35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Cześć
Paszcza jak tam młody ? Jak minęło noc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:23
anna maria, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Simba, Aasiula, gretka, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
mi sie nie podobaja ani kolczyki w ciele ani tatuaze...moja mama ulegla mi jak mialam 6 lat i chcialam kolczyki i uwazam ze na prosbe dziecka to jest okej. wspomne tylko ,ze sie babraly mi te uszy zanim sie nie zagoily..smarowala mi chyba oxykortem
, potem jak bylam nastolatka sama zrobilam sobie druga dziurke w uchu
zwykla igla
zawsze usmiecham sie jak widze roczne dziewczynki ze zlotymi kolczykami to mnie to raczej bawi niz skandalizuje . kazdy rodzic wie co robi.Krakonka, ola_35, anna maria, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dobry ,piekna pogoda juz jest17 stp.Dziekuje za opinie wyrazone co do kolczykow
nie obrazam sie ,bo ja sie nigdy nie obrazam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 10:53
anna maria lubi tę wiadomość
-
sorry ale ja też siedzę na innych wątkach
nie biorę udziału w dyskusji, bo nie znam ludzi i nie bardzo chce mi się ich poznawać, co nie zmienia faktu, że daję lajka jak coś do mnie przemawia a teraz będę dawać nichujka
weźcie się uspokójcie
a od Pandy proszę się odczepić
To inna strefa czasowa
Poza tym rzadko ale jednak czasami się przywita
Krakonka wrote:Zgadzam się. Jestem świadoma, że wiele osób może nasze wypowiedzi czytać nie odzywając się. Bozia, to jasne, że można kogoś nie lubić.
Ale mnie chodzi o sytuację, kiedy ktoś biernie czyta i tylko wali nielajki. prawo ma, jasne. Ale czy to się mieści w dobrych obyczajach?Bozia3, stara.krycha, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przestańcie siać ferment
ja też co jakiś czas kasuje swoje posty
szczególnie takie bardzo intymne czy nt mojego męża
jakby zaczął czytać forum - chociaż nie sądzęiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:sorry ale ja też siedzę na innych wątkach
nie biorę udziału w dyskusji, bo nie znam ludzi i nie bardzo chce mi się ich poznawać, co nie zmienia faktu, że daję lajka jak coś do mnie przemawia a teraz będę dawać nichujka
weźcie się uspokójcie
a od Pandy proszę się odczepić
To inna strefa czasowa
Poza tym rzadko ale jednak czasami się przywita
Wiesz co?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ce6d5cdd9e1.jpgiwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Oznajmiam ze kupilam ten patent do gotowania/miksowania ktory polecala caffe. Praktyczny, malo mycia, szybki. Przedwczoraj twixy ladnie wciagnely po jednym jablku. Wczoraj tez, z ta roznica ze Leon swoje wyrzygal, razem z mlekiem z poprzedniego posilku - bylo to dosc widowiskowe - po prostu plywal w swoim bujaku.
Dzisiaj odmowil jedzenia jablka, w ostatecznosci pomemlal troche znienawidzonej przeze mnie marchewki. Max zjadl jablko. Nie wyrzygal.
Jakze fascynujace zycie wiode...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:17
Reni, iwcia77, ania.g, macduska, efcia, Sabina, Bozia3, caffe, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, peppapig, Magdala, kapturnica, kkisia, gosia7122, malgos741, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
wracając do nichujków
pytania do eksperta - i tam też można nie lubić
ciekawe jak to będą liczyć - w sensie 3 niechujki odejmują lajka i sekspert nie odpowie?Simba, iwcia77, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, stara.krycha, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3907147e2d9e.jpg
iwcia77 wrote:moim skromnym zdaniem to pokazala ci jezykWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:20
iwcia77, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wracając do nichujków
pytania do eksperta - i tam też można nie lubić
ciekawe jak to będą liczyć - w sensie 3 niechujki odejmują lajka i sekspert nie odpowie?
Sekspert na razie zaniechał działalności.Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o to masz Simba wesoło
czy po zmywaniu prasujesz?
Dodam jeszcze ze zjedlismy duza pizze z pizza hut bo nie chcialo mi sie gotowac. Oczywiscie po tej bombie weglowodanowej zasnelismy z dziecmi na kanapie. Patologia.
Pytam M - jak myslisz, ile taka pizza ma kalorii? M mowi: nie wiem, pewnie z 1500. Z ciekawosci sprawdzilam: 3520
Ja tyle nie wybiegam!iwcia77, Reni, efcia, Sabina, Bozia3, ania.g, caffe, Aasiula, Magdala, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Oznajmiam ze kupilam ten patent do gotowania/miksowania ktory polecala caffe. Praktyczny, malo mycia, szybki. Przedwczoraj twixy ladnie wciagnely po jednym jablku. Wczoraj tez, z ta roznica ze Leon swoje wyrzygal, razem z mlekiem z poprzedniego posilku - bylo to dosc widowiskowe - po prostu plywal w swoim bujaku.
Dzisiaj odmowil jedzenia jablka, w ostatecznosci pomemlal troche znienawidzonej przeze mnie marchewki. Max zjadl jablko. Nie wyrzygal.
Jakze fascynujace zycie wiode...moj na razie wsuwa jablka, marchewki, cukinie, baanana i kartofla
tylko ze ja mu daje ok 60 ml danego warzywka/owoca na dzien np troszke rano i troszke po poludniu.
Simba, Magdala lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie ty jedna
moj na razie wsuwa jablka, marchewki, cukinie, baanana i kartofla
tylko ze ja mu daje ok 60 ml danego warzywka/owoca na dzien np troszke rano i troszke po poludniu.
iwcia77, Reni, caffe, kkisia lubią tę wiadomość