35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoh dziewczyny,
troche luzu,to jest tylko forum,nie warto wszystkiego tak przezywać,Morka miała potrzebę oddalenia ,widać rozdrażniona była ale moze jeszcze wróci,w końcu ma tu jakiś staż to i pewnie do forum trochu przywiązana jest.
Ale wiecie mi też brakuje mama3iwcia77, ComeToMeBaby, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:I jeszcze jedno pytanie mam za 100 punktów. Bo ze spacerem Was posłuchałam
Młodemu gorączka znowu wzrosła, do 38,6 wiec go schlodzilam przy kąpieli, bo i tak miałam go myć. Syropu dać nie moglam, bo on co 6h może być (dałam o 17).
Teraz położyłam go spać, pewnie za jakieś 10 min zaśnie. Śpi z reguły do trzeciej, czwartej.
Ale co w międzyczasie? Termometr mam tylko dodupny, przecież nie będę go budzić i rozbierać, zeby sprawdzić temperaturę?
A ręką na czole nie wyczuje chyba, nie mam wprawy, poza tym on jest zawsze ciepły, a ja zimno krwiste, wiec zawsze będzie wrażenie rozgrzania..
Co robić drogie Bravo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:33
iwcia77, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja dla swojego swietego spokoju wstawałam i mierzyłam kontrolnie w nocy nawet podczas snu.. Nawet za cene wybudzenia ale po chwili zasypial znow..
U mlodego czolo nie zdawalo rezultatu bo przewaznie bywalo chlodne.U niego goraczke mozna bylo poznac po policzkach i bardzo goracej szyjce
To za ile mam go sprawdzić? O 23 mogę już dać syrop jakbycok.. -
paszczakin wrote:To za ile mam go sprawdzić? O 23 mogę już dać syrop jakbycok..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:03
paszczakin lubi tę wiadomość
-
U nas najgorsza jest lazienka bo musimy zrobic odA do Z,jak skuwali kafelki (100lat chyba mialy )to sie sciana rozjebala ,z reszta pomieszczen nie tak zle odswiezyc i panele .Chcialabym tam zamieszkac w sierpniu ale czy bedzie gotowe to nie wiem ,bo dom jest piekny i teren w okol ze starym sadem .kapturnica wrote:U mnie plan na remontw lipcu.Syn sie przenosi do innego pokoju troche dalej od naszego by miec spokoj jak młody bedzie jape wydzieral
Wiec czeka nas remont 2pomieszczen. Ale sie doczekac nie moge kiedy juz wszystko bedzie zrobione i bede mogla wszystko poskladac i przygotowac dla Maksa
kapturnica, efcia, Krakonka, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Najprostszy sposob to sprawdzanie czola ustami a nie dlonmi.
A co za trik z tymi ustami? -
anna maria wrote:U nas najgorsza jest lazienka bo musimy zrobic odA do Z,jak skuwali kafelki (100lat chyba mialy )to sie sciana rozjebala ,z reszta pomieszczen nie tak zle odswiezyc i panele .Chcialabym tam zamieszkac w sierpniu ale czy bedzie gotowe to nie wiem ,bo dom jest piekny i teren w okol ze starym sadem .
efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ojj nawet nie mow mi , mysmy 2lata temu skuwali wszystko w lazience , wymiana od A do Z lacznie z rurami .To była masakra jednym słowem
Daj spokój. U mnie dzieciury reagują histerycznie na słowo "remont" po tym jak dwa laya temu odnawaliśmy klatkę schodową łacznie z dobudowaniem scian działowrej, wstawianiem drzwi, zakładaniem ogrzrewania podłogowego i przebudowywanirem kibelka.
Kurz był dosłownie wszędzie.kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Daj spokój. U mnie dzieciury reagują histerycznie na słowo "remont" po tym jak dwa laya temu odnawaliśmy klatkę schodową łacznie z dobudowaniem scian działowrej, wstawianiem drzwi, zakładaniem ogrzrewania podłogowego i przebudowywanirem kibelka.
Kurz był dosłownie wszędzie.macduska, anna maria lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ano szkoda.Może jeszcze wróci.Natka została bez pary.
wierze ze wróci
Co do uszu to przebijałam sobie przed ślubem, 28 lat miałam. Pistolet poszedł w ruchu jednak czułam te uszy przez dobę. Pamietam ze sobie wtedy powiedziałam ze malutkiemu dziecku bym tego nie zrobiłaza to mam ostatnio ochotę podziurawiło se ucho bardziej i chodzi za mną malusi tatuaż
SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No właśnie chlip, chlip
wierze ze wróci
Co do uszu to przebijałam sobie przed ślubem, 28 lat miałam. Pistolet poszedł w ruchu jednak czułam te uszy przez dobę. Pamietam ze sobie wtedy powiedziałam ze malutkiemu dziecku bym tego nie zrobiłaza to mam ostatnio ochotę podziurawiło se ucho bardziej i chodzi za mną malusi tatuaż
Chcesz dorobic wiecej dziurek ?
Natka_79, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Za mna tatuaż od dawna
Chcesz dorobic wiecej dziurek ?
z tym jest problem
chce w jednym uchu dorzucić z dwa kolczyki, teściowa ma pistolet ale boi sie mi pstryknąć, ale przychodzi do niej jej kumpela, kosmetyczka to mi zrobi
kapturnica, Aasiula, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Tylko wzór wybrać
z tym jest problem
chce w jednym uchu dorzucić z dwa kolczyki, teściowa ma pistolet ale boi sie mi pstryknąć, ale przychodzi do niej jej kumpela, kosmetyczka to mi zrobi
Jak sie uszy zaleczyły to wymienialam na jakie chcialam wtedy kolczykiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:29
Krakonka, Reni lubią tę wiadomość