35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Znalazłam taki sposób na truskawki. Bardzo mi się podoba, bo szybki i może owoce nie będą takie rozciapciane.
"Truskawki umyć, usunąć szypułki. Owoce rozdrobnić na kawałki, następnie połączyć z 500g cukru żelującego. Odstawić na 3-4 godziny w przykrytym naczyniu. Po tym czasie doprowadzić do wrzenia ciągle mieszając i gotować przez 3 minuty. Gorącymi konfiturami napełnić słoiczki i natychmiast je zamknąć."
Tylko zastanawiam się, jak z trwalością.
Spróbuję dwa sposoby i się zobaczyComeToMeBaby, efcia, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ale mnie jeden facet wkurwia. Parę razy dzwonił na numer mój służbowy, który mam od stycznia. Zawsze pyta o jakąś Olę. Najpierw mówiłam mu, że to pomyłka, potem tlumaczylam że jeśli nawet kiedyś jakaś Ola posiadała ten numer to już go nie posiada. Zapisałam sobie nawet ten numer w kontaktach. Jak znowu zadzwonił to odebrał mój m grzecznie panu tłumacząc, że żadna Ola nie odbierze tego telefonu co już ja mu tlumaczylam wcześniej i żeby nie dzwonil na ten numer w sprawie Oli.
Minął tydzień czy dwa, zadzwonił przed chwilą z innego numeru,znowu pytał o Olę. Powiedziałam cierpliwie, że pomyłka. Przeprosił i się rozlączył. Za pół minuty znowu dzwoni, ja znowu odbieram, przedstawiam się, rozłączył się. Chyba zablokuję ten numer. Ile razy można kolesiowi tłumaczyć.Sabina, ania.g, Aasiula, Bliska 77, efcia, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
O kurdę Reni. Wkurzające jest to jak się takie kluczyki sprzysięgną przeciwko tobie, żeby ci popsuć poranek. Cóż, zdarza się. Weź to na humor, to zawsze rozładowuje atmosferę. Co zrobisz jak nic nie zrobisz. A co do szefowej... Też się spóźniła
efcia lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ale mnie jeden facet wkurwia. Parę razy dzwonił na numer mój służbowy, który mam od stycznia. Zawsze pyta o jakąś Olę. Najpierw mówiłam mu, że to pomyłka, potem tlumaczylam że jeśli nawet kiedyś jakaś Ola posiadała ten numer to już go nie posiada. Zapisałam sobie nawet ten numer w kontaktach. Jak znowu zadzwonił to odebrał mój m grzecznie panu tłumacząc, że żadna Ola nie odbierze tego telefonu co już ja mu tlumaczylam wcześniej i żeby nie dzwonil na ten numer w sprawie Oli.
Minął tydzień czy dwa, zadzwonił przed chwilą z innego numeru,znowu pytał o Olę. Powiedziałam cierpliwie, że pomyłka. Przeprosił i się rozlączył. Za pół minuty znowu dzwoni, ja znowu odbieram, przedstawiam się, rozłączył się. Chyba zablokuję ten numer. Ile razy można kolesiowi tłumaczyć.ComeToMeBaby, Aasiula, Bozia3, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyPo rozmowie z mamą (a raczej jej monologu) na tematy polityczne dostałam migreny...
Mam wrażenie jakby mi ktoś śruby wkręcał u podstawy czaszki.
Tyle miałam energii z rana a teraz dupa...
Sabina, ania.g, Krakonka, paszczakin, Simba, kapturnica, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ania, to jak dzwoni po pijaku to chyba nie ma szans by zaprzestała. Bo napije się, bierze ją na sentymenty i wybiera stary numer do Beatki w telefonie. Dopóki nie usunie numeru z telefonu będzie tak po pijaku dzwonić.
Ten mój to facet w średnim wieku, trochę taki fkegmatyczny, nie sądzę, żeby robił to złośliwie. On chyba mi nie wierzy, że to nie jest numer Oli. Chyba myśli, że Ola się przed nim ukrywa. Kto wie hyhyhySabina, ania.g, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morka
No oć, oć. Przecież nie możesz nas tylko podczytywaćtak zza krzaków? Napisz lepiej jak tam twój brzucho
I bym chciała zobaczyć marynarski suwaczek i kapitański avatar...
Oć, oć!ania.g, Sabina, gretka, Aasiula, Zofia8, Magda*, efcia, paszczakin, Natka_79, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ania, to jak dzwoni po pijaku to chyba nie ma szans by zaprzestała. Bo napije się, bierze ją na sentymenty i wybiera stary numer do Beatki w telefonie. Dopóki nie usunie numeru z telefonu będzie tak po pijaku dzwonić.
Ten mój to facet w średnim wieku, trochę taki fkegmatyczny, nie sądzę, żeby robił to złośliwie. On chyba mi nie wierzy, że to nie jest numer Oli. Chyba myśli, że Ola się przed nim ukrywa. Kto wie hyhyhyComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:No właśnie od jakiegoś czasu mam nowy numer i spokój od Beatki
u mnie zmiana numeru firmowego nie wchodzi w rachubę, tym bardziej że upolowalam sobie całkiem ładny numer. Nie złoty czy tam jak się nazywają ale też ładny. Mam go wszędzie podanego. Prościej mi będzie zablokować tego faceta niż zmieniać numer, tym bardziej że przez jednego nieogarniętego gościa nie będę firmy na głowie stawiała. Jak to się będzie powtarzać to się zainteresuję procedurą blokady.
-
ania.g wrote:O i właśnie mi się tycło nie lubię w poście Komety, a chciałam tylko cofnąć się o stronę i chyba też mam grube paluchy...
hehehe
Luzik
Mogę ci podpowiedzieć, że jak kliknie ci się przypadkiem nielajk to możesz go anulować klikając na tym samym poście lajka. Autor postu nie widzi nielajkow, pojawiają się one mu tylko pod awatarem. Jak anulujesz nielajka to przy poście znika, ale chyba przy awatarze nie. Nie przejmuj się. -
Dlaczego u mnie jest tak, że wykres swoje, a moni i leki swoje?
Poprzednio, owszem, kiepsko mierzyłam, ale dopiero pod koniec. Na początku się starałam. Mimo to wykres wyznaczył mi owilację kiedy indziej niż zaznaczyłam pregnyl.
Teraz to samo, a mierzę bardzo konsekwentnie, codziennie o 5 rano. Jakaś niebieska kropka tam jest, a ovitrelle jest zaznaczone kiedy indziej. Dzisiaj powinnam pęknąć. Nawet idę wieczorem do ginki, żeby sprawdzić dokładniej czy pęka bliżej 36h czy 48h.
Ale co z tym wykresem?ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:O
u mnie zmiana numeru firmowego nie wchodzi w rachubę, tym bardziej że upolowalam sobie całkiem ładny numer. Nie złoty czy tam jak się nazywają ale też ładny. Mam go wszędzie podanego. Prościej mi będzie zablokować tego faceta niż zmieniać numer, tym bardziej że przez jednego nieogarniętego gościa nie będę firmy na głowie stawiała. Jak to się będzie powtarzać to się zainteresuję procedurą blokady.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Krakonka, idę studiować
Jak będziesz miała potwierdzenie na monitoringu kiedy była owulacja to na wykresie możesz zaznaczyć ręcznie, tam jest taki haczyk do przejścia w tryb ręczny, bo owu z automatu ustawione jest na zaznaczanie automatyczne.Magdala lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:A no pewnie że to by było bez sensu. Nie wiem jaki masz tel ale w moim samsungu wystarczy wejść w ustawienia połączeń i zablokować niechciany numer. Potem jak ktoś próbuje dzwonić z zablokowanego to słyszy że jesteś poza zasięgiem a Tobie wyświetla się info że próbował się połączyć.
Znowu zadzwonił, odebrałam, przedstawiam się, rozłączył się. Co za typ. Dobrze, że ja spokojna z natury dziewczyna jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 09:50
ania.g, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Dzien dobry
Co tam, Asiula?
Polar, śledzie z truskawkami? No to Ci powiem, że na takiej diecie schudłabym w tydzień z 5 kg
Małgosia ma podobną dietę, tylko bez śledzi. Od wczoraj przez nadmiar owoców pupa odparzona i ryk przy każdej zmianie pieluchy
Aaa, co mają owoce do odparzonej pupy?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mam to samo - mogłabym na okrągło coś remontować, wybierać, dobierać - upieprzyć się przy tym na maksa - ale jaka radość...
I ja też. I przeprowadzki tez uwielbiam!Simba, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość