35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A jak robisz? Z normalnym cukrem? Żelującym? Z jakimiś dodatkami?
Może bym się pokusiła o jakąś małą porcję... Tylko wydaje mi się, że same truskawki to tak nudno. Może z kawałkami cytryn, albo innymi owocami?
Ze zwykłym cukrem i żelfixem 3 w 1. Mam pewność ze się nie zepsują, a zelfix nie ma w składzie benzoesanu sodu.
Robię normalne, czasem z nutą imbiru, cytryny, rabarbaru, mięty...
Zależy co mi fantazja podpowie.
Mój Pierworodny pożre każdy truskawkowy.efcia, Krakonka, Aasiula, dorbie, Magdala, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ale po co ktoś by miał tu obcy (no bo jak się nie odzywał pół roku to już obcy) siedzieć i czytać zza krzaka? To bardzo nieładnie. To jakby siedzieć w kawiarni przy stoliku obok i podsłuchiwać. Taki ktoś musi się nudzić i nie mieć przyjaciół chyba. Nic, tylko współczuć.
Bliska 77, Reni, stara.krycha, kkisia, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Kapta
Dorbie
Morka
Krakonka jajko jest pekniete?
A tak w ogóle to ja chce iść spać. Piję 2 kawę i nadal schodzą mi się oczy.efcia, kapturnica, gretka, Aasiula, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, dorbie, Magdala, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie jest najlepiej....ciągnący się remont, złe wieści z psem....jest wycofana i należy dać jej spokój.....
w życiu różnie sie układa i dlatego też ja byłam nieobecna przez dłuższy czas, rozumiem to doskonaleBozia3, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ze zwykłym cukrem i żelfixem 3 w 1. Mam pewność ze się nie zepsują, a zelfix nie ma w składzie benzoesanu sodu.
Robię normalne, czasem z nutą imbiru, cytryny, rabarbaru, mięty...
Zależy co mi fantazja podpowie.
Mój Pierworodny pożre każdy truskawkowy.macduska lubi tę wiadomość
-
We wtorek ideM do diabeto. Ale jak widze na watku cukrzycowke to tam dziewczyny maja naprawde skoki nie raz cukru..To moja 100 to pan piklus przy 140
Asiula gardlo boli ale jakby mniej.Chyba prenalen tabsy na przeziebienie i grypsko cos dzialajaSabina, Bliska 77, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, ola_35, dorbie, Bozia3, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bo taka sytuacja, gdy ktoś nie bierze udziału w dyskusji na forum, część użytkowniczek w ogóle tej osoby nie zna, a osoba ta przychodzi na forum, żeby tylko wstawiać nielajki (bo lajki widać, więc wiadomo by było, że ktoś czyta, gdyby dawał) jest niezgodna z dobrymi obyczajami i można to zgłosić do admina.
Ja tam nie oskarżam nikogo imiennie, ale Moremi znam, czemu miałabym jej nie wierzyć? I jestem gotowa udzielić jej wsparcia, jeśli poczuła się urażona działaniem kogoś, kogo nie znam.Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Zofia8, Magdala, kkisia, beates lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Nie. Za to jeżeli ktoś kliknie "lubię", to dostajesz powiadomienie. Mnie zdziwilo, ze zobaczyłam nieznany awatar. Po sprawdzeniu pod postem Pandy nie było, a odlubić mozna w jeden sposób. Wszystko się zbiegło w czasie z masowym wzrostem " nie lubię " na forum.
Dlatego mam nadzieję, że ktoś pójdzie po rozum do głowy i ujawni tych nielubiących, bo tak to faktycznie można siedzieć i dla kaprysu hejtować wybraną osobę. W przypadku działań Pandy hejt jest właściwym określeniem.
może ujawnią tą funckję - na pewno będzie to zdrowsze i byłoby tak od początku.Dobrze, że przynajmniej ustawili tak, że raz tylko można kliknąćefcia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Bo taka sytuacja, gdy ktoś nie bierze udziału w dyskusji na forum, część użytkowniczek w ogóle tej osoby nie zna, a osoba ta przychodzi na forum, żeby tylko wstawiać nielajki (bo lajki widać, więc wiadomo by było, że ktoś czyta, gdyby dawał) jest niezgodna z dobrymi obyczajami i można to zgłosić do admina.
Ja tam nie oskarżam nikogo imiennie, ale Moremi znam, czemu miałabym jej nie wierzyć? I jestem gotowa udzielić jej wsparcia, jeśli poczuła się urażona działaniem kogoś, kogo nie znam.Bliska 77, Arwena, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Bo taka sytuacja, gdy ktoś nie bierze udziału w dyskusji na forum, część użytkowniczek w ogóle tej osoby nie zna, a osoba ta przychodzi na forum, żeby tylko wstawiać nielajki (bo lajki widać, więc wiadomo by było, że ktoś czyta, gdyby dawał) jest niezgodna z dobrymi obyczajami i można to zgłosić do admina.
Ja tam nie oskarżam nikogo imiennie, ale Moremi znam, czemu miałabym jej nie wierzyć? I jestem gotowa udzielić jej wsparcia, jeśli poczuła się urażona działaniem kogoś, kogo nie znam.macduska lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bo jest to forum otwarte. Nie trzeba się nawet logować, żeby czytać wszystko, co tu piszemy. Nie każdy ma ochotę brać udział w dyskusji ze wszystkimi - i być może czyta tylko niektóre wpisy - np. z sentymentu. Każdy ma do tego prawo - jeśli tak lubi. Pojawiło się wiele nowych osób, forum jest dynamiczne - trudno, żeby lubić wszystkich....
Zgadzam się. Jestem świadoma, że wiele osób może nasze wypowiedzi czytać nie odzywając się. Bozia, to jasne, że można kogoś nie lubić.
Ale mnie chodzi o sytuację, kiedy ktoś biernie czyta i tylko wali nielajki. prawo ma, jasne. Ale czy to się mieści w dobrych obyczajach?
Sabina, gretka, macduska, ComeToMeBaby, Zofia8, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Sabina wrote:My też takie robimy, w ilościach hurtowych
A i uwielbiam ostatnio truskawkowy z rabarbarem.Pycha!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 08:20
efcia, Sabina, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Magda*, Bozia3, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, odniosę sie do "lajków" i "nielajków", wyluzujcie, powaga, powiem tak, życie jest zbyt krótkie żeby rozdzielać każdy włos na czworo, dajcie już spokój, cieszmy sie tym co mamy, tym do czego dążymy i cieszmy się sukcesami innych i wspierajmy się wzajemnie, po co to ciągłe udowadnianie i oskarżanie, wiadomo, ze nie da sie tak żeby każdy każdego lubił, też uważam, że zasady oceniania postów powinny działać jednakowo w obie strony i powinno być widoczne kto daje "nielajki" ale chyba nie to jest najważniejsze na tym forum, prawda??????
efcia, kapturnica, macduska, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, Zofia8, Magda*, Bozia3, Magdala, stara.krycha, kkisia, gosia7122, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale Pandę zna tu wiele osób....daj spokój
Ja jej nie znam, Moremi znam. Rozumiem, ze masz powody, by brać ją w obronę. Chociaż nikogo nie oskarżyłam imiennie o nic. Ja mam swoje powody, żeby wspierać Moremi.
Ale ok, daję spokój.
kapturnica, Sabina, gretka, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Natka_79, Zofia8, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bliska 77 wrote:dziewczyny, odniosę sie do "lajków" i "nielajków", wyluzujcie, powaga, powiem tak, życie jest zbyt krótkie żeby rozdzielać każdy włos na czworo, dajcie już spokój, cieszmy sie tym co mamy, tym do czego dążymy i cieszmy się sukcesami innych i wspierajmy się wzajemnie, po co to ciągłe udowadnianie i oskarżanie, wiadomo, ze nie da sie tak żeby każdy każdego lubił, też uważam, że zasady oceniania postów powinny działać jednakowo w obie strony i powinno być widoczne kto daje "nielajki" ale chyba nie to jest najważniejsze na tym forum, prawda??????
Teraz mam to w odwłoku
Bliska 77, Sabina, Aasiula, Reni, Bozia3, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Nie jakaś - ale nasza koleżanka forumowa. Była prawie od początku, mieszka w Australii i wciąż jest na ovu, choć wycofała się z forum - podobnie jak Bursztyn.
Dla mnie jakaś, nie znam człowieka.
I uważam, że postępuje nieładnie. Podzielam zdanie Krakonki w tym temacie.Sabina, kapturnica, Krakonka, gretka, Aasiula, ComeToMeBaby, Natka_79, Zofia8, Magdala, kkisia, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny