35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkisia wrote:A po za tym takie probowanie , bo moze nastepnym razem sie uda
to nie dla mnie
robienie sobie nadzieji a pozniej jeb w leb
Nie chodzi o kase tylko o moje i calej mojej rodziny zdrowie psychiczneKrakonka, Bozia3, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Co Ty mozesz wiedzic o prasowaniuDziobak wrote:Mialo juz kuzwa nie byc o lajkach!!
A u mnie slonce tak napiernicza przez okno, ze nie widze, co pisze. Jedyny plus tych diabelnych bialych nocy jest taki, ze mozna robic pranie od rana do wieczora. Wszystko w sloncu schnie.
A po praniu, wiadomo, prasowanie!Dziobak, kkisia, Mega, efcia, caffe, Bozia3, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ej widac u Evans kto nie lubi ,u mnie tez widac ?
iwcia77, anna maria, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Iwcia, bo wprowadzisz nową tradycję. Która "przeleci" inaczej rozdziewiczy tysiąc lasek na forum będzie w ciąży
malgos741, macduska, iwcia77, ania.g, gretka, kkisia, Magdala, Mega, efcia, Krakonka, ComeToMeBaby, Mala79, moremi, caffe, Bozia3, Simba, Zofia8, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Mialo juz kuzwa nie byc o lajkach!!
A u mnie slonce tak napiernicza przez okno, ze nie widze, co pisze. Jedyny plus tych diabelnych bialych nocy jest taki, ze mozna robic pranie od rana do wieczora. Wszystko w sloncu schnie.
A po praniu, wiadomo, prasowanie!Reni, Dziobak, kapturnica, kkisia, efcia, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Dzieki kapta juz zalapalam o co chodzikapturnica wrote:Musiała bys cofac sie i sprawdzac przy jakim Twoim poscie sie to znalazło.raczej misja niewykonalna no chyba ,ze operujesz duza cierpliwoscia
malgos741, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Co Ty mozesz wiedzic o prasowaniu
Ale jeszcze chwila, jeszcze dwie...
Sieć z maglem otworze - tyle prasowania sie w domu nazbiera!iwcia77, anna maria, anna maria, gretka, Magdala, Mega, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak, jutro Tomuś dostanie torcik z jedną świeczuszką
a w prezencie , mysle że jedyna rzecz która by go ucieszyła to brak obiadku
cały dzień sinlaczek z mlekiemDziobak, malgos741, kkisia, Magdala, iwcia77, Mega, anna maria, efcia, ComeToMeBaby, moremi, caffe, Bozia3, Simba, Zofia8, Arwena, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no prosze wyprzedzilas mnie a tak swoja droga gdzie Ivo ze dzis zajelas sie inna dzialalnoscia
?
w przerwach na rozdziewiczanie zajmuje sie dzieckiemjest czysty, najedzony, wyspany i szczesliwy
sekret- puscilam mu bajkimalgos741, gretka, Magdala, Mega, macduska, efcia, Mala79, moremi, caffe, Reni, Bozia3, Simba, Arwena, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale my tu nie o lajkach tylko o niechujkach
iwcia77, Krakonka, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:o kurde! zapomnialam ze mam Ivo! no chuj nie matka ze mnie
w przerwach na rozdziewiczanie zajmuje sie dzieckiemjest czysty, najedzony, wyspany i szczesliwy
sekret- puscilam mu bajkiiwcia77, Mega, efcia, moremi, Reni, Bozia3, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość