Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Do piwnicy hmm nie, nie mogę bo tam są moje zaprawy i by mi je zjadł:-)
    no raczej ten ze zdjecia ma inne menu niz kompot ze sliwek, dzemik truskawkowy czy maslaki w occie :) no chyba, ze trzymasz w piwnicy piersi z kurczaka ;D

Krakonka, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Fajnie :)
    Ja w ramach gimnastyki mózgu planuję utrwalić sobie rosyjski i nauczyć się francuskiego lub hiszpańskiego.
    Podobno nauka języków tworzy nowe połączenia w mózgu, które mogą zastąpić te poniszczone wiekiem czy czym innym.

A ja kompletnie nie znaju tego języka znaczy nigdy się go nie uczylam całe życie tylko ang i niemiecki
    Ale bardzo mi się podoba francuski

iwcia77, Krakonka, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Mądrze gadasz normalnie bym Tobie i sobie polala
    tylko, ze ja tego nie odkrylam :)to psychologiczny komunal ;D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no raczej ten ze zdjecia ma inne menu niz kompot ze sliwek, dzemik truskawkowy czy maslaki w occie :) no chyba, ze trzymasz w piwnicy piersi z kurczaka ;D
    A skąd wiesz a może on jaroszem jest i wszystko by mi zniknęło i co ja bym biedna zrobila;-)

iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tylko, ze ja tego nie odkrylam :)to psychologiczny komunal ;D

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam truskawki. Nie wiem, co to będzie, chyba coś w rodzaju frużeliny. Bo trzeba było dodać cukier żelujący. Do konfitur nie dodaję, tylko sam cukier i smażę przez trzy dni.
    Z 2 kg owoców i 1 kg cukru wyszło mi 12 małych słoiczków (0,24l) do których wpakowalam głównie truskawki i mało płynu. Płyn zlałam i mam litr truskawkowego ulipka. Zobaczę, jak się zachowa i co z niego wyjkdzie rano. Jakaś galaretka czy raczej gęsty sok. No i wtedy pomyślę, co z nim zrobić. Może na jakiś deser się nada?

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo nawet nie zwróciłam uwagi że to już pierwsza się zrobiła czas iść spać

Kolorowych życzę snow

iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Zrobiłam truskawki. Nie wiem, co to będzie, chyba coś w rodzaju frużeliny. Bo trzeba było dodać cukier żelujący. Do konfitur nie dodaję, tylko sam cukier i smażę przez trzy dni.
    Z 2 kg owoców i 1 kg cukru wyszło mi 12 małych słoiczków (0,24l) do których wpakowalam głównie truskawki i mało płynu. Płyn zlałam i mam litr truskawkowego ulipka. Zobaczę, jak się zachowa i co z niego wyjkdzie rano. Jakaś galaretka czy raczej gęsty sok. No i wtedy pomyślę, co z nim zrobić. Może na jakiś deser się nada?
    LO matko 3 dni smażenia? Ale że jak?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    ja sie nie znam na przetworach ...nie pomoge :) jedyne co mi sie kojarzy z sokiem to kasza manna ;D

BISCA, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    LO matko 3 dni smażenia? Ale że jak?
    ja slyszalam o bigosie siedmiodniowym to pewnie i konfitury trzydniowe tez sa :)

megan8 lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gotujesz owoce z syropem (cukier+woda) przez pół godziny, odstawiasz do zastępnego dnia, znów gotujesz pół godziny, do 3 dnia i znów gotujesz. Potem wsadzasz do sloikow. Takie klasyczne konfitury. Robię je tylko z wiśni :)

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja sie nie znam na przetworach ...nie pomoge :) jedyne co mi sie kojarzy z sokiem to kasza manna ;D
    Hehe taka podawana w przedszkolu na podwieczorek wtedy ją pakowalam do fartuszka bo jej nie lubilam
    A teraz każda wciagne :-)

iwcia77, BISCA, Mega, efcia, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może kupię więcej truskawek, rabarbar (o ile jest jeszcze) i wleję ten sok. Pogotuję i popakuję w słoiki. Powinno być mniej slodkie.

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w przedszkolu nie było czegoś takiego. Na śniadanie zupa mleczna z grysikiem owszem, ale żadnego soku.
    Lubię zupy mleczne :)

iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać, bo Małgosię trzeba zaprowadzić do żłobka jutro, więc trza się zwlec switem.
    Miło było :)
    Dobranoc :)

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Gotujesz owoce z syropem (cukier+woda) przez pół godziny, odstawiasz do zastępnego dnia, znów gotujesz pół godziny, do 3 dnia i znów gotujesz. Potem wsadzasz do sloikow. Takie klasyczne konfitury. Robię je tylko z wiśni :)
    No to już teraz mogę iść spać bo wiem jak to się robi ją akurat się owocami nie zajmuje tzn dzemami ani konfiturami to specjalność mojej mamy ja warzywami się zajmuje i rybkami i takie tam

Jeszcze raz kolorów znikam było Milo ale się skończyło :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 01:23

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamykam kram, zwijam nuty ide lulu - dobrej nocy i do jutra

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)

Aasiula, Mega, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale laski wieczorem naprodukowalyscie :-)
    Iwcia, Krakonka nie mówcie że już nie spicie ;-)

Aasiula, Mega, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:11

Mega, efcia, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 9986 9987 9988 9989 9990 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ