35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja musze sie wam z czegos zwierzyc...sama nie moge tego pojac...odkad urodzilam zakladam gacie na lewa strone
...musze byc niezle zakrecona, ze nawet nie zwracam na nie uwagi..ale grunt wogole, ze je zakladam...
Heretyczka, ComeToMeBaby, efcia, macduska, malgos741, Krakonka, Mala79, caffe, gretka, BISCA, Aasiula, Bozia3, Mega, kkisia, kapturnica, Dziobak, Simba, Zofia8, Magdala, Arwena, beates, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wacia- wysylam mechanika
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8a172817981.jpgefcia, ComeToMeBaby, macduska, Krakonka, Mala79, Heretyczka, caffe, Sabina, BISCA, Aasiula, Mega, Bozia3, kkisia, Zofia8, Magdala, Arwena, beates, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia, ale przyznaj się - popsułaś kibel a chłop bogu ducha winien.
nie bij!
Nieprawda! Winien, winien po stokroć winien!!!
Ja nie biję, łagodny człowiek ze mnie.iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Wacia- wysylam mechanika
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8a172817981.jpg
Biorę!
Pod warunkiem, ze naprawi!
Bo jesli chodzi o wyglad to mój podobnie wygląda.iwcia77, ComeToMeBaby, Krakonka, Heretyczka, Sabina, BISCA, Aasiula, Mega, Arwena, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja musze sie wam z czegos zwierzyc...sama nie moge tego pojac...odkad urodzilam zakladam gacie na lewa strone
...musze byc niezle zakrecona, ze nawet nie zwracam na nie uwagi..ale grunt wogole, ze je zakladam...
To na wypadek uroków! Pierwotny instynkt Ci się włączył!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:11
ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, caffe, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Biorę!
Bo jesli chodzi o wyglad to mój podobnie wygląda.też ma takie czarne jeansy czy kaloryfery?
macduska, iwcia77, Krakonka, caffe, Aasiula, Mega, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia temat klapy od kibelka bardzo aktualny i u mnie
właśnie że względu na te śruby już dwa razy się cieszyłam ale tylko chwilowo że jest nowa a potem zaiwanialam do sklepu oddawać wrr
Bo wczesniejsza jest lekko peknieta przy zawiasie od bardzo cichego podnoszenia na ostatnia chwilę i słynnego jep" przez kochanego Synusia
No i skonczylam chrupki Małegoiwcia77, Krakonka, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Biorę!
Bo jesli chodzi o wyglad to mój podobnie wygląda.jakos nie jestem w stanie wyobrazic sobie pana od wf z brzuchem zarosniety tluszczem dookola
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Wacia- wysylam mechanika
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8a172817981.jpg
Ja! Ja! Dla mnie! Ja mam ogromy i długi remont. Nawet piwnicę mogę wyremontowac
iwcia77, ComeToMeBaby, Heretyczka, Sabina, BISCA, Bozia3, Mega, efcia, Zofia8, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
iwcia77 wrote:no domyslam sie , ze wlefista zobowiazuje
jakos nie jestem w stanie wyobrazic sobie pana od wf z brzuchem zarosniety tluszczem dookola
Hehe, bo nie znasz mojego (chłopaków) z liceum. Ale dorzuć jeszcze łysinę i wzrost 162iwcia77, BISCA, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
iwcia77 wrote:dobrze, ze w czwartek ide do pani psycholg to sie zapytam w czym rzecz...a moze to brak prasowania mnie tak rozkojarza?
Do prawdziwej? Takiej od analizy snów itd?
Po włosku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:18
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Hehe, bo nie znasz mojego (chłopaków) z liceum. Ale dorzuć jeszcze łysinę i wzrost 162
tzn to ze jest lysy i niski to nie jego wina ale jak tluscioszek to juz kiepsko to wygladaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:24
Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Do prawdziwej? Takiej od analizy snów itd?
Po włosku?raczej ona nie zajmuje sie snami
Krakonka, dorbie, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość