35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorbie, kiedy masz to usg genetyczne? Pewnie pisałaś ale mi jakoś umknęło.
A już sobie policzyłam bo mówiłaś że 11 tyg i 5 dni to we wtorek 23?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:30
dorbie lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
no właśnie
zauważyłam, że znajomi co raz częściej wstawiają baaardzo intymne zdjęcia
muszę załatwić ołówek dla siebie, ale i dla mojego męża jakby mu przyszło do głowyania.g, Aasiula, moremi, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej chciałybyście, żeby Wasz facet opublikował Waszą fotę???? (twarz usunęłam)
NIE CYTUJCIE
Nigdy .Ale swoja droga laska fajnie wyglada,szczuple nogi ,ladny brzuch ,ja to jak wieloryb wygladalam
aaa zapomniaałam i piekny makijazWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:33
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:no właśnie
zauważyłam, że znajomi co raz częściej wstawiają baaardzo intymne zdjęcia
muszę załatwić ołówek dla siebie, ale i dla mojego męża jakby mu przyszło do głowy
Moja koleżanka wrzucała zdjęcia usg, a teraz co miesiąc nowe zdjęcia córki. Kolejna zdjęcia typu: córka śpi, oddycha, je, robi siku, macha rączką, paluszek u nóżki...
A u nas ołówki się ostrząReni, Sabina, peppapig, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, Aasiula, Dziobak, efcia, kkisia, Magdala, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja chyba kupię sobie ostrzałkę elektryczną
moja koleżanka wstawiała foty przez pierwszy rok życia z dzieckiem i tekturą obom mam 1 msc, mam 2 msce, mam 3 msce itd
moremi wrote:No właśnie my ustalilismy, że nie ma fot z ciąży na fb, a takiej, to nawet do albumu bym nie włożyła.
Moja koleżanka wrzucała zdjęcia usg, a teraz co miesiąc nowe zdjęcia córki. Kolejna zdjęcia typu: córka śpi, oddycha, je, robi siku, macha rączką, paluszek u nóżki...
A u nas ołówki się ostrząmoremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dorbie, kiedy masz to usg genetyczne? Pewnie pisałaś ale mi jakoś umknęło.
A już sobie policzyłam bo mówiłaś że 11 tyg i 5 dni to we wtorek 23?
Chyba troche stresu mi minęło po moim plamieniu, którym sie bardziej jeszcze zestresowałam i po dobrym wyniku OliTo buduje, Ola
malgos741, moremi, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, kkisia, ola_35, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką ;)jak mi się nie chce do roboty
Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pierdolone trole w dupe dmuchane.
Mega, ania.g, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Bozia3, Dziobak, efcia, Arwena, kkisia, Magdala, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Ja już na zwonieniu,jestem i odpoczywam.
Wszystko byłoby ok gdyby nie to cisnienie, zwykle rano ok 120-128 na 80 a popołudniowe 135-140/90
Nie sole,jem warzywa...no i dopegyt.
Mogę spokojnie nadrabiać co u Was laseczkiSabina, malgos741, Mega, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, dorbie, macduska, BISCA, Aasiula, gretka, Dziobak, efcia, Arwena, kkisia, ola_35 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No nie wiem - ja bym chyba poszla na laparo. Nawet po to zeby sprawdzic czy nie ma innych problemow typu endometrioza albo cos. Warto jednak wykorzystac wszystkie inne mozliwosci zanim sie zdecyduje na IVF
Bry. Nadrabiam.Sabina, Mega, moremi, macduska, Aasiula, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny