35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Krakonka, tryskasz energia i optymizmem az milo
Pierwszy dzien po urlopie do pracy. Nawet sie ciesze, ze zobacze moja ekipe. Zreszta tydzien pracy bedzie krotki a na weekend jedziemy do tesciowej na poludnie.
Lato wrocilo. Zyc nie umierac
Milego dnia wszystkimKrakonka, Aasiula, macduska, Bozia3, Mega, efcia, Dziobak, Simba, dorbie, Zofia8, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Mala79, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To musi byc osoba bardzo wierząca, ponieważ najbardziej "kocha" Bozie.
No dobra, czas sobie przypomnieć komu sie powiedziało kilka słów gorzkiej prawdy i temu komuś zabrakło argumentów zeby sie obronić, albo pokory zeby przyznać racje
ja mam za to innych wielbicieli - jak widać nie odstaję od reszty....heheSimba, moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ja bym spróbowała....
ale cie rozumiem
nie poddawaj sie kisiuniu, przemysl to jeszcze kiedy ochłoniesz
buzkaSimba, Reni, gretka, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Zaszalałam wczoraj, kupiłam sobie trzy pary butów i mam ochotę na więcej
Znalazłam sobie też prezent na imieniny - kołdrę z bambusowym wypełnieniem.
I jeszcze bym chciała zioła na mój nowy balkon.
I jak tak dalej się będę cieszyła, to nie zrobię malowania
Jutro idę walczyć z pośrednikiem o obniżenie prowizji ze względu na fatalnie wykonaną usługę. Trzymajcie wszystko.
Jak się nie uda, będę musiała iśc do sądudo sądu pobiegniesz o prowizję? a cóż to za wielka prowizja, że CI się opłaca po sądach latać?
Simba lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:O tym jak nie zabiłam własnego męża...
Miało być wcześniej ale mi zeżarło posta i straciłam zapał.
Ostrzegam, ze temat lekko gówniany będzie...
Dosyć dawno, powiedzmy tak ze dwa lata temu zepsuła nam się klapa od sedesu. Kolejną kupowaliśmy z pół roku albo i lepiej, a to wymiar nie pasował, a to rozstaw srub, a to cea z nóg zwalała.... Duzo z tym było zamieszania- tu zaznaczyć należy, że mieszkamy z dala od cywilizacji co też zakupy utrudniało...
Wreszcie - udało się! Jest! Idealna, wypasiona, pasujaca. Z bólem serca zapłacilismy za nia dwie stówy.
W domu się okazało, ze jakieś śruby za długie są, czy coś tskiego. Dość, że nie dało się jej dokręcić dobrze i po paru dniach zawsze si3 obluzowywała.
Trudno. Śruby miały zostać dopasowane i tutaj istotne jest słowo MIAŁY.
Przypominałam o tym Waciakowi nie raz i nie dwa.
I tak "miały " do wczoraj kiedy to późną nocą po usiadnięciu na kibelku usłyszałam dżwięczne TRACH i kawałek deski odpadł...
Ułamał się na tej cholernej śrubie !!!
Mało mnie szlag nie trafił a Waciaka uratowało wyłacznie to, ze spał z Młodym i dziecka mi się szkoda zrobiło.
Rano na moje wyrzuty mój mąż jeszcze powiedział, że to nie jego wina tylko moja... W końcu to JA już usiadłam na sedesie....
Po południu zaczęłam się do niego odzywać.
Waciak uszy po sobie położył, i obiecał poprawę.
Zobaczymy ale powiadm Wam w życiu nie byłam tak bliska mężobójstwa!
Może te całkiem drogie od 500 zł w górę mają jakiś lepszy patent, ale te gówna po 200 to wszystkie takie same....Mega, macduska, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja musze sie wam z czegos zwierzyc...sama nie moge tego pojac...odkad urodzilam zakladam gacie na lewa strone
...musze byc niezle zakrecona, ze nawet nie zwracam na nie uwagi..ale grunt wogole, ze je zakladam...
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam się z rana , jebana kawa zrobiona słońce świeci jest git !
Miłego dnia babyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:47
efcia, Mega, macduska, Simba, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Mala79, gosia7122, iwcia77, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry, nadaje z lozka
Nie wiem po co mierze tempke teraz jak cały czas idzie w gore przez ta moja chorobę, wrrrr...jak nie urok to sraczka....
Dziecię me pojechało dzisiaj na wycieczkę, wiec mogę sie spokojnie pobyczyć
Alescie nocna dyskusje urządziły, Krakonka podziwiam za robienie przetworów, ja ani chęci, ani umiejętności (chociaż pewnie to nie jakas bardzo skomplikowana sprawa), pomroziłam troche truskawek, zeby na zimę do ciasta było i tyle....
Kkisiek jak tam, żyjesz?
Aaaa, Wacia, uwielbiam twoje historieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:26
efcia, macduska, Aasiula, Simba, gretka, Arwena, kkisia, Mala79, gosia7122, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nadrabiam, więc nie wiem czy ktoś już pisał. Nie kupuj takich ciężkich desek. One są zwykle drogie od 200 w górę i zwykle jest problem ze śrubami. Przerobiłam 3 i sie poddałam. Zwykle jest tak, że klapa jest zbyt ciężka, żeby ją utrzymały 2 śruby i się luzuje po kilku dniach i szybko potem pękają. W końcu kupiłam sobie deskę za 20 zeta i mam już ją kilka lat....
Może te całkiem drogie od 500 zł w górę mają jakiś lepszy patent, ale te gówna po 200 to wszystkie takie same....
Bozia, ja bym chętnie kupiła i za 15 zeta, tylko one nie pasują do kibelka. Jest jakiś taki niewymiarowy.
Teraz myslę, ze chyba będzie prosciej kupić cały zestaw.Sabina, Mega, Aasiula, Bozia3, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzien bry.
Zaspałam na pomiary cukru o zwykłej porze i co ??I poszedl se w chu w góre.A niech se idzie , mam go w bambusie.
Spac mi sie chce , ledwo na oczy patrze .Dobrze ,że mlody chory to nie musze sie nigdzie spieszyc .
O !Sabina, Mega, macduska, Aasiula, dorbie, efcia, kkisia, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry.
Zaspałam na pomiary cukru o zwykłej porze i co ??I poszedl se w chu w góre.A niech se idzie , mam go w bambusie.
Spac mi sie chce , ledwo na oczy patrze .Dobrze ,że mlody chory to nie musze sie nigdzie spieszyc .
O !
Ja tylko czekam, kiedy moja sie ode mnie zaraziAasiula, ania.g, macduska, Simba, kapturnica, moremi, efcia, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Aha, zapomniałam pisać. Wpadłam dzisiaj do ginki po receptę i chciałam się umówić na wizytę. Mówi że w lipcu wyjeżdża więc dopiero sierpień. Pyta o co chodzi. To mówię, że chciałam podyskutować co dalej, czy robimy laparo, jak mi sugerowali w szpitalu czy co. A ona: a po co laparo, żeby przepchali? I tak nie przepchają. Uderzać do kliniki od razu jak mówiłam, szkoda czasu. Poważnie, jakby była pani moją siostrą to powiedziałabym to samo.
No także ten...Aasiula, macduska, Mega, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, gretka, kkisia lubią tę wiadomość