35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Dzien dobry
Co tam, Asiula?
Polar, śledzie z truskawkami? No to Ci powiem, że na takiej diecie schudłabym w tydzień z 5 kg
Małgosia ma podobną dietę, tylko bez śledzi. Od wczoraj przez nadmiar owoców pupa odparzona i ryk przy każdej zmianie pieluchy
ComeToMeBaby, Krakonka, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:We wtorek ideM do diabeto. Ale jak widze na watku cukrzycowke to tam dziewczyny maja naprawde skoki nie raz cukru..To moja 100 to pan piklus przy 140
Asiula gardlo boli ale jakby mniej.Chyba prenalen tabsy na przeziebienie i grypsko cos dzialaja
Ja Kapta też zaczynam sobie radzić z cukrem. Po pierwszym obiedzie fakt 152, ale się później dowiedziałam że ten mój chłop posłodził mizerie! a do ziemniaków puree dodał masła i smietany i weź chłopu tłumacz. Od wczoraj generalnie nie przekraczam 90, nawet po obiedzie. Aczkolwiek strasznie mnie ta dieta wkurza, bardzo lubię pierogi z truskawkami, zupe mleczną z chlebem z dżemem itd...Myślę że nie wytrzymam jeszcze tak pół roku.
Kometa szkody mi Ciebie, gdyby chłop miał taki zabieg pewnie by trzeba było skakać koło niego tydzień.kapturnica, ania.g, Bliska 77, ComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula, Magdala, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Ja Kapta też zaczynam sobie radzić z cukrem. Po pierwszym obiedzie fakt 152, ale się później dowiedziałam że ten mój chłop posłodził mizerie! a do ziemniaków puree dodał masła i smietany i weź chłopu tłumacz. Od wczoraj generalnie nie przekraczam 90, nawet po obiedzie. Aczkolwiek strasznie mnie ta dieta wkurza, bardzo lubię pierogi z truskawkami, zupe mleczną z chlebem z dżemem itd...Myślę że nie wytrzymam jeszcze tak pół roku.
Kometa szkody mi Ciebie, gdyby chłop miał taki zabieg pewnie by trzeba było skakać koło niego tydzień.
Nie tylko Ciebie wkurza mnie tez .Ale pocieszam sie ,ze nie dlugo juz i na koncu najpiekniejsza nagrodaAasiula, Bliska 77, ola_35, Krakonka, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ale Pandę zna tu wiele osób....daj spokój
Bry. Czuję się macz beter, podbrzusze tylko lekko boli, krwawienie ustało, pewnie przejdzie w plamienie. Jak się obudziłam to i przeciągnąć się mogłam bez większego bólu, teraz zaczyna mnie znów głowa boleć. Będę żyłamacduska, ola_35, Krakonka, Natka_79, Zofia8, efcia, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Młody wraca dzisiaj z rajdu rowerowego!
Słuchajcie, tak się bałam czy da radę jechać ze wszystkimi! Dojechał bez problemu!
Nie macie pojęcia jak się cieszę!
ola_35, ComeToMeBaby, Krakonka, Sabina, ania.g, caffe, Aasiula, efcia, paszczakin, Simba, Magdala, kapturnica, kkisia, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ze zwykłym cukrem i żelfixem 3 w 1. Mam pewność ze się nie zepsują, a zelfix nie ma w składzie benzoesanu sodu.
Robię normalne, czasem z nutą imbiru, cytryny, rabarbaru, mięty...
Zależy co mi fantazja podpowie.
Mój Pierworodny pożre każdy truskawkowy.
Zrobię kilka słoiczków na próbę. Cytrynę dodam i melisę. Może owoc granatu? By mi pasował.
Małgosia zostaje dzisiaj w domu, bidulka. Na bułce i wodzie.
Teraz siedzi ze mną na forum, zachwyca sie awatarem Sabiny, na mój krzyczy "perz", a Maksa Kaptowego za każdym razem radośnie przezywa "miau"
ComeToMeBaby, efcia, Magdala, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ania gdzie suwak ciążowy?
macduska, caffe, Zofia8, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Aasiula, efcia, paszczakin, dorbie, Simba, kapturnica, kkisia, gosia7122, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Mój Młody wraca dzisiaj z rajdu rowerowego!
Słuchajcie, tak się bałam czy da radę jechać ze wszystkimi! Dojechał bez problemu!
Nie macie pojęcia jak się cieszę!macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4