35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No w cyklu zaciążonym mialam spisane jak nigdy wszystko dzien po dniu.Co czulam , co bolalo i pikałoKrakonka wrote:A w zeszłym cyklu uzależniłam się od wykresu Kapty. Dopasowywałam sobie wszystkie objawy i liczyłam dni, zeby zrobić test w tym samym dniu, co Kapta. No, ale się nie doczekałam, bo dostałam @ 3 dni wcześniej

Aasiula, efcia, Sabina, Krakonka lubią tę wiadomość

-
W dresach? O nie. A i tak na męża muszę czekać, bo nie umiem robić zdjęć kalkulatoremkapturnica wrote:Ubieraj pomieta .
Kurde nie zatrybilam tego prasownaia przez chwile.
Morek zakladaj dresy!!
Wpadłam na pomysł dać swoim kotom na śniadanie udka kurczaka. Teraz zbieram kostki po całym mieszkaniu. Obgryzione dokładnie
efcia, Simba, ania.g, Mega, Sabina, kkisia, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
hahaha ktora to ty bo wszystkie takie podobnemoremi wrote:
efcia, moremi, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ty ale daj znaka ,ambo rzuć ołowkiem zebym sie zalapala na te fotymoremi wrote:W dresach? O nie. A i tak na męża muszę czekać, bo nie umiem robić zdjęć kalkulatorem

Wpadłam na pomysł dać swoim kotom na śniadanie udka kurczaka. Teraz zbieram kostki po całym mieszkaniu. Obgryzione dokładnie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Spoko, jak mu wyjdą, to może zostawię w stopce. Awatar z dedykacją na razie zostaje.Aasiula wrote:Ty ale daj znaka ,ambo rzuć ołowkiem zebym sie zalapala na te foty

Aasiula, Simba, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jezzzu, zabrali chujki, a ja sie dalej boje i ostroznie naciskam lajka. Uwarunkowalam sie w ciagu 4 dni...Simba wrote:O nie! Znowu jakies zmiany?
Ja sie tak nie bawie!
Przeciez ja dostane rozstroju emocjonalnego od tych ciaglych zmian na forum
Mega, Reni, efcia, kapturnica, Sabina, Krakonka, kkisia, Bozia3, macduska, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Jak to nie ma nielajków?
ciekawe co teraz wymyśla 
Kapta, ostatni trymestr
wow! Foty nie widziałam ale jedy pewnie super
U nas był inny pan od klimy i powiedział cos zupełnie innego juz pierwszy a pierwszy sie zarzekał ze nie ma innej opcji w naszej kamienicy. To mamy zagwozdkę.
Wczoraj zrobiło mi sie jakoś zle na duszy, ze sie poryczalam
zle sie czułam, wszystko mnie bolało a i zaraz lęk czy cos sie nie wydarzy
niech to młode sie w końcu zacznie wiercić to będę spokojniejsza czując je a tu dalej cisza
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Niewiele wspominała. Nie odpowiedziała na pytania dziewczyn. Nie wiadomo, czy cykl skończył się jej normalnie, czy nadal trwa.caffe wrote:Była tu niedawno i coś wspominała na swój temat.
Wiemy tylko tyle, że mysli o in vitro, ale nie ma kasy.
kapturnica, macduska, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka, ale zaraz poczujesz. Ja nawet teraz czasami całymi dniami nic nie czuję, a bywa, że wierci się intensywnie nawet podczas jazdy samochodem.Natka_79 wrote:Cześć
Jak to nie ma nielajków?
ciekawe co teraz wymyśla 
Kapta, ostatni trymestr
wow! Foty nie widziałam ale jedy pewnie super
U nas był inny pan od klimy i powiedział cos zupełnie innego juz pierwszy a pierwszy sie zarzekał ze nie ma innej opcji w naszej kamienicy. To mamy zagwozdkę.
Wczoraj zrobiło mi sie jakoś zle na duszy, ze sie poryczalam
zle sie czułam, wszystko mnie bolało a i zaraz lęk czy cos sie nie wydarzy
niech to młode sie w końcu zacznie wiercić to będę spokojniejsza czując je a tu dalej cisza 
Spokojnie mała, spokojnie. Wszystko jest dobrze i będzie dobrze
efcia, kapturnica, Natka_79, ania.g, caffe, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!