35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:W dresach? O nie. A i tak na męża muszę czekać, bo nie umiem robić zdjęć kalkulatorem
Wpadłam na pomysł dać swoim kotom na śniadanie udka kurczaka. Teraz zbieram kostki po całym mieszkaniu. Obgryzione dokładnieMega lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:co Ty nie zrobi tego
To patrz!
F O C H !!!!!!!
Arwena, to do Ciebie!Simba, efcia, Sabina, kapturnica, Arwena, Reni, kkisia, macduska, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:W dresach? O nie. A i tak na męża muszę czekać, bo nie umiem robić zdjęć kalkulatorem
Wpadłam na pomysł dać swoim kotom na śniadanie udka kurczaka. Teraz zbieram kostki po całym mieszkaniu. Obgryzione dokładnie
Jeden z moich zjada też kości, te główki stawowe. Zostawia sam "patyczek", którym później sie tłucze po domu dopóki się nie odnajdzie tej mumii i nie wywali.moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Natka, ale zaraz poczujesz. Ja nawet teraz czasami całymi dniami nic nie czuję, a bywa, że wierci się intensywnie nawet podczas jazdy samochodem.
Spokojnie mała, spokojnie. Wszystko jest dobrze i będzie dobrze
Powiem Wam ,ze ja mlodego tak dzien po dniu o kazdej porze a zaczelam dobrze czuc dopiero w 23tyg. Wczesniej dziecior sie lubi chowac glebiej lub obraca w strone lozyska przez to jest gorzej czuc. Teraz nie ma godziny ,zeby nie czuc bylo jak sie rpzeciaga , przekreca czy wymachuje odnozami.Nat musisz sie uzbroic jeszcze w cierpliwosc..Jeszcze troche i bedziesz czula czesto.
Natka_79, moremi, efcia, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobra, laski, nudzi mi sie. Robie wlasnie za podpieracz dla dzieciaka, bo zasnal z nogami na mnie, wiec jestem udupiona kolejne 30 minut.
Dawac jakies fajne tematy. Z braku laku mamy odgrzewany kotlet, ktory zawsze porusza: Dzie lepiej mieszkac, w Polsce czy za granica?efcia, Simba, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, reni mozesz stosować, mam nadzieje ze ci pomoże. U mnie 5 min i zgaga znowu na końcówce ciazy za to prawdziwa ulgę przyniósł poród
[urWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:27
ola_35, Sabina, efcia, moremi, kkisia, Aasiula, Simba, Magdala, macduska, Zofia8, Mega, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nooo
aż potargało mi bebechy
jest mocSimba wrote:Az popuscilam z wrazenia
Nie chcialabym tego odczuc na wlasnej skorze...moremi, kkisia, caffe, Aasiula, Simba, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dawac jakies fajne tematy. Z braku laku mamy odgrzewany kotlet, ktory zawsze porusza: Dzie lepiej mieszkac, w Polsce czy za granica?
EEE to juz bylo tyle razy ze nie dzwiga wogole cisnienia..Trza cosik innego .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:02
moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja? Ja nie zrobię?
To patrz!
F O C H !!!!!!!
Arwena, to do Ciebie!
NAPISZĘ WIECZOREM BO TERA WYCHODZĘ ALE NIC SZCZEGÓLNEGO SIĘ OD OSTATNIEGO POSTU NIE WYDAŻYŁO U MNIE W STERANIACHReni, moremi, efcia, ania.g, kkisia, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezusku no nie krzycz
głowa mi pęknie
Arwena ale chędożysz chociaż?Arwena wrote:JAKI PIĘKNY FOCH :*
NAPISZĘ WIECZOREM BO TERA WYCHODZĘ ALE NIC SZCZEGÓLNEGO SIĘ OD OSTATNIEGO POSTU NIE WYDAŻYŁO U MNIE W STERANIACHmoremi, kkisia, Simba, macduska, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość