X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale Krakonka już przeleciana kilkakrotnie. I to na różne strony ;-)

Nie wiem tylko czy iwcia maczala w tym swoje chujki. ;-)

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale Krakonka już przeleciana kilkakrotnie. I to na różne strony ;-)

No poczułam się normalnie jak nierządnica babilońska :)

iwcia77, Magdala, moremi, efcia, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    chwalilabym sie ;D

Magdala, efcia, caffe, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

No niektóre to mają te tamte jak ośmiornice normalnie :)

iwcia77, Magdala, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Biedna.
    Torebkami zaparzonej herbaty, ogorkiem, swietlikiem, zimne dwie lyzeczki z zamrazalnika poloz na powieki.

Mozesz tez lekko pomasowac/oklepac.
    Tylko nie herbatę i nie rumianek, reszta ok. Herbata wysusza śluzówkę i mogą być problemy z nawilzeniem oka.
    U mnie jeszcze maść arnikowa.

iwcia77, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczór.
    Całe popołudnie podgladałam na szybko przewijając forum czy Yorkowa dała powtórkę zdjęć. I co?! I nie ma! Ani Yorkowej ani zdjęć. Foch. Czekam.

Ale nadrobiłam teraz na spokojnie i Kkisia, widzę, że podjęłaś decyzję. Wszystko chyba zostało powiedziane, życzę Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w realizacji planów. <3

A ja zapodałam sobie pierwszą globulkę od ginki i zaczynam kurację po hsg. Normalnie mnie popsuli.

Pisałam też dziś z m, było bardzo miło i przyjemnie, a potem mi się chłop sfochował i napisał że idzie spać. Odparłam, że mi przykro, ale w takim razie dobranoc i żeby się odezwał jak mu przejdzie. Ciekawe ile będę czekać. Smutno mi, ale cóż.

To co, maglujemy? A, shit, nie mogę. To chociaż jakieś inne mokre sobie zrobię i wpiszę się w klimat chociaż tak. Zdrowie Pań!

Heretyczka, moremi, Magdala, efcia, iwcia77, malgos741, macduska, gretka, caffe, Mega, Bozia3, kkisia, Arwena, beates, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia priv

• Magdala Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc. Ide zapelniac sale kinowa.

Kiedys w jakims artykule przeczytalam, czy uslyszlam, ze jak sie chce doprowadzic do zaplodnienia, to nalezy pomyslec o jaju jak o divie, a plemniki to widownia w teatrze (kinie). Nie mozna dopuscic aby diva wychodzila na scene gdy fotele sa jeszcze puste. Dlatego plemniki nalezy wpuscic wczesniej, aby zajely dobre miejsca I cierpliwie czekaly na szol.
    :-)

Heretyczka, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, Mega, Bozia3, kkisia, Simba, Zofia8, Arwena, beates lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bry wieczór.
    Całe popołudnie podgladałam na szybko przewijając forum czy Yorkowa dała powtórkę zdjęć. I co?! I nie ma! Ani Yorkowej ani zdjęć. Foch. Czekam.

Ale nadrobiłam teraz na spokojnie i Kkisia, widzę, że podjęłaś decyzję. Wszystko chyba zostało powiedziane, życzę Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w realizacji planów. <3

A ja zapodałam sobie pierwszą globulkę od ginki i zaczynam kurację po hsg. Normalnie mnie popsuli.

Pisałam też dziś z m, było bardzo miło i przyjemnie, a potem mi się chłop sfochował i napisał że idzie spać. Odparłam, że mi przykro, ale w takim razie dobranoc i żeby się odezwał jak mu przejdzie. Ciekawe ile będę czekać. Smutno mi, ale cóż.

To co, maglujemy? A, shit, nie mogę. To chociaż jakieś inne mokre sobie zrobię i wpiszę się w klimat chociaż tak. Zdrowie Pań!
    a czemu nie możesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dobranoc. Ide zapelniac sale kinowa.

Kiedys w jakims artykule przeczytalam, czy uslyszlam, ze jak sie chce doprowadzic do zaplodnienia, to nalezy pomyslec o jaju jak o divie, a plemniki to widownia w teatrze (kinie). Nie mozna dopuscic aby diva wychodzila na scene gdy fotele sa jeszcze puste. Dlatego plemniki nalezy wpuscic wczesniej, aby zajely dobre miejsca I cierpliwie czekaly na szol.
    :-)
    fajne :)

ComeToMeBaby, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaszalałam wczoraj, kupiłam sobie trzy pary butów i mam ochotę na więcej :) Znalazłam sobie też prezent na imieniny - kołdrę z bambusowym wypełnieniem.
    I jeszcze bym chciała zioła na mój nowy balkon.

I jak tak dalej się będę cieszyła, to nie zrobię malowania :)

Jutro idę walczyć z pośrednikiem o obniżenie prowizji ze względu na fatalnie wykonaną usługę. Trzymajcie wszystko.
    Jak się nie uda, będę musiała iśc do sądu :/

Heretyczka, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, iwcia77, macduska, gretka, caffe, Mega, Bozia3, kkisia, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a czemu nie możesz?
    Bo lekarstwo mi się aktualnie rozpuszcza.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wrocilam wywietrzona pachnąca powietrzem hahaha

Pieslaw padł i chrapie mi pod łóżkiem taki to był spacerek a telefon rozladowal sie od gadania

Cóż jeszcze chyba nic wiecej

Magdala, iwcia77, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bo lekarstwo mi się aktualnie rozpuszcza.
    aha

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sala kinowa, bardzo ładnie :-)

Magdala, iwcia77, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy i Elfik nie rozdziewiczona. Ktoś ma mnóstwo samozaparcia w przerzucaniu kolejnych stron. Mam też wrażenie, że to kilka lasek bawi się idiotycznie.
    Ja również pisałam do ovu i dostałam odpowiedź identyczną w treści, co Krakonka. Musieli dostać mnóstwo zgłoszeń.
    To ja idę spać.
    A tym co tam zza krzaka walą chujkami/niechujkami niech się przyśni hardcorowe bukake połączone ze słoneczkiem z nimi w roli głównej.

Magdala, kapturnica, Mala79, efcia, iwcia77, Krakonka, macduska, gretka, Mega, kkisia, Simba, beates lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, tak paczam, że nielajków mi przybyło dużo, mimo że nic nie pisałam. Cuda :-) śmieszy mnie to.
    Widziałam waszą zabawę dzisiaj, Iwcia... może jesteś chętna do przejęcia ode mnie zaszczytnego forumowego miana nimfomanki, hmm? :-P

efcia, iwcia77, malgos741, Sabina, gretka, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najlepsze jest to ze żadna od tych nielajków nie klika w trakcie naszych konwersacji tylko z zza krzaka wcześniejsze posty

ŻENADA !!!!!

iwcia77, ComeToMeBaby, Mala79, kapturnica, macduska, Mega, kkisia, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjeść jeszcze chłodnik czy nie zjeść... Coś bym wciągnęła.

iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Oo, tak paczam, że nielajków mi przybyło dużo, mimo że nic nie pisałam. Cuda :-) śmieszy mnie to.
    Widziałam waszą zabawę dzisiaj, Iwcia... może jesteś chętna do przejęcia ode mnie zaszczytnego forumowego miana nimfomanki, hmm? :-P
    gdziezbym smiala ;D moge byc wice ;D

efcia, ComeToMeBaby, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 9982 9983 9984 9985 9986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ