35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz ostatnia prosta pierwszego to z górki .Ale fakt chyba najgorszy strach i czas to własnie te 3miechy.dorbie wrote:A ja też nie będę dobrze wspominac - lęk o plamienia to dla mnie najgorsze
A posty widze znikaja szybko.Ciekawe , która z tych co odeszła usuwa sie .
moremi, kkisia lubią tę wiadomość

-
Ja żarłam rennie i jest coś jeszcze ale nie nie pamiętam.kapturnica wrote:I od 2dni mam zgage ciągle , wrecz mam wrażenie ,że cokolwiek bym nie zjadła to ona sie pojawia i mnie nie opuszcza

Czy te takie tabsy na zgage mozna ssac w ciąży ?Chyba można nie ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:16
kapturnica lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
O to jutro musze zakupic bo mi przełyk wypala .Jeszcze młody od rana obkopuje mnie z każdej możliwej strony .ania.g wrote:Ja żarłam rennie i jest coś jeszcze ale nie nie pamiętam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:18
moremi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-
Tylko weź miętowe, nie kuś się na te o smaku owocowym bo się porzygać można.kapturnica wrote:O to jutro musze zakupic bo mi przełyk wypala .Jeszcze młody od rana obkopuje mnie z każdej możliwej strony .
kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
A taki mam widok za oknem w łazience jak kontempluje na kibelku

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/417a99b35be5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db73f1db1244.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:23
caffe, ania.g, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, moremi, efcia, BISCA, Sabina, Mega, kkisia, macduska, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

-
To sa czopki...Reni wrote:Simba te tabsy co mi przysłałaś to na pewno są dla ludzi, a nie dla konia??
No jak nie mam problemów z łykaniem tabletek, tak tego ustrojstwa nie mogę
Mam przełyk jak dziewica
http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/no-no-crazy-rabbit-emoticon.gif
Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, efcia, BISCA, caffe, Reni, gretka, Arwena, Mega, kkisia, Magdala, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Przede wszystkim, to przy takich wynikach zwykły androvit nie pomoże.ComeToMeBaby wrote:No, ciekawe...
wynalazlam lekarza co robi i na nfz i priv, same dobre opinie, również niepłodność i zabiegi. Ciekawe. Poszperam jeszcze, zobaczę. Jeśli się okaże że wyniki m po powrocie się jeszcze pogorszyly i ten jego lekarz nic nie poradzi to będziemy uderzać konkretnie, do kliniki. Co robić, co robić. Eh.
Również uważam, ze nie ma na co czekać. Niby czas jest, ale jestes tu już chyba z rok. U mnie minęły trzy lata i też miałam czas, a 37 stuknęło nie wiadomo kiedy.
kapturnica, Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, gretka, Mega, kkisia, Magdala, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A jaki masz widok jak plujesz prosto?kapturnica wrote:A taki mam widok za oknem w łazience jak kontempluje na kibelku

Ps. Lokum fajne
dawaj do stopki
kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!