35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Wacia- wysylam mechanika
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8a172817981.jpg
Nie odsunal poscieli.
Nie polozyl folii.
Pewnie jeszcze nie zdjal kurwa butow
Nie zakryl lozka przy wierceniu.
Won z wyra! Chamie!Mega, Aasiula, ania.g, macduska, Dziobak, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, gretka, efcia, Arwena, kkisia, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Juz sie wkurwilam tym obrazkiem.
Nie odsunal poscieli.
Nie polozyl folii.
Pewnie jeszcze nie zdjal kurwa butow
Nie zakryl lozka przy wierceniu.
Won z wyra! Chamie!Aasiula, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nadrabiam, więc nie wiem czy ktoś już pisał. Nie kupuj takich ciężkich desek. One są zwykle drogie od 200 w górę i zwykle jest problem ze śrubami. Przerobiłam 3 i sie poddałam. Zwykle jest tak, że klapa jest zbyt ciężka, żeby ją utrzymały 2 śruby i się luzuje po kilku dniach i szybko potem pękają. W końcu kupiłam sobie deskę za 20 zeta i mam już ją kilka lat....
Może te całkiem drogie od 500 zł w górę mają jakiś lepszy patent, ale te gówna po 200 to wszystkie takie same....
Pamietam jak moj ojciec kupil deske w Lidlu. Na desce bylo takie przepiekne zdjecie z palma, plaza i oceanem - kicz jak cholera! On myslal ze to tylko na opakowaniu, ale niestetyOd tej pory przestali zamykac sedes przez te rajskie widoki
ania.g, Mega, kapturnica, moremi, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, gretka, efcia, kkisia, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A propos desek...
Pamietam jak moj ojciec kupil deske w Lidlu. Na desce bylo takie przepiekne zdjecie z palma, plaza i oceanem - kicz jak cholera! On myslal ze to tylko na opakowaniu, ale niestetyOd tej pory przestali zamykac sedes przez te rajskie widoki
ja pierdziu hahahaa
Aasiula, Simba, Sabina, Mega, macduska, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mega wrote:Ty wyrodna matko! Cieszysz sie, ze dziecko chore
Ja tylko czekam, kiedy moja sie ode mnie zarazi
A ciesze bo mu juz prawie przeszło .
A , ze to była zwykła wirusówka to nic mu sie złego az tak nie działo.Oprócz tego ,że smarkał , kichał i jeczał jaki to jest choryMega, dorbie lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Bozia jesteśmy w czołówce
Pozdrawiam wszystkie tępe dzidy, które napierdalają "nie lubię" jak leci.Jebane tchórze hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:50
Aasiula, Simba, ania.g, kapturnica, moremi, Mega, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, gretka, efcia, Arwena, kkisia, Magdala, Niuta, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A i chciałam jeszcze jedno dodać
uważam, że admin powinien wprowadzić zasadę, że jak ktoś kasuje konto to powinien mieć blokadę ip np na kwartał czy pół roku
albo jedno konto z jednego IP (trochę ograniczyłoby to trolla)kapturnica, Simba, Aasiula, ania.g, moremi, Mega, macduska, ComeToMeBaby, gretka, efcia, Arwena, kkisia, gosia7122, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chyba słoncem.Za słoneczko kolejna nagana Ci sie szykuje !
ps A tak sie starałam hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:54
Simba, Mega, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Juz lece ,lece poprawiam,boszszsz nagane dostane nooo
Dolej sobie jeszcze mleczka, zjedz ciasteczko i posiedz na tarasikukapturnica, Aasiula, ania.g, moremi, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość