35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O nie! Znowu jakies zmiany?
Ja sie tak nie bawie!
Przeciez ja dostane rozstroju emocjonalnego od tych ciaglych zmian na forummoremi, efcia, Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Sabina, Mega, Dziobak, kkisia, Bozia3, macduska, BISCA, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
aaaa to dlatego nie mieściły mi się pod język
Simba wrote:To sa czopki...
http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/no-no-crazy-rabbit-emoticon.gifania.g, efcia, moremi, kapturnica, caffe, Aasiula, Arwena, Simba, Sabina, Mega, kkisia, Bozia3, macduska, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zlikwidowali. Tylko licznik zostawili. A to dziady.
To teraz możemy spokojnie tej małpie, brzemiennej i tej trzeciej - macoś tam pokazać środkowy palec.
Dokładnie dziady!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:06
Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czekam i czekam ...
Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Simba, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie da się
muszę się jakiejś wódki napić albo jakiegoś innego łiski
kapturnica wrote:Renek wycofalas czopki z przełyku juz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:08
kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, efcia, Simba, Sabina, Mega, kkisia, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
BRZEMIENNA LAMUSIE ZABRALI CI ZABAWKĘ
kapturnica, Aasiula, ania.g, moremi, efcia, Arwena, Simba, Sabina, Mega, Natka_79, kkisia, Bozia3, paszczakin, macduska, BISCA, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zdajesz sobie sprawę, że w ciąży nie mogę prasować?
Kurde nie zatrybilam tego prasownaia przez chwile.
Morek zakladaj dresy!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:14
Aasiula, moremi, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Asiula,
Te wykresy to nie są całkiem miarodajne. Jestem po lekturze ponad setki wykresówi część nieciążowych wyglądała jak ciąza idealna, część ciązowych jak całkiem nie ciąża...
Nie doczytałam, zrobiłaś ten test? Już chyba to nie jest żadne namawianie głupie, bo to 3któryś dc.Aasiula, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
A w zeszłym cyklu uzależniłam się od wykresu Kapty. Dopasowywałam sobie wszystkie objawy i liczyłam dni, zeby zrobić test w tym samym dniu, co Kapta. No, ale się nie doczekałam, bo dostałam @ 3 dni wcześniej
moremi, Reni, efcia, Aasiula, kapturnica, Arwena, Mega, Sabina, kkisia, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Asiula,
Te wykresy to nie są całkiem miarodajne. Jestem po lekturze ponad setki wykresówi część nieciążowych wyglądała jak ciąza idealna, część ciązowych jak całkiem nie ciąża...
Nie doczytałam, zrobiłaś ten test? Już chyba to nie jest żadne namawianie głupie, bo to 3któryś dc.
Nie wydaje mi sie zeby to byla ciaza ,niestetyte testy i jedna kreska nie dzialaja na mnie dobrze ;/ wiec wole poczekac na @
kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, Krakonka, kkisia, Magda*, malgos741 lubią tę wiadomość