35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jeśli chodzi o blokade trolli z IP - to nie wchodzi w rachubę - wiele osób ma zmienne IP - i nic to nie da....trzeba naprawdę pogodzic sie z ich istnieniem i po prostu ignorować...Kapta - nie wyklinaj na te idiotki, tylko zajmij się innymi sprawami... Cyfry pod nickiem bardzo sympatyczne
Ale jestem popularna...ja pierdziu...
czuje się jak prawdziwy celebryta
ania.g, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Mega, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba te tabsy co mi przysłałaś to na pewno są dla ludzi, a nie dla konia??
No jak nie mam problemów z łykaniem tabletek, tak tego ustrojstwa nie mogę
Mam przełyk jak dziewicaComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Simba, efcia, BISCA, Arwena, Mega, kkisia, ola_35, macduska, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba te tabsy co mi przysłałaś to na pewno są dla ludzi, a nie dla konia??
No jak nie mam problemów z łykaniem tabletek, tak tego ustrojstwa nie mogę
Mam przełyk jak dziewicaReni, caffe, moremi, Simba, BISCA, Mega, paszczakin, kkisia, Magdala, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kometa - ja chyba nie czekałabym na laparo w Twoim przypadku - kurcze masz zagwozdkę - zrobisz jak uważasz. Ale u Ciebie jeden niedrożny, a chłop beznadziejne wyniki. Nawet po laparo udanym - te szanse są marne ze względu na jego marne wyniki. Ja bym chyba podchodziła do in vitro... Z drugiej strony nie masz takiego parcia, jak inne ze względu na wiek - bo jeszcze masz trochę czasu... No ciekawe co zrobisz.....
wynalazlam lekarza co robi i na nfz i priv, same dobre opinie, również niepłodność i zabiegi. Ciekawe. Poszperam jeszcze, zobaczę. Jeśli się okaże że wyniki m po powrocie się jeszcze pogorszyly i ten jego lekarz nic nie poradzi to będziemy uderzać konkretnie, do kliniki. Co robić, co robić. Eh.
dorbie, kapturnica, Mega, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Ello, u nas leje od rana. Zaliczylismy juz poranna wizyte u lekarza, bo Adas smarka od 2 tyg, widzi mi sie panie, ze to musi alergia bedzie. Dostal clarytyne i skierowanie na testy z krwi. Wiem, ze niekoniecznie wyjda w tym wieku, lekarz stwierdzil, ze robimy, najwyzej sie je powtorzy za rok, jesli wyjda negatywne, a objawy beda sie utrzymywac. I kocham znowu ten kraj, ze tu sie nie oszczedza na diagnostyce, tej kosztownej rowniez nie.
dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, caffe, moremi, efcia, gretka, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Także ten na koniec 2giego trymestru , który mi mija dokładnie dzis ,apartament Maksiora
[urWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:19
ania.g, dorbie, Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, Bozia3, moremi, efcia, BISCA, gretka, Arwena, Krakonka, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny