35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArwena wrote:ostatni nie skończył się po lutce ,czekam ale chyba @ nadchodzi
Chcesz moja @ ,
Nigdy tak dziwnej nie mialam
wczoraj lekkie brudzenie przy aplikacji luteiny
a dzis takie dziwne brudy jakby ktos mi tam ziemi nasypal
sorki za opis ale @ dziwna jakasefcia, Arwena, gretka lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:ostatni nie skończył się po lutce ,czekam ale chyba @ nadchodzi
kkisia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Arwena, teraz muszę skomentować. Na pytania co u ciebie odpowiadasz (jak zawsze), że powiesz później bo właśnie coś. Teraz też gdzieś lecisz, jednak po dwóch minutach piszesz posta z życzeniami. No dobra, ok, tak na szybko. Ale po dwudziestu minutach nadal jesteś na forum i lajkujesz posta. Naprawdę nie masz dwóch minut w takim razie aby napisać trzy zdania?
Nie wiem, ale znając ciebie to mega wypracowania na temat własnej sytuacji nie będzie. Zamiast pisać, że napiszesz ale nie teraz bo się spieszyć to mogłabyś tą energię i czas zużyty na pisanie danego posta poświęcić jednak na odpowiedź na pytanie Morki. Takie moje skromne zdanie.moremi, Simba, Sabina, efcia, Krakonka, Reni, Aasiula, macduska, Bozia3, kapturnica, dorbie, Mega, gretka, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Moremi
Kapta, reni mozesz stosować, mam nadzieje ze ci pomoże. U mnie 5 min i zgaga znowu na końcówce ciazy za to prawdziwa ulgę przyniósł poródkkisia, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWariatki
zawsze umiecie czlowieka do pionu ustawic i humor poprawic
A i kaca nie bylo tylko oczy jakies takie malemoremi, Simba, Sabina, efcia, Reni, Aasiula, macduska, Bozia3, kapturnica, BISCA, Mega, Arwena, paszczakin, gretka, Heretyczka, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dobra, laski, nudzi mi sie. Robie wlasnie za podpieracz dla dzieciaka, bo zasnal z nogami na mnie, wiec jestem udupiona kolejne 30 minut.
Dawac jakies fajne tematy. Z braku laku mamy odgrzewany kotlet, ktory zawsze porusza: Dzie lepiej mieszkac, w Polsce czy za granica?Dziobak, kapturnica, BISCA, Mega, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Chcesz moja @ ,
Nigdy tak dziwnej nie mialam
wczoraj lekkie brudzenie przy aplikacji luteiny
a dzis takie dziwne brudy jakby ktos mi tam ziemi nasypal
sorki za opis ale @ dziwna jakas-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Nieee, gdzie jest lepsza sluzba zdrowia
kkisia, Simba, Dziobak, Reni, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Za 2 dni wakacje!! Znaczy macierzynski mi sie konczy...
Bendem na poczatku lipca w stolycy, Caffe, mialysmy obalic jakas caffe wspolnie. Renislawo, dolaczasz?
Jakbys mieszkala w PL to bys miala dluzszy
A nie jak w tej zasranej Norwegiikkisia, moremi, Sabina, Dziobak, Reni, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Tak. Prowizja warta nieoszczędnościowego remontu łazienki i wc. Albo wymiany wszystkich okien i założenia drewnianych parapetów. Dla mnie to mega kasa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dobrze Ci tak!
Jakbys mieszkala w PL to bys miala dluzszy
A nie jak w tej zasranej Norwegii
Ale fakt, moglabym miec 2 lata platne...
Teraz to sie wnerwilam... Do dupy w tej Norwegii!!Reni, moremi, Simba, dorbie, BISCA, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość