Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć
    Paszcza jak tam młody ? Jak minęło noc?
    Dobrze, dziękuję. Zaufalam dotykowi, młody zdawał się być normalnej temperatury. O trzeciej zmierzylam i było ok, rano tez. Silny zawodnik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:23

anna maria, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Simba, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry ,piekna pogoda juz jest17 stp.Dziekuje za opinie wyrazone co do kolczykow :-) nie obrazam sie ,bo ja sie nigdy nie obrazam :-)
    U mnie już 23

anna maria lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie nie podobaja ani kolczyki w ciele ani tatuaze...moja mama ulegla mi jak mialam 6 lat i chcialam kolczyki i uwazam ze na prosbe dziecka to jest okej. wspomne tylko ,ze sie babraly mi te uszy zanim sie nie zagoily..smarowala mi chyba oxykortem :), potem jak bylam nastolatka sama zrobilam sobie druga dziurke w uchu :-O zwykla igla :-O

zawsze usmiecham sie jak widze roczne dziewczynki ze zlotymi kolczykami to mnie to raczej bawi niz skandalizuje . kazdy rodzic wie co robi.

Krakonka, ola_35, anna maria, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry ,piekna pogoda juz jest17 stp.Dziekuje za opinie wyrazone co do kolczykow :-) nie obrazam sie ,bo ja sie nigdy nie obrazam :-)
    u nas 29 stopni...w domu a na dworze 27

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 10:53

anna maria lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry ale ja też siedzę na innych wątkach
    nie biorę udziału w dyskusji, bo nie znam ludzi i nie bardzo chce mi się ich poznawać, co nie zmienia faktu, że daję lajka jak coś do mnie przemawia a teraz będę dawać nichujka
    weźcie się uspokójcie

a od Pandy proszę się odczepić
    To inna strefa czasowa
    Poza tym rzadko ale jednak czasami się przywita
    Krakonka wrote:
    Zgadzam się. Jestem świadoma, że wiele osób może nasze wypowiedzi czytać nie odzywając się. Bozia, to jasne, że można kogoś nie lubić.

Ale mnie chodzi o sytuację, kiedy ktoś biernie czyta i tylko wali nielajki. prawo ma, jasne. Ale czy to się mieści w dobrych obyczajach?

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przestańcie siać ferment
    ja też co jakiś czas kasuje swoje posty
    szczególnie takie bardzo intymne czy nt mojego męża ;-)
    jakby zaczął czytać forum - chociaż nie sądzę
    Ja od dawna nic nie kasowałam, ale zasiądę może którejś nocy i się za to zabiorę to się nie zdziwcie że zniknęło ćwierć foruma hyhyhy a jak fajnie będzie znów polować na 10 000 :-P

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o będziemy polować na okrągłe strony przez kasowanie postów ;-)
    to dopiero będzie zabawa haha

iwcia77, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sorry ale ja też siedzę na innych wątkach
    nie biorę udziału w dyskusji, bo nie znam ludzi i nie bardzo chce mi się ich poznawać, co nie zmienia faktu, że daję lajka jak coś do mnie przemawia a teraz będę dawać nichujka
    weźcie się uspokójcie

a od Pandy proszę się odczepić
    To inna strefa czasowa
    Poza tym rzadko ale jednak czasami się przywita

Wiesz co?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ce6d5cdd9e1.jpg

iwcia77, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Zofia8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonzur.
    Gdzie Elf?

efcia, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poproszę o interpretację
    Krakonka wrote:
    Wiesz co?

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oznajmiam ze kupilam ten patent do gotowania/miksowania ktory polecala caffe. Praktyczny, malo mycia, szybki. Przedwczoraj twixy ladnie wciagnely po jednym jablku. Wczoraj tez, z ta roznica ze Leon swoje wyrzygal, razem z mlekiem z poprzedniego posilku - bylo to dosc widowiskowe - po prostu plywal w swoim bujaku. O.o
    Dzisiaj odmowil jedzenia jablka, w ostatecznosci pomemlal troche znienawidzonej przeze mnie marchewki. Max zjadl jablko. Nie wyrzygal.

Jakze fascynujace zycie wiode...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:17

Reni, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Bozia3, caffe, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, kapturnica, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    poproszę o interpretację
    moim skromnym zdaniem to pokazala ci jezyk :P

Reni, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to masz Simba wesoło
    czy po zmywaniu prasujesz?

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracając do nichujków

pytania do eksperta - i tam też można nie lubić
    ciekawe jak to będą liczyć - w sensie 3 niechujki odejmują lajka i sekspert nie odpowie? ;-)

Simba, iwcia77, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3907147e2d9e.jpg
    iwcia77 wrote:
    moim skromnym zdaniem to pokazala ci jezyk :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:20

iwcia77, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wracając do nichujków

pytania do eksperta - i tam też można nie lubić
    ciekawe jak to będą liczyć - w sensie 3 niechujki odejmują lajka i sekspert nie odpowie? ;-)

Sekspert na razie zaniechał działalności.

Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o to masz Simba wesoło
    czy po zmywaniu prasujesz?
    Tak wczoraj wyprasowalam jedno male piwko. To cudowny kraj, w ktorym nawet male piwko 330ml, ma 8,5% :)
    Dodam jeszcze ze zjedlismy duza pizze z pizza hut bo nie chcialo mi sie gotowac. Oczywiscie po tej bombie weglowodanowej zasnelismy z dziecmi na kanapie. Patologia.
    Pytam M - jak myslisz, ile taka pizza ma kalorii? M mowi: nie wiem, pewnie z 1500. Z ciekawosci sprawdzilam: 3520 O.o
    Ja tyle nie wybiegam!

iwcia77, Reni, efcia, nick nieaktualny, Bozia3, ania.g, caffe, Aasiula, Magdala, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Oznajmiam ze kupilam ten patent do gotowania/miksowania ktory polecala caffe. Praktyczny, malo mycia, szybki. Przedwczoraj twixy ladnie wciagnely po jednym jablku. Wczoraj tez, z ta roznica ze Leon swoje wyrzygal, razem z mlekiem z poprzedniego posilku - bylo to dosc widowiskowe - po prostu plywal w swoim bujaku. O.o
    Dzisiaj odmowil jedzenia jablka, w ostatecznosci pomemlal troche znienawidzonej przeze mnie marchewki. Max zjadl jablko. Nie wyrzygal.

Jakze fascynujace zycie wiode...
    nie ty jedna ;D moj na razie wsuwa jablka, marchewki, cukinie, baanana i kartofla :) tylko ze ja mu daje ok 60 ml danego warzywka/owoca na dzien np troszke rano i troszke po poludniu.

Simba, Magdala lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie ty jedna ;D moj na razie wsuwa jablka, marchewki, cukinie, baanana i kartofla :) tylko ze ja mu daje ok 60 ml danego warzywka/owoca na dzien np troszke rano i troszke po poludniu.
    Dzis w popoludniowym menu batat z marchewka - juz wiem jak to sie skonczy...

iwcia77, Reni, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3907147e2d9e.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14a9d0e191e8.jpg

nick nieaktualny, kapturnica, Zofia8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 9900 9901 9902 9903 9904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ