35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Co tam, Asiula?
Polar, śledzie z truskawkami? No to Ci powiem, że na takiej diecie schudłabym w tydzień z 5 kg
Małgosia ma podobną dietę, tylko bez śledzi. Od wczoraj przez nadmiar owoców pupa odparzona i ryk przy każdej zmianie pieluchy
SolarPolar, Aasiula, Bozia3, efcia, gretka, stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:Krakonka - to ja odwrotnie, właśnie głównie z truskawek robię dżemy! U nas nas skupie po 2 zeta szypułkowane. Strasznie tanie.
A jak robisz? Z normalnym cukrem? Żelującym? Z jakimiś dodatkami?
Może bym się pokusiła o jakąś małą porcję... Tylko wydaje mi się, że same truskawki to tak nudno. Może z kawałkami cytryn, albo innymi owocami?
macduska lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Kapta, bądź dzielna
Polar, widzę, że trzymasz się mocno swoich żywieniowych postanowień, ja obiecałam starszej córce basen i muszę oprócz rowerka dorzucić jakieś ćwiczenia na cellulit, bo nie chcę córce wstydu zrobić no i morświnów pewnie na basen i tak nie wpuszczająkapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wlazłam z nudów do naszych sąsiadek 35 a tam gadka o prasowaniu idzie.
I tak czytam i czytam... I myslę soboe- dlaczego one tyle piją? Przecież w ciąży są????
I dopiero za chwilę mnie oświeciło, że one o prawdziwym prasowaniu...Bozia3, macduska, Magdala, stara.krycha lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Pudło. Panda nigdy nie była moją przyjaciółką. Za to jak gowniarz siedzi tu na forum i korzysta z tego, że "nielubiących" nie widać. Pomylila się - stąd wiem.
Tylko nie rozumiem co ona ma do mnie. Ale nie muszę. Buziaki Pandusiu.
Ale po co ktoś by miał tu obcy (no bo jak się nie odzywał pół roku to już obcy) siedzieć i czytać zza krzaka? To bardzo nieładnie. To jakby siedzieć w kawiarni przy stoliku obok i podsłuchiwać. Taki ktoś musi się nudzić i nie mieć przyjaciół chyba. Nic, tylko współczuć.gretka, efcia, macduska, ComeToMeBaby, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:Bry.
Panda??? To była jakaś Panda?? Chyba bardzo dawno.
Nie jakaś - ale nasza koleżanka forumowa. Była prawie od początku, mieszka w Australii i wciąż jest na ovu, choć wycofała się z forum - podobnie jak Bursztyn.Bliska 77, efcia, macduska, Reni, Arwena, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Nie jakaś - ale nasza koleżanka forumowa. Była prawie od początku, mieszka w Australii i wciąż jest na ovu, choć wycofała się z forum - podobnie jak Bursztyn.
Arwena lubi tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja uwielbiam remonty. Nawet zapach tego kurzu, wilgoci, różnych mas budowlanych. Po prostu kocham
Tylko za robolami nie przepadam, wolalabym zrobić sama. Ale nie podejmę się skuwania płytek. I nie lubię malowania sufitów.
Skrycie marzę o budowie domu, od fundamentów. Wiem, że to zazwyczaj udręka, ale ja przepadam za grzebaniem za informacjami o różnych rozwiązaniach konstrukcyjnych, dobieraniem materiałów, planowaniem, dostosowywaniem itp.Krakonka lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o kolczyki - miałam przebite uszy w wieku 6 lat na wyraźną moją prośbę...Jakie to były emocje
. Myślę, że w takim już wieku to duże przeżycie i duża radość - niemowlakowi to obojętne jest - robi to dla siebie matka...ale ja pamiętam swoje - przeżycie niezłe - i te kolczyki w ropiejących uszach !!!!
ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:właśnie, Bursztynek nie daje mi spokoju, nawet nie wiem co u Niej
Bliska 77, kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, Reni, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek
olej to krzywym siurem
Nie przejmuj sie jakimis podchodami i zabawami
A ty Panda jak czytasz zza krzaka to wypadaloby sie przywitacefcia, gretka, macduska, ComeToMeBaby, dorbie, Zofia8, Magdala, stara.krycha, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Pudło. Panda nigdy nie była moją przyjaciółką. Za to jak gowniarz siedzi tu na forum i korzysta z tego, że "nielubiących" nie widać. Pomylila się - stąd wiem.
Tylko nie rozumiem co ona ma do mnie. Ale nie muszę. Buziaki Pandusiu. -
nick nieaktualnyMala mojego brata pokrzyzowala mi caly plan na dzisiejszy dzien
Ide do niej na zakonczenie roku w zerowce , a pozniej juz z nia musze ogarnoc reszte zakupow na jutrzejsza imoreze ( czytaj naciaganie na pierdoly , i miekkie serce ciotki)
Na obiad braknie mi juz czasu
wiec bedzie kalafior i jajko sadzone , no moze jeszcze fasola szparagowa
I testa musze gdzies kupicgretka, kapturnica, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, dorbie, paszczakin, Magdala, Arwena, Mega lubią tę wiadomość