X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale Krakonka już przeleciana kilkakrotnie. I to na różne strony ;-)

Nie wiem tylko czy iwcia maczala w tym swoje chujki. ;-)

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale Krakonka już przeleciana kilkakrotnie. I to na różne strony ;-)

No poczułam się normalnie jak nierządnica babilońska :)

iwcia77, Magdala, moremi, efcia, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    chwalilabym sie ;D

Magdala, efcia, caffe, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

No niektóre to mają te tamte jak ośmiornice normalnie :)

iwcia77, Magdala, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Biedna.
    Torebkami zaparzonej herbaty, ogorkiem, swietlikiem, zimne dwie lyzeczki z zamrazalnika poloz na powieki.

Mozesz tez lekko pomasowac/oklepac.
    Tylko nie herbatę i nie rumianek, reszta ok. Herbata wysusza śluzówkę i mogą być problemy z nawilzeniem oka.
    U mnie jeszcze maść arnikowa.

iwcia77, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczór.
    Całe popołudnie podgladałam na szybko przewijając forum czy Yorkowa dała powtórkę zdjęć. I co?! I nie ma! Ani Yorkowej ani zdjęć. Foch. Czekam.

Ale nadrobiłam teraz na spokojnie i Kkisia, widzę, że podjęłaś decyzję. Wszystko chyba zostało powiedziane, życzę Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w realizacji planów. <3

A ja zapodałam sobie pierwszą globulkę od ginki i zaczynam kurację po hsg. Normalnie mnie popsuli.

Pisałam też dziś z m, było bardzo miło i przyjemnie, a potem mi się chłop sfochował i napisał że idzie spać. Odparłam, że mi przykro, ale w takim razie dobranoc i żeby się odezwał jak mu przejdzie. Ciekawe ile będę czekać. Smutno mi, ale cóż.

To co, maglujemy? A, shit, nie mogę. To chociaż jakieś inne mokre sobie zrobię i wpiszę się w klimat chociaż tak. Zdrowie Pań!

Heretyczka, moremi, Magdala, efcia, iwcia77, malgos741, macduska, gretka, caffe, Mega, Bozia3, kkisia, Arwena, beates, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia priv

• Magdala Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc. Ide zapelniac sale kinowa.

Kiedys w jakims artykule przeczytalam, czy uslyszlam, ze jak sie chce doprowadzic do zaplodnienia, to nalezy pomyslec o jaju jak o divie, a plemniki to widownia w teatrze (kinie). Nie mozna dopuscic aby diva wychodzila na scene gdy fotele sa jeszcze puste. Dlatego plemniki nalezy wpuscic wczesniej, aby zajely dobre miejsca I cierpliwie czekaly na szol.
    :-)

Heretyczka, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, Mega, Bozia3, kkisia, Simba, Zofia8, Arwena, beates lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bry wieczór.
    Całe popołudnie podgladałam na szybko przewijając forum czy Yorkowa dała powtórkę zdjęć. I co?! I nie ma! Ani Yorkowej ani zdjęć. Foch. Czekam.

Ale nadrobiłam teraz na spokojnie i Kkisia, widzę, że podjęłaś decyzję. Wszystko chyba zostało powiedziane, życzę Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w realizacji planów. <3

A ja zapodałam sobie pierwszą globulkę od ginki i zaczynam kurację po hsg. Normalnie mnie popsuli.

Pisałam też dziś z m, było bardzo miło i przyjemnie, a potem mi się chłop sfochował i napisał że idzie spać. Odparłam, że mi przykro, ale w takim razie dobranoc i żeby się odezwał jak mu przejdzie. Ciekawe ile będę czekać. Smutno mi, ale cóż.

To co, maglujemy? A, shit, nie mogę. To chociaż jakieś inne mokre sobie zrobię i wpiszę się w klimat chociaż tak. Zdrowie Pań!
    a czemu nie możesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dobranoc. Ide zapelniac sale kinowa.

Kiedys w jakims artykule przeczytalam, czy uslyszlam, ze jak sie chce doprowadzic do zaplodnienia, to nalezy pomyslec o jaju jak o divie, a plemniki to widownia w teatrze (kinie). Nie mozna dopuscic aby diva wychodzila na scene gdy fotele sa jeszcze puste. Dlatego plemniki nalezy wpuscic wczesniej, aby zajely dobre miejsca I cierpliwie czekaly na szol.
    :-)
    fajne :)

ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaszalałam wczoraj, kupiłam sobie trzy pary butów i mam ochotę na więcej :) Znalazłam sobie też prezent na imieniny - kołdrę z bambusowym wypełnieniem.
    I jeszcze bym chciała zioła na mój nowy balkon.

I jak tak dalej się będę cieszyła, to nie zrobię malowania :)

Jutro idę walczyć z pośrednikiem o obniżenie prowizji ze względu na fatalnie wykonaną usługę. Trzymajcie wszystko.
    Jak się nie uda, będę musiała iśc do sądu :/

Heretyczka, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, iwcia77, macduska, gretka, caffe, Mega, Bozia3, kkisia, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a czemu nie możesz?
    Bo lekarstwo mi się aktualnie rozpuszcza.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wrocilam wywietrzona pachnąca powietrzem hahaha

Pieslaw padł i chrapie mi pod łóżkiem taki to był spacerek a telefon rozladowal sie od gadania

Cóż jeszcze chyba nic wiecej

Magdala, iwcia77, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bo lekarstwo mi się aktualnie rozpuszcza.
    aha

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sala kinowa, bardzo ładnie :-)

Magdala, iwcia77, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy i Elfik nie rozdziewiczona. Ktoś ma mnóstwo samozaparcia w przerzucaniu kolejnych stron. Mam też wrażenie, że to kilka lasek bawi się idiotycznie.
    Ja również pisałam do ovu i dostałam odpowiedź identyczną w treści, co Krakonka. Musieli dostać mnóstwo zgłoszeń.
    To ja idę spać.
    A tym co tam zza krzaka walą chujkami/niechujkami niech się przyśni hardcorowe bukake połączone ze słoneczkiem z nimi w roli głównej.

Magdala, kapturnica, Mala79, efcia, iwcia77, Krakonka, macduska, gretka, Mega, kkisia, Simba, beates lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, tak paczam, że nielajków mi przybyło dużo, mimo że nic nie pisałam. Cuda :-) śmieszy mnie to.
    Widziałam waszą zabawę dzisiaj, Iwcia... może jesteś chętna do przejęcia ode mnie zaszczytnego forumowego miana nimfomanki, hmm? :-P

efcia, iwcia77, malgos741, Sabina, gretka, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najlepsze jest to ze żadna od tych nielajków nie klika w trakcie naszych konwersacji tylko z zza krzaka wcześniejsze posty

ŻENADA !!!!!

iwcia77, ComeToMeBaby, Mala79, kapturnica, macduska, Mega, kkisia, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjeść jeszcze chłodnik czy nie zjeść... Coś bym wciągnęła.

iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Oo, tak paczam, że nielajków mi przybyło dużo, mimo że nic nie pisałam. Cuda :-) śmieszy mnie to.
    Widziałam waszą zabawę dzisiaj, Iwcia... może jesteś chętna do przejęcia ode mnie zaszczytnego forumowego miana nimfomanki, hmm? :-P
    gdziezbym smiala ;D moge byc wice ;D

efcia, ComeToMeBaby, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 9982 9983 9984 9985 9986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ