35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Biedna.
Torebkami zaparzonej herbaty, ogorkiem, swietlikiem, zimne dwie lyzeczki z zamrazalnika poloz na powieki.
Mozesz tez lekko pomasowac/oklepac.
U mnie jeszcze maść arnikowa.iwcia77, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry wieczór.
Całe popołudnie podgladałam na szybko przewijając forum czy Yorkowa dała powtórkę zdjęć. I co?! I nie ma! Ani Yorkowej ani zdjęć. Foch. Czekam.
Ale nadrobiłam teraz na spokojnie i Kkisia, widzę, że podjęłaś decyzję. Wszystko chyba zostało powiedziane, życzę Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w realizacji planów.
A ja zapodałam sobie pierwszą globulkę od ginki i zaczynam kurację po hsg. Normalnie mnie popsuli.
Pisałam też dziś z m, było bardzo miło i przyjemnie, a potem mi się chłop sfochował i napisał że idzie spać. Odparłam, że mi przykro, ale w takim razie dobranoc i żeby się odezwał jak mu przejdzie. Ciekawe ile będę czekać. Smutno mi, ale cóż.
To co, maglujemy? A, shit, nie mogę. To chociaż jakieś inne mokre sobie zrobię i wpiszę się w klimat chociaż tak. Zdrowie Pań!Heretyczka, moremi, Magdala, efcia, iwcia77, malgos741, macduska, gretka, caffe, Mega, Bozia3, kkisia, Arwena, beates, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc. Ide zapelniac sale kinowa.
Kiedys w jakims artykule przeczytalam, czy uslyszlam, ze jak sie chce doprowadzic do zaplodnienia, to nalezy pomyslec o jaju jak o divie, a plemniki to widownia w teatrze (kinie). Nie mozna dopuscic aby diva wychodzila na scene gdy fotele sa jeszcze puste. Dlatego plemniki nalezy wpuscic wczesniej, aby zajely dobre miejsca I cierpliwie czekaly na szol.
Heretyczka, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, Mega, Bozia3, kkisia, Simba, Zofia8, Arwena, beates lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Bry wieczór.
Całe popołudnie podgladałam na szybko przewijając forum czy Yorkowa dała powtórkę zdjęć. I co?! I nie ma! Ani Yorkowej ani zdjęć. Foch. Czekam.
Ale nadrobiłam teraz na spokojnie i Kkisia, widzę, że podjęłaś decyzję. Wszystko chyba zostało powiedziane, życzę Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w realizacji planów.
A ja zapodałam sobie pierwszą globulkę od ginki i zaczynam kurację po hsg. Normalnie mnie popsuli.
Pisałam też dziś z m, było bardzo miło i przyjemnie, a potem mi się chłop sfochował i napisał że idzie spać. Odparłam, że mi przykro, ale w takim razie dobranoc i żeby się odezwał jak mu przejdzie. Ciekawe ile będę czekać. Smutno mi, ale cóż.
To co, maglujemy? A, shit, nie mogę. To chociaż jakieś inne mokre sobie zrobię i wpiszę się w klimat chociaż tak. Zdrowie Pań! -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dobranoc. Ide zapelniac sale kinowa.
Kiedys w jakims artykule przeczytalam, czy uslyszlam, ze jak sie chce doprowadzic do zaplodnienia, to nalezy pomyslec o jaju jak o divie, a plemniki to widownia w teatrze (kinie). Nie mozna dopuscic aby diva wychodzila na scene gdy fotele sa jeszcze puste. Dlatego plemniki nalezy wpuscic wczesniej, aby zajely dobre miejsca I cierpliwie czekaly na szol.
ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Zaszalałam wczoraj, kupiłam sobie trzy pary butów i mam ochotę na więcej
Znalazłam sobie też prezent na imieniny - kołdrę z bambusowym wypełnieniem.
I jeszcze bym chciała zioła na mój nowy balkon.
I jak tak dalej się będę cieszyła, to nie zrobię malowania
Jutro idę walczyć z pośrednikiem o obniżenie prowizji ze względu na fatalnie wykonaną usługę. Trzymajcie wszystko.
Jak się nie uda, będę musiała iśc do sąduHeretyczka, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, iwcia77, macduska, gretka, caffe, Mega, Bozia3, kkisia, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy i Elfik nie rozdziewiczona. Ktoś ma mnóstwo samozaparcia w przerzucaniu kolejnych stron. Mam też wrażenie, że to kilka lasek bawi się idiotycznie.
Ja również pisałam do ovu i dostałam odpowiedź identyczną w treści, co Krakonka. Musieli dostać mnóstwo zgłoszeń.
To ja idę spać.
A tym co tam zza krzaka walą chujkami/niechujkami niech się przyśni hardcorowe bukake połączone ze słoneczkiem z nimi w roli głównej.Magdala, kapturnica, Mala79, efcia, iwcia77, Krakonka, macduska, gretka, Mega, kkisia, Simba, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oo, tak paczam, że nielajków mi przybyło dużo, mimo że nic nie pisałam. Cuda
śmieszy mnie to.
Widziałam waszą zabawę dzisiaj, Iwcia... może jesteś chętna do przejęcia ode mnie zaszczytnego forumowego miana nimfomanki, hmm?efcia, iwcia77, malgos741, Sabina, gretka, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Oo, tak paczam, że nielajków mi przybyło dużo, mimo że nic nie pisałam. Cuda
śmieszy mnie to.
Widziałam waszą zabawę dzisiaj, Iwcia... może jesteś chętna do przejęcia ode mnie zaszczytnego forumowego miana nimfomanki, hmm?moge byc wice
efcia, ComeToMeBaby, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość