska 77, nick nieaktualny, efcia, gretka, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, Magdala, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.

Miłego piąteczku!

Dorbie - nic się nie rozkręci, spokojnie.

Kapta kiedy idziesz do diabetologa?

Panda??? To była jakaś Panda?? Chyba bardzo dawno.

Kometa jak się czujesz?

Krakonka - to ja odwrotnie, właśnie głównie z truskawek robię dżemy! U nas nas skupie po 2 zeta szypułkowane. Strasznie tanie.

Asiula coś kręci z tym wykresem.

Mi się blister tabsów skończył. Brzuch mnie boli. Nie lubię.
    Dzisiaj zaczynam ostatni.

Misiek zaspał albo z głodu nie ma siły nic napisać! Miiiisiek żyjesz?

Jak mi się wstawać nie chce!

Aasiula, Krakonka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie spokojnie bedzie dobrze <3

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 9894 9895 9896 9897 9898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ