35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:A w zeszłym cyklu uzależniłam się od wykresu Kapty. Dopasowywałam sobie wszystkie objawy i liczyłam dni, zeby zrobić test w tym samym dniu, co Kapta. No, ale się nie doczekałam, bo dostałam @ 3 dni wcześniej
Aasiula, efcia, Sabina, Krakonka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ubieraj pomieta .
Kurde nie zatrybilam tego prasownaia przez chwile.
Morek zakladaj dresy!!
Wpadłam na pomysł dać swoim kotom na śniadanie udka kurczaka. Teraz zbieram kostki po całym mieszkaniu. Obgryzione dokładnieefcia, Simba, ania.g, Mega, Sabina, kkisia, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:
efcia, moremi, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:W dresach? O nie. A i tak na męża muszę czekać, bo nie umiem robić zdjęć kalkulatorem
Wpadłam na pomysł dać swoim kotom na śniadanie udka kurczaka. Teraz zbieram kostki po całym mieszkaniu. Obgryzione dokładniekapturnica lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ty ale daj znaka ,ambo rzuć ołowkiem zebym sie zalapala na te foty
Aasiula, Simba, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:O nie! Znowu jakies zmiany?
Ja sie tak nie bawie!
Przeciez ja dostane rozstroju emocjonalnego od tych ciaglych zmian na forumMega, Reni, efcia, kapturnica, Sabina, Krakonka, kkisia, Bozia3, macduska, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Jak to nie ma nielajków?ciekawe co teraz wymyśla
Kapta, ostatni trymestrwow! Foty nie widziałam ale jedy pewnie super
U nas był inny pan od klimy i powiedział cos zupełnie innego juz pierwszy a pierwszy sie zarzekał ze nie ma innej opcji w naszej kamienicy. To mamy zagwozdkę.
Wczoraj zrobiło mi sie jakoś zle na duszy, ze sie poryczalamzle sie czułam, wszystko mnie bolało a i zaraz lęk czy cos sie nie wydarzy
niech to młode sie w końcu zacznie wiercić to będę spokojniejsza czując je a tu dalej cisza
efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Była tu niedawno i coś wspominała na swój temat.
Wiemy tylko tyle, że mysli o in vitro, ale nie ma kasy.kapturnica, macduska, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Cześć
Jak to nie ma nielajków?ciekawe co teraz wymyśla
Kapta, ostatni trymestrwow! Foty nie widziałam ale jedy pewnie super
U nas był inny pan od klimy i powiedział cos zupełnie innego juz pierwszy a pierwszy sie zarzekał ze nie ma innej opcji w naszej kamienicy. To mamy zagwozdkę.
Wczoraj zrobiło mi sie jakoś zle na duszy, ze sie poryczalamzle sie czułam, wszystko mnie bolało a i zaraz lęk czy cos sie nie wydarzy
niech to młode sie w końcu zacznie wiercić to będę spokojniejsza czując je a tu dalej cisza
Spokojnie mała, spokojnie. Wszystko jest dobrze i będzie dobrzeefcia, kapturnica, Natka_79, ania.g, caffe, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!