35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa koniec chujowego dnia dostałam info na dobicie...
W minioną sobotę było moje 20lecie matury...
Informacja niestety do mnie nie dotarła - na fejsa zaglądam rzadko. Kurwa, kurwa, kurwa.
Jutro będzie dobry dzień, jutro będzie dobry dzirn, jutro będzie.....Simba, BISCA, malgos741, anna maria, kkisia, Mega, efcia, Mala79, moremi, paszczakin, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Na koniec chujowego dnia dostałam info na dobicie...
W minioną sobotę było moje 20lecie matury...
Informacja niestety do mnie nie dotarła - na fejsa zaglądam rzadko. Kurwa, kurwa, kurwa.
Jutro będzie dobry dzień, jutro będzie dobry dzirn, jutro będzie.....
karzdy dzień jest dobry, curko
A.ania.g, Reni, BISCA, malgos741, kkisia, Magdala, Mega, efcia, moremi, caffe, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Tyle przeszlam i dosc wystarczy
Mam syna osobistego i syna przysposobionego
Musze tez o nich myslec
A po za tym takie probowanie , bo moze nastepnym razem sie uda
to nie dla mnie
robienie sobie nadzieji a pozniej jeb w leb
Nie chodzi o kase tylko o moje i calej mojej rodziny zdrowie psychiczne
efcia, ComeToMeBaby, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość
-
Czesc! przyszlam sie pochwalic!
))))))
Udalo mi sie znowu , zaczynam 6 tydz. , ale beta mam wysoka chyba za bardzo .... 18dpo - 1000 , 20 dpo -4900 , trzymajcie w kciuki))) jakby sie udalo to termin mam na 14 lutego
)))))))))))))
Przyjrzalam kilka stron komus kliknlam , ze nie lubie , nie celowo ....wybaczcie .....
P.s. Nie sprawdzam ortografii , Bo mi sie nie chce , wiec albo sie przyzwyczaj albo nie czytaj ....anna maria, Reni, efcia, Magda*, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evans wrote:Czesc! przyszlam sie pochwalic!
))))))
Udalo mi sie znowu , zaczynam 6 tydz. , ale beta mam wysoka chyba za bardzo .... 18dpo - 1000 , 20 dpo -4900 , trzymajcie w kciuki))) jakby sie udalo to termin mam na 14 lutego
)))))))))))))
Przyjrzalam kilka stron komus kliknlam , ze nie lubie , nie celowo ....wybaczcie .....
P.s. Nie sprawdzam ortografii , Bo mi sie nie chce , wiec albo sie przyzwyczaj albo nie czytaj ....
ale zeby tradycji stalo sie zadosc musze cie rozdziewiczyc z niechujkowEvans, anna maria, efcia, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kilka razy padlo takie okreslenie
Ja nigdy bym tak nie nazwala swoich pracownikow za bardzo ich szanuje , ale to ja
Iwcia nie lam sie
nie wiedziałam, nie nadrabialam forum wcześniej
ja tez bym w życiu tak nie powiedziala, ani nawet nie pomyslała
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mialo juz kuzwa nie byc o lajkach!!
A u mnie slonce tak napiernicza przez okno, ze nie widze, co pisze. Jedyny plus tych diabelnych bialych nocy jest taki, ze mozna robic pranie od rana do wieczora. Wszystko w sloncu schnie.
A po praniu, wiadomo, prasowanie!iwcia77, anna maria, Heretyczka, kkisia, Magdala, Mega, efcia, ComeToMeBaby, Magda*, moremi, caffe, SolarPolar, Bozia3, Simba, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość